baner

Cyber Monday 2023 België

Kortingen Cyber Monday 2023 in België

Black Friday vindt elk jaar plaats op de vierde vrijdag van november en loopt ook het hele daaropvolgende weekend (Cyber Weekend), tot maandagavond om middernacht (Cyber Monday). Een verlenging van het event dus, om je de kans te geven om te profiteren van de laatste onweerstaanbare kortingen tot 90%, bij bepaalde Belgische of internationale webwinkels. Dit jaar is de datum van Cyber Monday vastgesteld op maandag 27 november 2023.
Alles
Kortingscodes
Acties
AllesKortingscodesActies

Veelgestelde vragen

Wie biedt de beste deals in België ?

Emma Matras, Samsung, April, FNAC, Sarenza, MediaMarkt, H&M, of About You, vind hier interessante aanbiedingen online. Bespaar dankzij de lopende online promoties.

Cyber Monday : Wat zijn de laatste online promoties ?

violet-background pink-background

Cyber Monday in België: een dag lang te gekke online deals

Black Friday, Cyber Monday, Cyber Week, Black Week … Je hebt deze termen hoogst waarschijnlijk al eerder gehoord, maar weet je ook waar ze precies naar verwijzen? Deze commerciële acties zijn een trend die uit de Verenigde Staten is overgewaaid naar Europa en andere continenten. Het doel is om webshops in staat te stellen hun voorraden te verkopen en hun omzet enkele weken vóór de feestdagen te verhogen door … hun prijzen te verlagen. Tijdens deze speciale dagen kunnen klanten die op zoek zijn naar koopjes en kerstcadeaus geld besparen op een heleboel dingen. Hoewel de aanbiedingen vooral online super aantrekkelijk zijn, gaan gewone winkels ook steeds vaker mee met de trend. Dit geldt echter niet voor Cyber Monday, een eendaags evenement dat uitsluitend online plaatsvindt. Ook Cyber Monday kent zijn oorsprong aan de andere kant van de Atlantische Oceaan. Deze speciale maandag staat helemaal in het teken van internetshoppen en wordt steeds populairder in België. Zozeer zelfs dat de consument de datum elk jaar in zijn agenda noteert, om deze niet te missen. Wil jij graag alles te weten komen over hoe Cyber Monday in België verloopt? We vertellen het je hieronder! Cyber Monday is een relatief recente commerciële actie die in Amerika is ontstaan. Het event vindt plaats op de maandag na Black Friday, die de dag na Thanksgiving wordt gehouden. Kun je even niet meer volgen? Laten we even teruggaan naar het begin!

Bereid je eindejaarsaankopen voor

Het begint allemaal met Thanksgiving, een feestdag die elk jaar op de laatste donderdag van november plaatsvindt. Amerikanen brengen deze nationale feestdag traditioneel door met de familie, en de dag staat in het teken van dank aan de stichters van de Verenigde Staten. Black Friday is de dag na Thanksgiving Day. Het is de dag van het jaar waarop er de meeste koopjes voor het rapen liggen in het land. Dit evenement markeert officieel het begin van de periode waarin Amerikaanse gezinnen hun kerstinkopen doen. De grootste winkels en winkelcentra van het land nemen er aan deel. Tegenwoordig is Black Friday een belangrijk e-commerce-event over de hele wereld, en dus ook in België. Wil jij ook goede deals scoren online, maar vind je Black Friday te druk en te stressvol? Wachten op Cyber Monday is ook een prima strategie!

Profiteer van Cyber Monday om de beste prijzen te krijgen

Het is algemeen geweten dat je soms méér geld kunt besparen als je wacht tot het laatste moment. Op Black Friday zijn miljoenen mensen tegelijkertijd aan het shoppen op het internet. De servers raken dan soms overbelast, waardoor pagina’s meer tijd nodig hebben om te laden. Je weet al gauw niet meer waar je het hebt en zet uiteindelijk gefrustreerd je computer uit … Waarom wacht je niet nog twee dagen extra tot Cyber Monday in België om een dag lang lekker online te shoppen? We onthullen hieronder een paar goede redenen om te wachten tot maandag voor je online aankopen. Hoewel het zeker niet onwaar is dat je voor sommige aanbiedingen snel moet reageren als je niet wil dat iemand anders je voor is, zijn er ook op Cyber Monday nog voldoende mooie deals te vinden. Grote online verkoopplatformen zorgen voor grote voorraden om hun klanten blij te maken. Neem de tijd om tijdens Cyber Week, ook wel ‘Black Week’ genoemd, die items op te sporen waarin je echt interesse hebt. Black Week begint de maandag van de week waar ook Black Friday in valt, en loopt tot en met de volgende maandag, Cyber Monday. Veel webwinkels wachten niet langer tot de vrijdag van Black Week om voordelige promoties te lanceren. Daardoor zijn populaire artikelen soms op Black Friday zelf al verkocht. Voor zaken als kleding, speelgoed en decoratieartikelen echter, kun je vaak wat extra korting binnenharken als je geduldig wacht tot Cyber Monday.

