Europcar kortingscode België

Profiteer van kortingscodes Europcar - 4 maart 2024

Alles
Kortingscodes
AllesKortingscodes

Verlopen Europcar kortingscodes:

€ 20 korting op de huur van een vrachtwagen of bestelwagen met deze kortingscode van Europcar

Profiteer van €18 korting bij Europcar met onze code

Profiteer van €8 korting op je reservering bij Europcar

Europcar kortingscode - Profiteer van €35 op je reservering

Speciale aanbieding: tot -20% op je lentetrip

Terug naar school: tot 20% korting op je huurauto met Europcar

Europcar: € 35 korting op je huurwagen

Korting op je huurwagen met de promomotiecode van Europcar

Actiecode Europcar voor € 10 korting op 3 dagen huurauto

Cyber Monday bij Europcar: -33% op de prijs van je huurauto

star star star star star
4.4 of 5 stars based on 12 votes

Europcar, nu Europcar Mobility Group, is Europees leider op de markt van de verhuur van auto’s en bestelwagens. Het bedrijf is sinds zijn oprichting blijven evolueren en blijven zichzelf opnieuw uitvinden. Europcar werkt voortdurend aan het verbeteren en diversifiëren van zijn aanbod van mobiliteitsoplossingen. Het doel van de groep is altijd geweest om mobiliteit toegankelijk te maken voor iedereen. Het bedrijf richt zich daarom tot alle mogelijke profielen, ook de jongsten, door hen voordelige huuroplossingen aan te bieden, met name door het gebruik van kortingscodes.

Meer lezen →
star star star star star
4.4 of 5 stars based on 12 votes

Europcar, nu Europcar Mobility Group, is Europees leider op de markt van de verhuur van auto’s en bestelwagens. Het bedrijf is sinds zijn oprichting blijven evolueren en blijven zichzelf opnieuw uitvinden. Europcar werkt voortdurend aan het verbeteren en diversifiëren van zijn aanbod van mobiliteitsoplossingen. Het doel van de groep is altijd geweest om mobiliteit toegankelijk te maken voor iedereen. Het bedrijf richt zich daarom tot alle mogelijke profielen, ook de jongsten, door hen voordelige huuroplossingen aan te bieden, met name door het gebruik van kortingscodes.

Meer lezen →

Veelgestelde vragen

Wat is het ‘Funway’-programma van Europcar?

Het ‘Funway’-programma van Europcar is een abonnement waarmee je het hele jaar door verlaagde prijzen krijgt. Een jaar lang krijg je 20% korting op weekend- en vakantieverhuur en 10% doordeweeks. Om van deze promoties te profiteren, hoef je je alleen maar op de dienst in te schrijven. Huur je voertuigen online aan de beste prijs met deze deal.

Voor welke producten gelden Europcar-kortingscodes?

De Europcar-kortingscode kan gebruikt worden op alle huurdiensten die beschikbaar zijn op de website. Hij kan je soms een procentuele korting aanbieden, een leuke korting op de abonnementskosten of een gereduceerde prijs op maandelijkse pakketten. Het huurbedrijf biedt regelmatig kortingen aan op alle producten die op de website beschikbaar zijn. Vergeet je niet in te schrijven voor de nieuwsbrief om alle goede deals direct in je mailbox te ontvangen.

Wanneer kan ik profiteren van de kortingscodes van Europcar?

Het autoverhuurbedrijf biedt zijn klanten het hele jaar door talrijke kortingscodes en kortingen op al zijn diensten. Denk er echter aan om je code te gebruiken vóór het verstrijken van de vervaldatum. Om van de beste kortingen te profiteren, bezoek je de online winkel vóór het begin van de feestdagen. Europcar heeft er geen problemen mee om de prijzen van zijn auto- en bestelwagenverhuur te verlagen.

Waarom werkt mijn Europcar-kortingscodes niet?

Een kortingscode die verlopen is werkt niet. Als de geldigheidsdatum verstreken is, kun je je code niet meer gebruiken. Bovendien kunnen sommige kortingen van Europcar niet gecombineerd worden met de aanbiedingen die beschikbaar zijn in de onlineshop. Vergeet niet de gebruiksvoorwaarden te controleren, ze staan vermeld bij je kortingscode.

Waar moet ik een Europcar-kortingscode invoeren?

Een Europcar-kortingscode biedt je korting op je huurvoertuig. Om van je korting te profiteren, zul je je code moeten invoeren in de webshop. Eerst zul je het automodel en de duur van je reservering moeten opgeven. Bij de betaling kun je je code dan invoeren in het vakje; Heb je een kortingscode?’ De korting wordt automatisch toegepast op het totaalbedrag van je aankoop.
violet-background pink-background

Hoe gebruik je een kortingscode bij Europcar?

Een huurauto neemt vaak een aanzienlijke hap uit je budget. Daarom biedt Europcar je naast de reguliere promoties ook kortingscodes aan die je kunt gebruiken op de Belgische website van het bedrijf. Zo betaal je minder voor je autohuur. Hier kun je zien hoe je een Europcar-kortingscode gebruikt: 

1. Begin met de naam van de stad in te voeren waar je en auto wilt huren, evenals het agentschap van je keuze en vervolgens je reisdata.  

2. Voeg extra diensten toe en valideer je selectie. Vervolgens kun je dan je kortingscode toevoegen als je bent ingelogd, maar het is ook mogelijk om geen account aan te maken.

