Disneyland Parijs kortingscode België

Profiteer van kortingscodes Disneyland Parijs - 4 maart 2024

Verlopen Disneyland Parijs kortingscodes:

Tot 30% korting + gratis verblijf voor kinderen onder de 7 jaar

Tot 40% kortingscode op je verblijf in Disneyland

Win een gratis dagje naar Disneyland dankzij deze kortingscode

Flash verkoop: tot -45% + gratis verblijf voor -12 jaar met deze kortingscode

Kortingscode Disneywereld maskers vanaf 7,99€

Speciale aanbieding: Ticket volwassene aan kinderprijs

Disneyland Parijs kortingscode - Tot -25% + halfpension gratis in de restaurants

Ticket volwassene aan kinderprijs! Bespaar tot €36

Najaarsaanbieding: Tot -25% kortingscode op je verblijf + cadeaukaart t.w.v. 100€

Profiteer tot -30% korting op je verblijf + cadeaukaart t.w.v. €100

star star star star star
3.8 of 5 stars based on 11 votes

Welk kind heeft er nooit van gedroomd om Disneyland te bezoeken en zijn favoriete tekenfilmfiguren te ontmoeten? Deze droom is nu haalbaar, want Disneyland Parijs ligt op slechts enkele kilometers van de Franse hoofdstad. Dompel jezelf een weekend lang onder in de sprookjeswereld van Walt Disney en keer terug naar je kindertijd. En om geld te besparen op je toegangsticket, kun je misschien wel profiteren van een kortingscode. Kortingbelgie.be heeft een lijst samengesteld van alle lopende promoties op de reserveringssite van Disneyland. Het is niet ongebruikelijk dat kinderen onder de 12 jaar een gratis overnachting krijgen. Er zijn ook zeer aantrekkelijke tarieven voor grote gezinnen. En daarnaast zijn er ook kortingscodes voor een verlaagde prijs op tickets als je last-minute of vooraf boekt. Je wordt op de hoogte gehouden van deze promoties als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Disneyland.

Meer lezen →
star star star star star
3.8 of 5 stars based on 11 votes

Welk kind heeft er nooit van gedroomd om Disneyland te bezoeken en zijn favoriete tekenfilmfiguren te ontmoeten? Deze droom is nu haalbaar, want Disneyland Parijs ligt op slechts enkele kilometers van de Franse hoofdstad. Dompel jezelf een weekend lang onder in de sprookjeswereld van Walt Disney en keer terug naar je kindertijd. En om geld te besparen op je toegangsticket, kun je misschien wel profiteren van een kortingscode. Kortingbelgie.be heeft een lijst samengesteld van alle lopende promoties op de reserveringssite van Disneyland. Het is niet ongebruikelijk dat kinderen onder de 12 jaar een gratis overnachting krijgen. Er zijn ook zeer aantrekkelijke tarieven voor grote gezinnen. En daarnaast zijn er ook kortingscodes voor een verlaagde prijs op tickets als je last-minute of vooraf boekt. Je wordt op de hoogte gehouden van deze promoties als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Disneyland.

Meer lezen →

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik korting krijgen bij Disneyland?

Er zijn verschillende manieren om korting te krijgen op je verblijf in Disneyland Parijs. Tijdens bepaalde dalperiodes (bijvoorbeeld buiten de schoolvakanties) kan het themapark aanbiedingen doen voor vakanties die tot 40% goedkoper zijn dan normaal. Je moet ook weten dat de site ook voordelige vakanties voor gezinnen aanbiedt en dat je geen kortingscode nodig hebt om daarvan te profiteren.

Hoe kun je minder betalen voor je vakantie in Disneyland Parijs?

Als je minder wilt uitgeven aan je vakantie, is de eerste tip om te kijken of er aanbiedingen beschikbaar zijn op de site. Je kunt ook onze pagina raadplegen met alle Disney-kortingscodes van dit moment. Over het algemeen boek je het best een gecombineerde aanbieding met toegang tot het park en overnachting in een van de partnerhotels. Een jaarkaart kopen is op lange termijn ook goedkoper.

Hoe gebruik ik een Disneyland Parijs-kortingscode?

Disneyland biedt geen kortingscodes als zodanig aan, maar wel kortingen die al in de prijs van het verblijf of het toegangsticket zijn inbegrepen. Sommige partners van het themapark (met name Tiqets.com) bieden echter dezelfde soorten tickets aan als de officiële website en in sommige gevallen zijn er ook leuke kortingscodes. Ook al gaat het om een kleine korting (5%), het is toch mooi meegenomen.

Waar kan ik Disneyland-kortingscodes vinden?

De beste manier om een Disneyland kortingscode te vinden is door regelmatig onze speciale pagina te bekijken, waar alle huidige goede deals op een rijtje staan. Je kunt ook naar DisneylandParis.com gaan om de aanbiedingen en de agenda met prijzen te bekijken, om zo de beste periode voor jouw bezoek te kiezen. Als je echt geld wilt besparen en als je vaker gaat, kun je overwegen een Disney-pas te kopen, want daarmee krijg je regelmatig korting.