Vermijd de drukte van Black Friday

Ben jij iemand die graag rustig van winkel tot winkel kuiert, zonder stress? Zet dan het weekend van Black Friday uit je hoofd en profiteer van Cyber Monday voor je online aankopen. Neem je graag even de tijd om cadeautjes uit te kiezen voor je vrienden en familie? Terwijl commerciële evenementen zoals Black Friday en Cyber Monday duidelijk marketingstrategieën zijn om de online verkoop van webshops te stimuleren, zijn ze ook een mooie kans voor de consument om veel geld te besparen. Door de tijd te nemen om producten te vergelijken, de beschrijvingen en klantbeoordelingen te lezen, weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Zeg dwangmatig winkelgedrag gedag! Houd de aanbiedingen tijdens Cyber Week in het oog en bevestig je aankopen op maandag, zonder stress of druk. Nog een laatste voordeel? De websites zullen minder verzadigd zijn dan tijdens Black Friday en het daaropvolgende weekend. Op maandag gaan mensen meestal weer aan het werk, dus als je de tijd hebt om op maandag van webshop naar webshop te surfen, heb je veel minder concurrenten die ook al die geweldige Cyber Maandag-koopjes in de wacht willen slepen.

Shopping op Cyber Monday: wat kan ik allemaal kopen?

We hoeven de voordelen van online winkelen niet meer te benadrukken. Twijfel je toch nog steeds? Online shoppen mag dan onverenigbaar zijn met windowshoppen in de stad en het unieke, gezellige aspect daarvan, het is toch wel verleidelijk om je nieuwe lievelingsartikelen direct vanuit je comfortabele sofa te kiezen. Ten eerste zul je er minder kostbare tijd aan kwijt zijn. Je hoeft niet op zoek te gaan naar een parkeerplaats en jezelf een weg te banen doorheen de hordes klanten die, net als jij, besloten hebben om een dagje te gaan winkelen. Vraag je je af wat je zoals kunt kopen op Cyber Monday? We geven je hieronder een paar ideeën!

Stressloos kerstinkopen doen

In december door de feestelijk verlichte straten slenteren en de prachtig versierde etalages bewonderen, omringd door de heerlijke aroma’s van kaneel en glühwein: we gunnen het je van harte, het heeft een bijzondere charme. Maar we kennen allemaal wel die intense stresspiek wanneer we op het laatste moment beseffen dat we oma’s cadeautje vergeten zijn, of wanneer we merken dat het speelgoed dat je oogappel op zijn lijstje heeft staan, niet meer op voorraad is in de winkel. Wil jij vrij zijn van de stress die de verplichte kerstcadeaus met zich kunnen meebrengen? Ga online op Cyber Monday! Wees de menigte voor en kies je cadeautjes voor onder de boom een paar weken op voorhand uit. Wat zijn de voordelen van online winkelen voor kerstcadeaus? Als je weinig ideeën hebt, dan zal het internet, met duizenden en duizenden artikelen in promotie, een schat van inspiratie zijn voor jou. Er zit vast wel iets tussen voor elk familielid. Het voordeel is dat je niet door de eindeloze gangen van speelgoedwinkels hoeft te dwalen om alle dingen op de ellenlange kerstlijstjes van je peuters te vinden. Je vindt een enorm aanbod van speelgoed en honderden spelletjes en speelgoed op het internet tegen onklopbare prijzen. Stel je dat gelukzalige moment eens voor wanneer je je kerstcadeaus direct thuis ontvangt, soms zelfs mooi feestelijk ingepakt, en beseft dat je de winkeldrukte van december succesvol hebt weten te ontwijken? Puur geluk!

