Droom je van tropische stranden, zon en verre bestemmingen … ? Scheep dan nu in voor de zomermode! De reuzen van de mode zoals ZALANDO, E5 Mode of Desigual hebben je een cocktail gemixt van de mooiste stukken uit hun collecties! Wil je er meer dan eentje aanschaffen en je look niet uit het oog verliezen, volg dan onze raad betreffende outfits en accessoires… Durf je deze zomer laten gaan!

Van kop tot teen: de raadgevingen

Het badpak

Het strand is de gedroomde plaats om je beste troeven uit te spelen … Met discretie of zonder complexen? In badpak of bikini? In een pareo? Wat het badpak betreft, kies je je model in functie van je silhouet. Neem ruim je tijd om te kiezen, het is tenslotte jouw blikvanger deze vakantie. Het moet je schoonheid doen uitkomen en je kleine foutjes verbergen. Als de eindejaarsfeesten nog niet voldoende zijn verteerd, ga je beter voor een badpak uit één stuk, terwijl een bandbikini bij een kleine buste wonderen doet. De strandcollectie van Hunkemoller zal je verrukken: 1-stuks, 2-stuks, tankini… aan jou om te kiezen!

De schoenen

Op het strand? Instekers, teenslippers, sandalen … alles waar maar wind doorwaait zal je verrukken! Vergeet sokken en gesloten schoenen waarin het zand zich ophoopt. En voor wie een beetje groter wilt lijken en de benen wil verlengen zijn de plateau-espadrilles van BRANTANO perfect!

Voor een meer geklede outfit

Om terug naar je logies te gaan of er onder alle omstandigheden stijlvol uit te zien, ga je richting e5 Mode en Desigual voor hun strandcollectie: jurken, tunieken, pareos en kaftans zijn even praktisch als chic! Kies de lengte in functie van je lichaamsbouw en de kleur volgens je smaak … en wat de transparantie betreft, je ziet maar! Als je de korte ultra-sexy short kiest om je look tussen 2 outfits even te veranderen, vind je alles wat je hart begeert bij Zalando!

De accessoires: waar je niet omheen kunt!

En wat met die zon?

Deze zomer is de zon vast van de partij! Voorzie je daarom van een goeie zonnebril die je eerder beschermt dan trendy te zijn. Kies een pet voor meneer en een hoedje voor mevrouw (deze zomer heel kleurig!), en alles wat je nodig hebt om je huid te beschermen … Het lijk ons dat deze zomer hoeden met brede randen de trend zullen zijn … Check van waar de wind komt vóór je vertrekt, zodat je de ster van het strand bent!

De magische tas

Denk aan een echt grote tas waar je alles in kwijt kunt: handdoeken, tijdschriften en alles wat je nodig hebt om te bruinen … Het maakt het leven er zoveel makkelijker op!

De kleine juwelen

En waarom zou je je niet laten verleiden door een klein juweeltje van bij E5 MODE om je ijdelheid te strelen? Let wel op voor strepen op je gebruinde huid!

En voor meneer? Niet vergeten!

De mooie dagen komen eraan en dit is ook een mooi excuus om de outfit van je man te vernieuwen! Een lange, bedrukte strandshort is … ultra trendy! Of waarom geen grappige en gekleurde boardshort? Pret gegarandeerd, de hele zomer lang! Klaar om de zomer in te duiken met de nieuwe trends? Sta ons toe je te verleiden met een zonnige en verfrissende collectie met prachtige kleuren en pittige details!