Orange kortingscode België

Profiteer van kortingscodes Orange - 17 april 2024

Verlopen Orange kortingscodes:

Kortingscode Orange Internet On Mobile Prepaid

Dolfijn-abonnement tegen 50% van de prijs gedurende 3 maanden, met Orange

Je nieuwe iPhone 8 tegen € 9 met het Koala-abonnement bij Orange!

Profiteer van de zonnige zomerdeals van Orange

Bespaar € 150 op je iPhone 8 met het Arend-abonnement van Orange

Met Orange: pre-paid oplaadbeurt, simpel, snel en flexibel

Gratis simkaart + € 15 aan belkrediet

Orange presenteert zijn promoties voor telefoons

Gratis oplaadbeurt ter waarde van 15€ bij de aankoop van een herlaadkaart van Orange

Orange-promotie: je prepaid simkaart gratis

star star star star star
3.6 of 5 stars based on 22 votes

Orange heeft mobiele telefoons en smartphones van de beste merken zoals Samsung en Apple, maar ook tablets en accessoires. Ook heeft Orange promotie-aanbiedingen voor GSM’s van alle budgetten. Bent u een frequente reiziger en gaat u vaak naar het buitenland? Dan heeft Orange heel wat tarieven voor gsm-gesprekken en dataverbruik in het buitenland. Zo kunt u met een gerust hart vertrekken zonder uw abonnement te wijzigen.

Als u een Orange-product online bestelt, krijgt u toegang tot heel wat exclusieve aanbiedingen, enkel beschikbaar via internet. kortingbelgië.be helpt u de beste deals te vinden. Zo koopt u tegen de beste prijs op Orange.be. De verzending is gratis en u ontvangt uw SIM-kaart of smartphone binnen de 2 werkdagen.

Meer lezen →
star star star star star
3.6 of 5 stars based on 22 votes

Orange heeft mobiele telefoons en smartphones van de beste merken zoals Samsung en Apple, maar ook tablets en accessoires. Ook heeft Orange promotie-aanbiedingen voor GSM’s van alle budgetten. Bent u een frequente reiziger en gaat u vaak naar het buitenland? Dan heeft Orange heel wat tarieven voor gsm-gesprekken en dataverbruik in het buitenland. Zo kunt u met een gerust hart vertrekken zonder uw abonnement te wijzigen.

Als u een Orange-product online bestelt, krijgt u toegang tot heel wat exclusieve aanbiedingen, enkel beschikbaar via internet. kortingbelgië.be helpt u de beste deals te vinden. Zo koopt u tegen de beste prijs op Orange.be. De verzending is gratis en u ontvangt uw SIM-kaart of smartphone binnen de 2 werkdagen.

Meer lezen →

Veelgestelde vragen

Hoe pas ik een Orange-kortingscode toe?

Met een Orange-kortingscode krijg je korting bij de aankoop van een nieuwe smartphone of je abonnement op een internetpakket bij de operator. Gebruik je kortingscode vóór de vervaldatum. De voorwaarden voor het gebruik van je code staan vermeld bij de details. Sommige promoties kunnen niet worden gecombineerd met lopende kortingen.

Waar voer ik mijn kortingscode van Orange in?

Met een kortingscode van Orange krijg je korting in de online shop. Je past de korting toe door de code in te vullen in het ‘winkelmandje’ wanneer je een bestelling plaatst. Voer je kortingsbon in het veld ‘een kortingscode toevoegen’ in. Je korting wordt dan automatisch toegepast op het totaalbedrag van je artikelen. Vergeet niet om van je aanbieding gebruik te maken voordat ze vervalt.

Hoe kan ik korting krijgen bij Orange?

In de webshop van Orange vinden klanten talrijke kortingen en aanbiedingen. De deals van het moment staan op een rijtje in de sectie ‘promoties’. Op de homepage wordt onder ‘promo’s’ ook alle aanbiedingen van het moment vermeld. Als je je e-mailadres invult, word je op de hoogte gebracht van komende promoties en ontvang je exclusieve kortingscodes.

Zijn Orange-kortingscodes geldig op alles?

Ja, het merk biedt kortingen op alle producten en diensten in de online shop. Op zijn mobiele en internetpakketten worden vaak kortingen gegeven. Met een Orange-kortingscode kun je profiteren van een kortingspercentage, een terugbetalingsaanbod of een gratis product. Houd er rekening mee dat sommige coupons niet met elkaar of met andere lopende promoties gecombineerd kunnen worden.
violet-background pink-background

Hoe gebruik je een kortingscode bij Orange?

De allerlaatste smartphones zijn vaak erg duur. Gelukkig biedt Orange regelmatig kortingscodes aan waar je toch een interessant bedrag mee kunt uitsparen. Als je onderstaande stappen volgt, zul je geen kansen mislopen:

1. Ten eerste is het belangrijk om weten dat Orange-kortingscodes alleen in de webwinkel geldig zijn. Daar vind je aanbiedingen van smartphones, maar kun je geen abonnementen met codes aansluiten. 

2. Ga naar de webwinkel (bijvoorbeeld via het tabblad ‘Toestellen’ of ‘Promoties’), waar je een ruime keuze aan mobiele telefoons vindt. Leg het apparaat van je keuze in je mandje en klik op ‘Kopen’ om verder te gaan met je bestelling. 

3. Vul dan je gegevens in. Wij raden je aan om je te abonneren op de nieuwsbrief van Orange om kortingscodes en andere interessante aanbiedingen direct per e-mail te ontvangen. Sommige kortingscodes zijn slechts een bepaalde periode geldig: dit varieert van enkele uren tot enkele dagen. Via de nieuwsbrief blijf je ook op de hoogte van alle nieuwigheden. 