Wie kan een Disneyland Parijs-kortingscode gebruiken?

De website van Disneyland Parijs biedt niet direct een kortingscode aan. De kortingen en seizoensdeals zijn echter in principe voor iedereen toegankelijk. Je dient de beschrijvingen van de vakanties aandachtig te lezen, met name wat betreft de keuze van de hotels en de diensten die in de totale prijs zijn inbegrepen. Ten slotte kunnen sommige vakanties gratis zijn voor jonge kinderen.

Op welke Disneyland tickets krijg ik de beste kortingen met een code?

Je kunt niet echt een onmiddellijke korting op je ticketprijs krijgen door een kortingscode te gebruiken, om de eenvoudige reden dat Disneyland die niet aanbiedt. Je kunt echter boeken via een website als Tiqets.com en daar eventueel een kortingscode gebruiken. De beste manier om korting te krijgen is een pas te kopen, die recht geeft op 20% korting op de volle prijs van dagtickets.
violet-background pink-background

Hoe gebruik je een kortingscode bij Disneyland Parijs?

Maak de dromen van je kinderen waar en neem ze mee naar Frankrijk voor een fantastische dag vol magie in Disneyland Parijs. Om je een steuntje in de rug te geven biedt dit themapark – een van de beroemdste in Europa – promotionele aanbiedingen voor wie online boekt. Disneyland Parijs biedt geen kortingscodes aan, maar een aantal partners van het pretpark doen dat wel. Hier is hoe je er gebruik van kunt maken: 

1. Koop op de website van Disneyland tickets die in promotie zijn (tickets voor kinderen bijvoorbeeld). Als je dit goed van tevoren doet, geniet je ongetwijfeld van de beste prijzen). Vaak kun je tot 35% korting krijgen op je verblijf en zijn tickets voor kinderen onder de 12 jaar gratis. 

2. De partners van Disneyland Parijs bieden ook tickets te koop aan in België. We raden je aan om de resterende tickets te reserveren bij Tiqets.com. Met onze kortingscode (die je hierboven vindt) krijg je 5% korting op je online bestelling. Bovendien is een voorrangsticket waarmee je wachtrijen bij attracties mag overslaan. 

3. Om deze Disneyland kortingscode te kunnen gebruiken, hoef je alleen maar naar de website van de betreffende partner te gaan door op de bovenstaande link te klikken, en de kortingscode in te voeren zodra je het gewenste tickets in het winkelmandje geplaatst hebt. 

disneyland parijs kortingscode gebruiken

Waar vind ik kortingscodes voor Disneyland? 

Zoals hierboven al vermeld, zijn kortingscodes voor Disneyland Parijs zeldzaam. Maar je vindt het hele jaar door al even interessante promoties in een andere vorm: tot 40% korting op je ticket, zonder dat je een kortingscode hoeft te gebruiken, ideaal om een leuk bedrag te besparen op je tickets. 

Disneyland wil zoveel mogelijk mensen verwelkomen, die een dag of langer een droomleven willen leiden. Kijk op de officiële website of er niet hier of daar een bescheiden kortingscode te vinden is, voor tickets of pakketten met toegang tot de parken plus overnachtingen in het hotel. 

Diverse kortingscodes en aanbiedingen 

Disneyland lanceert regelmatig exclusieve promoties en diverse kortingscodes op pakketten. Meestal zijn dat dan seizoensgebonden aanbiedingen. De groep stelt bijvoorbeeld een selectie van voordelige verblijven voor gezinnen aan, die je online kunt vinden. 

Deze preferentiële tarieven op arrangementen kunnen bijvoorbeeld gelden voor aankomsten tot het voorjaar of een andere aangegeven periode. De prijzen zijn voor specifieke hotels, soms ook voor geselecteerde kamers en gedurende een bepaalde periode. De voorwaarden van al deze promoties vind je gewoon op de website. 

Als je voor één dag wilt gaan, kun je er ook voor kiezen een gewoon eendaags ticket te kopen. Disneyland vermeldt op zijn website dat sommige tickets voordeliger zijn dan andere. Bijvoorbeeld, ticket voor 1 specifieke dag + 1 toegang tot 1 park voor 1 volwassene, is goedkoper dan een 1 ticket voor 1 dag naar keuze + 1 toegang tot 1 park. 

Voor bepaalde tickets gelden speciale tarieven, op vertoon van een bewijs van leeftijd. Gehandicapten profiteren van een kortingscode van 25%. De begeleider kan ook van deze korting profiteren. 

Heb je meerdere kinderen, en denk je Disneyland voor te duur zal zijn voor je budget? Weet dan dat de toegang gratis is voor kinderen onder de 3 jaar. 