De beste deals scoren op Cyber Monday

Het is soms niet gemakkelijk om online je weg te vinden wanneer al je favoriete webwinkels bezig zijn hun stortvloed aan promotieartikelen te ontsluieren. Soms is moeilijk om uit te vinden wat wel en wat niet de moeite waard is op Cyber Monday. Net als tijdens Cyber Week kun je ook op Cyber Monday weer geweldige promoties vinden op het gebied van elektronica en andere apparaten. Het is niet ongewoon dat sommige webstores nog steeds tot 50% korting bieden om hun tot nu toe onverkochte artikelen aan de man te brengen. Dit kan heel voordelig uitvallen voor je, als je op zoek bent naar een bepaald toestel, maar niet per se naar een exact model. Aan de andere kant kunnen artikelen van populaire merken soms razendsnel verkocht worden op Black Friday. Daarom raden wij je altijd aan om je favoriete artikelen op voorhand uit te zoeken en de aanbiedingen op de voet te volgen. Wat voor elektronische apparaten en hightechproducten kun je tijdens Cyber Monday in België zoal tegen verlaagde prijzen kopen? Bekijk de recentste aanbiedingen voor smartphones, computers, tablets en accessoires. Op consoles, videogames en gamingaccessoires kun je ook mooie kortingen krijgen op Cyber Monday. Ze kunnen ook geweldige kerstcadeaus zijn voor je favoriete geeks. Wil je liever je huis uitrusten en inrichten? Je zult ook grote besparingen kunnen maken op huishoudelijke elektronica en apparaten als televisies, koelkasten, stofzuigers en zelfs meubels!

Koop online en geniet van dezelfde voordelen als in de winkel

Ben je bezorgd dat je online niet evenveel informatie en advies zult kunnen vinden als in de winkel – vooral dan voor grote en dure aankopen? Dat is nergens voor nodig, want de meeste Belgische webwinkels die deelnemen aan Cyber Monday hebben een uitstekende klantenservice en luisteren naar de klant. Twijfel je tussen twee modellen? Neem de tijd om de beoordelingen van andere klanten te lezen, alsook de blogberichten die je vaak vindt op de websites van online winkels. Ook productvergelijkingen kunnen je helpen de juiste keuze te maken voor jouw behoeften en voorkeuren. Als je nog steeds twijfelt, bieden sommige websites gepersonaliseerd advies bij je aankopen, voor een ervaring die net zo bevredigend is als in de winkel. Online winkelen heeft een ware revolutie teweeggebracht in onze consumptiepatronen. Je kunt nu werkelijk alles kopen op het internet, van de kleinste gadgets tot de grootste huishoudelijke apparaten. Om de winkelervaring van hun klanten zo overzichtelijk mogelijk te maken, gidsen de websites hun klanten stap voor stap door de verschillende stadia van hun sessie, net als wanneer ze naar de winkel gaan.

Cyber Monday in België: wie doet mee?

Zoals je al begrepen had, is Cyber Monday exclusief online. Het doel van Cyber Monday is om eventuele resterende voorraden na Black Friday te verkopen. Sommige winkels hebben voor de gelegenheid indrukwekkende hoeveelheden artikelen verzameld, die ze niet allemaal hebben weten te verkopen. Dus je kunt er gerust op zijn dat je ook na Black Friday nog leuke dingen zult kunnen kopen tegen knalprijzen.

De bekendste webshops

Het is dan ook niet verwonderlijk dat de grote online verkoopplatforms zoals Amazon, Cdiscount, FNAC of AliExpress vaak de interessantste promoties hebben. Bovendien kun je op dat soort sites tussen duizenden artikelen bladeren. Het grootste pluspunt van deze internetgiganten? Je kunt al je aankopen op dezelfde plek doen, wat een aanzienlijke tijdsbesparing is. Had je nooit gedacht dat je op een en dezelfde plaats een boek, een kledingstuk, een haardroger en een mandje voor je hond kon kopen? Nu, dat kan dus wel -dankzij deze reuzen van de e-commerce. Meer aanbod betekent vaak meer promoties. De voorraden van deze webshops zijn meestal enorm, en de prijzen daardoor des te competitiever. Mis de flashverkopen op Cyber Monday niet. Deze speciale verkopen worden georganiseerd op alle soorten producten, van de meest elementaire tot de meest gesofisticeerde.

