baner

Cyber Monday 2023 België

Kortingen Cyber Monday 2023 in België

Black Friday vindt elk jaar plaats op de vierde vrijdag van november en loopt ook het hele daaropvolgende weekend (Cyber Weekend), tot maandagavond om middernacht (Cyber Monday). Een verlenging van het event dus, om je de kans te geven om te profiteren van de laatste onweerstaanbare kortingen tot 90%, bij bepaalde Belgische of internationale webwinkels. Dit jaar is de datum van Cyber Monday vastgesteld op maandag 27 november 2023.
Alles
Kortingscodes
Acties
AllesKortingscodesActies
violet-background pink-background

Cyber Monday in België: een dag lang te gekke online deals

Black Friday, Cyber Monday, Cyber Week, Black Week … Je hebt deze termen hoogst waarschijnlijk al eerder gehoord, maar weet je ook waar ze precies naar verwijzen? Deze commerciële acties zijn een trend die uit de Verenigde Staten is overgewaaid naar Europa en andere continenten. Het doel is om webshops in staat te stellen hun voorraden te verkopen en hun omzet enkele weken vóór de feestdagen te verhogen door … hun prijzen te verlagen. Tijdens deze speciale dagen kunnen klanten die op zoek zijn naar koopjes en kerstcadeaus geld besparen op een heleboel dingen. Hoewel de aanbiedingen vooral online super aantrekkelijk zijn, gaan gewone winkels ook steeds vaker mee met de trend. Dit geldt echter niet voor Cyber Monday, een eendaags evenement dat uitsluitend online plaatsvindt. Ook Cyber Monday kent zijn oorsprong aan de andere kant van de Atlantische Oceaan. Deze speciale maandag staat helemaal in het teken van internetshoppen en wordt steeds populairder in België. Zozeer zelfs dat de consument de datum elk jaar in zijn agenda noteert, om deze niet te missen. Wil jij graag alles te weten komen over hoe Cyber Monday in België verloopt? We vertellen het je hieronder! Cyber Monday is een relatief recente commerciële actie die in Amerika is ontstaan. Het event vindt plaats op de maandag na Black Friday, die de dag na Thanksgiving wordt gehouden. Kun je even niet meer volgen? Laten we even teruggaan naar het begin!

Bereid je eindejaarsaankopen voor

Het begint allemaal met Thanksgiving, een feestdag die elk jaar op de laatste donderdag van november plaatsvindt. Amerikanen brengen deze nationale feestdag traditioneel door met de familie, en de dag staat in het teken van dank aan de stichters van de Verenigde Staten. Black Friday is de dag na Thanksgiving Day. Het is de dag van het jaar waarop er de meeste koopjes voor het rapen liggen in het land. Dit evenement markeert officieel het begin van de periode waarin Amerikaanse gezinnen hun kerstinkopen doen. De grootste winkels en winkelcentra van het land nemen er aan deel. Tegenwoordig is Black Friday een belangrijk e-commerce-event over de hele wereld, en dus ook in België. Wil jij ook goede deals scoren online, maar vind je Black Friday te druk en te stressvol? Wachten op Cyber Monday is ook een prima strategie!

Profiteer van Cyber Monday om de beste prijzen te krijgen

Het is algemeen geweten dat je soms méér geld kunt besparen als je wacht tot het laatste moment. Op Black Friday zijn miljoenen mensen tegelijkertijd aan het shoppen op het internet. De servers raken dan soms overbelast, waardoor pagina’s meer tijd nodig hebben om te laden. Je weet al gauw niet meer waar je het hebt en zet uiteindelijk gefrustreerd je computer uit … Waarom wacht je niet nog twee dagen extra tot Cyber Monday in België om een dag lang lekker online te shoppen? We onthullen hieronder een paar goede redenen om te wachten tot maandag voor je online aankopen. Hoewel het zeker niet onwaar is dat je voor sommige aanbiedingen snel moet reageren als je niet wil dat iemand anders je voor is, zijn er ook op Cyber Monday nog voldoende mooie deals te vinden. Grote online verkoopplatformen zorgen voor grote voorraden om hun klanten blij te maken. Neem de tijd om tijdens Cyber Week, ook wel ‘Black Week’ genoemd, die items op te sporen waarin je echt interesse hebt. Black Week begint de maandag van de week waar ook Black Friday in valt, en loopt tot en met de volgende maandag, Cyber Monday. Veel webwinkels wachten niet langer tot de vrijdag van Black Week om voordelige promoties te lanceren. Daardoor zijn populaire artikelen soms op Black Friday zelf al verkocht. Voor zaken als kleding, speelgoed en decoratieartikelen echter, kun je vaak wat extra korting binnenharken als je geduldig wacht tot Cyber Monday.

Vermijd de drukte van Black Friday

Ben jij iemand die graag rustig van winkel tot winkel kuiert, zonder stress? Zet dan het weekend van Black Friday uit je hoofd en profiteer van Cyber Monday voor je online aankopen. Neem je graag even de tijd om cadeautjes uit te kiezen voor je vrienden en familie? Terwijl commerciële evenementen zoals Black Friday en Cyber Monday duidelijk marketingstrategieën zijn om de online verkoop van webshops te stimuleren, zijn ze ook een mooie kans voor de consument om veel geld te besparen. Door de tijd te nemen om producten te vergelijken, de beschrijvingen en klantbeoordelingen te lezen, weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Zeg dwangmatig winkelgedrag gedag! Houd de aanbiedingen tijdens Cyber Week in het oog en bevestig je aankopen op maandag, zonder stress of druk. Nog een laatste voordeel? De websites zullen minder verzadigd zijn dan tijdens Black Friday en het daaropvolgende weekend. Op maandag gaan mensen meestal weer aan het werk, dus als je de tijd hebt om op maandag van webshop naar webshop te surfen, heb je veel minder concurrenten die ook al die geweldige Cyber Maandag-koopjes in de wacht willen slepen.

De meest recente Cyber Monday kortingen:

Korting
Details
Verloop datum
55%
Profiteer van 55% korting bij Emma Matras (50% + 5%) met onze code
Vandaag geldig
%
Denk aan de Dreamland acties voor Cyber ​​Monday (1 maand voor Kerst)
Vandaag geldig
80%
Cyber Monday bij MediaMarkt: Profiteer tot -80% korting!
Vandaag geldig
%
Tijdens Cyber ​​Monday 2022 biedt Samsung straffe acties online
Vandaag geldig
50%
50% korting bij Emma Matelas tijdens Cyber ​​Monday, profiteer ervan!
Vandaag geldig