3. Voer nu je persoonlijke gegevens in, evenals je betalingsgegevens. Let op dat je het vak ‘Heeft u een couponcode?’ niet mist. Het bevindt zich net onder de gevraagde bankgegevens (zie onderstaande schermafbeelding). Je zou het verlaagde bedrag direct moeten zien. 

4. Er zijn regelmatig kortingscodes van Europcar verkrijgbaar: je vindt ze op onze website of krijgt ze toegestuurd via de nieuwsbrief. Merk op dat er een heleboel promoties zijn waarmee je, zonder kortingscode, kunt genieten van interessante voordelen voor het online huren van een auto.

europcar kortingscode gebruiken

Hoe kom ik aan kortingscodes van Europcar?

Een eigen auto is duur, met kosten voor onderhoud, brandstof, eventuele pechgevallen en reparaties. Ben je op zoek naar een alternatief? Je kunt de diensten van Europcar proberen. Je kunt profiteren van kortingscodes op autohuur en je stapt achter het stuur van een recent model zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de rest. Europcar biedt verschillende soorten promoties aan, die we hieronder gegroepeerd hebben. Je vindt ze op de website of in de app. 

Kortingscodes en seizoensgebonden kortingen

Europcar biedt je in elke periode van het jaar interessante kortingscodes aan, en biedt een duidelijk overzicht in een kalender. Op deze manier zie je altijd de laatste aanbiedingen, samen met hun seizoenskortingen. 

In principe zijn er, naarmate de schoolvakanties naderen, meer mensen die op reis vertrekken. De vraag naar huurauto’s neemt dan aanzienlijk toe. Europcar past zich aan je behoeften aan en biedt je kortingscodes en aantrekkelijke tarieven, zodat je je reisbestemming met een gerust hart kunt bereiken, terwijl je vervoerskosten binnen de perken blijven. 

Wat voor seizoensaanbiedingen kun je zoal vinden bij Europcar? Bijvoorbeeld in de kerstperiode kun je soms een leuke kortingscode krijgen. Het bedrijf biedt soms ook zeer voordelige forfaits aan voor een huurauto in januari. In ieder geval kun je er zeker van zijn dat Europcar een ruime keuze aan voertuigen voor je heeft, zodat je met een gerust gemoed kunt rijden, ook in de drukkere periodes van het jaar. 

Ook kun je soms interessante kortingscodes voor last-minute boekingen tegenkomen. Dit zijn kortingen op de huurprijzen van een auto voor de huidige maand. Je kunt dus profiteren van een kortingscode tot 20% op de huur van een auto voor 3 tot 21 dagen, als je boekt vóór een bepaalde datum. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je onverwacht een voertuig nodig hebt: Europcar heeft meestal wel een goede deal voor jou. 

Europcar zorgt ook voor zijn zakelijke klanten door hen voorkeurstarieven aan te bieden. Behoor jij tot die groep, dan moet je weten dat je onder andere met het Business-aanbod tot 10% kunt besparen op prijzen voor een huurwagen van 1 dag tot 24 maanden. 

Bezoek je de website van Europcar voor de eerste keer? Vergeet je niet in te schrijven voor de nieuwsbrief. Zo gepiept, en je ontvangt dan direct een kortingscode van 10% en andere aanbiedingen en kortingscodes. 

De sectie ‘aanbiedingen’ op de website van Europcar 

Meer fantastische aanbiedingen zijn beschikbaar via het hoofdmenu van de website van Europcar. Klik hiervoor op het tabblad ‘Alle aanbiedingen bekijken’. Dit is geen kortingscode van Europcar: je vindt dan alle seizoensaanbiedingen die in deze rubriek zijn gegroepeerd, maar je kunt ook toegang krijgen tot extra bonussen op andere diensten. 

Europcar biedt bijvoorbeeld speciale verhuisaanbiedingen aan. Er zijn twee pakketten beschikbaar die het beste bij je situatie passen: Easy Move of Maxi Move. Deze voordelige pakketten omvatten verschillende opties waaruit je kunt kiezen. In ieder geval garandeert Europcar je een lage prijs voor een maximale gemoedsrust en professionele hulp bij je verhuizing. 

Wanneer kan ik profiteren van de beste kortingscodes van Europcar? 

Om te profiteren van de beste kortingscodes van Europcar en er zeker van te zijn dat je korting krijgt, moet je uitkijken naar aanbiedingen die op specifieke periodes van het jaar gelanceerd worden (rond de schoolvakanties, lange weekends met feestdagen in mei ...).

Europcar neemt vaak deel aan grote commerciële acties. Het platform neemt bijvoorbeeld wel vaker deel aan Black Friday, aan het eind van het jaar. Voor deze gelegenheid werden vorige keren codes voor kortingen tot 25% gelanceerd. Dit is het perfecte moment om te beginnen met de voorbereiding van je reis naar je geboortestad om met je familie samen te zijn of je vakantiebestemming. 

Het is nooit te vroeg om te boeken bij Europcar, vooral als je van plan bent om te reizen tijdens het toeristische hoogseizoen. Een auto huren op Black Friday is een goede optie als je meer keuze wilt hebben. 

De meest recente Europcar kortingen:

Korting
Details
Verloop datum
10%
Profiteer van een korting van 10% korting of meer bij Europcar
Vandaag geldig
10%
Profiteer van 10% korting op jou huurauto bij Europcar
Vandaag geldig