Gespecialiseerde webshops

Koop je liever lokaal voor Cyber Monday in België? Ook Belgische winkels zullen deelnemen aan de wereldwijde acties. Wat zoek je precies? Kijk voor huishoudelijke apparaten en elektronica bijvoorbeeld naar de promoties bij Krëfel. Ben je op zoek naar cadeau-ideeën voor familie en vrienden? Koop parfums en luxe beautyproducten van topmerken in de aanbieding bij Ici Paris XL. Een heleboel online winkels zullen van de partij zijn op Cyber Monday, misschien zelfs wel al je favoriete merken! Om er zeker van te zijn dat je geen koopjes misloopt op Cyber Monday, houd je best je favoriete websites goed in het oog.

Enkele goede tips voor een geslaagde Cyber Monday

Voordat we je je passie voor het winkelen laten uitleven, willen we je nog een paar tips geven waarmee jij Cyber Monday dit jaar tot een persoonlijk succes zult maken. Het geheim om dat waar jij van droomt tegen een gekke prijs te kopen? Anticiperen! Als je iets specifieks nodig hebt, raden wij je altijd aan om op voorhand wat speurwerk uit te voeren.

Weten wat je wilt om gericht te kunnen zoeken

Op het internet vind je alles. Sommige merken onderscheiden zich zowel door de kwaliteit van hun producten als door hun prestaties. Het is belangrijk dat je zo precies mogelijk weet wat je nodig hebt. Om dit voor jezelf duidelijk te maken, moet je een aantal vragen beantwoorden. Wat is je budget? Waarvoor wil je het precies gebruiken? Zijn er nog specifieke criteria die voor jou belangrijk zijn (merk, model, kleur ...)? Hoe nauwkeuriger je omschrijving is, hoe gemakkelijker het voor je zal zijn om het juiste model te vinden en vervolgens te zien of er promoties zijn voor Cyber Monday in België. Om het meeste uit je online winkelervaring te halen, raden wij je aan om ruim de tijd te nemen. Online shoppen is super handig, en je hoeft je niet vol overgave op het eerste product te storten dat op je pad komt. De beste aanbiedingen zijn niet altijd de eerste die je tegenkomt. Soms zitten ze verscholen in andere categorieën, bijvoorbeeld de Outlet-secties op sommige websites. Maak een eerste selectie van je favoriete artikelen en kom later met een duidelijk plan terug om te zien of de prijzen echt interessant zijn in vergelijking met de prijzen in de winkel.

Vergelijk online aanbiedingen om het juiste product te vinden

Neem de tijd om de aanbiedingen op de verschillende websites te vergelijken, deze kunnen per winkel sterk verschillen. Kijk ook uit naar de flitsverkopen: die kunnen je 50% van de oorspronkelijke prijs laten besparen. Als je tot slot een fervente online koopjesjager bent, steeds op zoek naar de beste aanbiedingen op het internet, kun je onderaan de webpagina’s je e-mailadres opgeven om nieuwsbrieven te ontvangen. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwigheden van je favoriete merk, kun je ook exclusieve kortingen en promotiecodes ontvangen voor je volgende bestelling. Zoals je ziet biedt online shoppen vele voordelen. Vergeet niet dat er tijdens Black Week miljoenen mensen op het internet aan het rondsnuffelen zijn naar de beste promoties. Als je, ondanks een grondige zoektocht, toch niet de artikelen vindt die je zoekt, blijf dan de komende dagen alert op aanbiedingen. Veel winkels plaatsen hier en daar kortingen gedurende de hele maand december. Ook worden er regelmatig flitsverkopen gehouden tot aan de kerst. Zo heb je meerdere kansen om je favoriete artikelen te vinden.

De meest recente Cyber Monday kortingen:

Korting
Details
Verloop datum
55%
Profiteer van 55% korting bij Emma Matras (50% + 5%) met onze code
Vandaag geldig
%
Denk aan de Dreamland acties voor Cyber ​​Monday (1 maand voor Kerst)
Vandaag geldig
80%
Cyber Monday bij MediaMarkt: Profiteer tot -80% korting!
Vandaag geldig
%
Tijdens Cyber ​​Monday 2022 biedt Samsung straffe acties online
Vandaag geldig
50%
50% korting bij Emma Matelas tijdens Cyber ​​Monday, profiteer ervan!
Vandaag geldig