Disneyland lanceert ook regelmatig promoties voor kinderen tot 7 of 12 jaar. Houd deze speciale aanbiedingen en aankondigingen in de gaten door je op de nieuwsbrief te abonneren. Je kunt per e-mail speciale aanbiedingen en nuttige informatie voor je toekomstig verblijf ontvangen. 

De jaarpassen van Disney en hun kortingen 

Bekijk de overzichtstabel op de website om te zien hoeveel je kunt besparen met een Disney-jaarpas. Je kunt in aanmerking komen voor een kortingscode van 10-20% in de souvenirwinkels van het park. Ook kan je lidmaatschap je een kortingscode van 10-15% opleveren voor restaurants in Disneyland.  

Bovendien kun je korting krijgen op je toegangskaartjes (als je toegang koopt voor een derde) of gratis parkeren op de parkeerplaats. Dit zijn maar een paar van de bonussen die je met een jaarkaart kunt krijgen. De lijst is nog veel langer, en wij raden je aan om alle voordelen snel te ontdekken.

Hoe betaal ik minder voor Disneyland Parijs? 

Droom je ervan om met je gezin een weekendje naar het land van Mickey Mouse te gaan? Naar Disneyland Parijs gaan is vaak de grootste wens van peuters, kleuters en de wat grotere kinderen. Om deze wens in vervulling te laten gaan, kun je proberen te profiteren van een kortingscode op je verblijf en eindelijk je favoriete themapark bezoeken. De kosten van een verblijf in Disneyland Parijs kunnen echter een obstakel zijn. 

Er zijn echter een aantal manieren om geld te besparen op je reis en de beste tarieven te krijgen. De officiële website biedt al een paar selecties van all-inclusive verblijven, maar ook andere websites bieden hun eigen kortingscodes aan. En aan het eind van het jaar, met de feestdagen in aantocht, komen kortingscodes wat vaker voor, dan vind je er voor het komende jaar of zelfs voor de kerstvakantie. Hier lees je hoe je korting kunt krijgen op je Disney-vakantie en een magische ervaring kunt beleven waaraan je prachtige herinneringen zult overhouden. 

Formule park + hotel

Dit is de eerste voordelige optie die Disney aanbiedt, en waarvoor je geen kortingscode nodig hebt: kom voor meerdere dagen en verblijf in een van de partnerhotels. Door te kiezen voor een ‘park+hotel’-arrangement, profiteer je van exclusieve voordelen, een onderhandeld tarief en kun je je budget beter beheren aangezien het een globaal aanbod is. 

Bovendien is het park zó groot - het Disneyland Parijs-complex omvat twee parken - dat je minstens twee dagen nodig hebt om er ten volle van te genieten en de tijd te nemen om alles te ontdekken. 

Wat zijn de voordelen van een park+hotel-arrangement bij Disney? Disneyland garandeert je de beste prijs (het gaat hier niet om een kortingscode, gewoon een goede tip), die varieert naar gelang van de periode van het jaar. Dus als de prijs nog steeds te hoog is voor jouw portemonnee, wacht dan een paar weken om de prijzen te zien dalen (vooral buiten de schoolvakanties gaan de prijzen vaker omlaag). 

Promoties vergelijken 

Dit is een van de belangrijkste tips om op te volgen voordat je je verblijf in Disneyland boekt, als je wil profiteren van de best mogelijke prijs. De site heeft een kalender waarop je makkelijk de periodes ziet waarin de prijzen voordeliger zijn Nogmaals, voor deze aanbiedingen heb je geen kortingscode nodig. 

Verblijven aan het eind van het jaar zijn het duurst. Je zult echter merken dat de prijzen vanaf januari veel betaalbaarder zijn, en zelfs nog betaalbaarder als je op een doordeweekse dag gaat. 

Hetzelfde geldt als je van plan bent een ander vervoermiddel te gebruiken om naar het themapark te gaan. De SNCF biedt regelmatig kortingscodes aan op treintickets. OUIGO is het voordelige TGV-aanbod en biedt je miniprijzen om naar het station van Marne-la-Vallée te gaan, dat vlak bij de poorten van Disneyland ligt. Als je met de trein reist, vermijd je bovendien parkeerkosten, die best hoog kunnen oplopen.

De meest recente Disneyland Parijs kortingen:

Korting
Details
Verloop datum
30%
Profiteer tot 30% korting op uw verblijf met de last minutes van Disneyland Paris
Vandaag geldig
40%
Profiteer tot -40% korting op toegang en verblijf bij Disneyland Parijs
Vandaag geldig
%
Bekijk op deze pagina de Disneyland Paris uitzonderlijke promoties
Vandaag geldig
Gratis
Het pretpark is gratis voor kinderen tot 11 jaar, zonder kortingscode
Vandaag geldig
%
Schrijf je in om kortingscodes, nieuwtjes en aanbiedingen te ontvangen
Vandaag geldig