4. Op de laatste pagina, de betalingspagina, zul je een invoerveld zien waarin ‘Pas de kortingscode toe’ te zien is. Daar vul je je kortingscode in. Zodra deze gevalideerd is, zou je de prijs moeten zien veranderen. Vervolgens kun je je aankoop bij Oranje afronden en betalen met een van betaalmethodes die Orange aanbiedt.  

orange kortingscode gebruiken

Wat voor promoties kan ik vinden bij Orange? 

We zeiden het al: de formules van Orange zijn in feite vrij duur. Maar het bedrijf lanceert de laatste tijd toch meer en meer interessante promoties en kortingen. Deze promoties vinden regelmatig plaats: er gaat geen week voorbij zonder dat het merk zijn abonnementstarieven verlaagt, ook al duren die acties maar een paar uur. Daarnaast zijn er ook specifieke periodes waarin Orange geweldige promoties lanceert. Vaak stuurt Orange hierover berichten naar klanten, zodat je meteen op de hoogte bent. 

Flash-promoties 

Van tijd tot tijd biedt Orange promoties van 200-300% en soms zelfs meer. Ze zijn meestal bedoeld voor een specifieke doelgroep en duren slechts enkele uren. Je kunt profiteren van deze promoties om je tegoed op te waarderen en/of over te maken. Als je geen bericht ontvangt op je telefoon, is dat vaak omdat je niet tot de doelgroep voor die specifieke promotie behoort. Maar het is ook mogelijk dat, doordat er zoveel berichten verzonden worden, het jouwe met wat vertraging aankomt. In ieder geval, je vindt ook steeds nauwkeurige informatie op de website – promoties worden niet uitsluitend per sms gemeld. Ook op Facebook en op de website van Oranje word je geïnformeerd. 

Bonussen van meer dan 400% 

Dit aanbod is meestal bedoeld voor degenen die hun beltegoed willen opwaarderen. Vanaf een bepaald bedrag (dat dan natuurlijk ook duidelijk wordt meegedeeld) kun je bonussen krijgen van meer dan 400%. Je moet aan een aantal voorwaarden voldoen om ervan te kunnen profiteren; niet alle profielen kunnen van deze bonussen profiteren. Ook afhankelijk van het land waar je woont is het mogelijk dat de bonussen op bepaalde bestemmingen niet gebruikt kunnen worden. Als je bijvoorbeeld in Senegal woont, kun je de bonus gebruiken om mensen te bellen in Mali, Guinee-Bissau, de Ivoorkust ... Maar je kunt nooit mensen bellen in Frankrijk, Duitsland of Nigeria. Voor precieze details over deze bonussen, kun je terecht bij de klantenservice. Deze is elke dag en op elk moment bereikbaar. Het doel van deze klantenservice is je te ondersteunen van dag tot dag en al je vragen en/of klachten te beantwoorden.

Goedkope smartphones 

Heel interessant om weten ook is dat de smartphones bij Orange tegen zeer concurrerende prijzen verkocht worden. Niet alleen zijn de toestellen van topkwaliteit, ze zijn ook niet te duur. Vooral omdat er vaak promoties zijn om via een mobiel abonnement een nieuwe telefoon te kopen tegen een voordelige prijs. 

Elke dag bewijst het merk zijn engagement door de nieuwe uitdagingen van de maatschappij aan te gaan. Zij zijn een van de eersten die nieuwe smartphones van grote fabrikanten (Apple, Samsung, Huawei enz.) in hun aanbod integreren. De telefoons worden verkocht tegen cadeauprijzen. Ze zijn dan ook bijzonder gewild tijdens de eindejaarsperiode of de solden. 

Orange doet het hele jaar door aan kortingen. De duur van de kortingacties is misschien beperkt, maar het is een kans die aangegrepen moet worden. Zelfs de pakketten worden tijdens deze periodes in prijs verlaagd. Op hun website aarzelen ze niet om een top 3 van onbeperkte pakketten met de beste aanbiedingen te plaatsen. 

Boxpromoties 

ben je op zoek bent naar een Orange-box tegen de beste prijs, vergelijk dan de promoties met elkaar om te zien wat voor jou de beste deal is. De providers doen regelmatig promotieaanbiedingen. Of het nu gaat om glasvezel- of ADSL-internet, laat deze kans niet aan je voorbij gaan. De promoties bestaan vaak uit aanzienlijk lagere maandelijkse tarieven voor de eerste paar maanden van het abonnement. Meestal biedt Orange zelfs 12 maanden lang korting, een aanbod dat geldt voor alle vaste ADSL-aanbiedingen. 

Bovendien aarzelt de provider niet om consumenten die in aanmerking komen voor FTTH-glasvezel aan te moedigen zich te abonneren op boxen met de Orange fibre Livebox. Dit is ook een zeer interessant aanbod. De Livebox-aanbiedingen zijn vrijblijvend, maar je moet wel de box huren en er gelden annuleringskosten. 

Black Friday 

Ook tijdens Black Friday doet Orange zijn klanten goede aanbiedingen. Op smartphones wordt in deze periode vaak korting gegeven, net als rond Kerstmis. Ook zijn er in deze maanden heel wat flash-aanbiedingen om van te profiteren. 

Het merk lanceert tijdens die weken ook meer promoties op mobiele pakketten. Op de mobiele pakketten worden overigens wel vaker kortingen uitgedeeld. Er moet echter worden opgemerkt dat de meeste promoties op Orange-internet en mobiele aanbiedingen van Orange alleen geldig zijn voor online abonnementen. 

De meest recente Orange kortingen:

Korting
Details
Verloop datum
50%
Profiteer van 50% Orange korting op jouw abonnement
Vandaag geldig
€4
Profiteer van €4 korting op je Go PLus abonnement bij Orange
Vandaag geldig
%
Op deze pagina vind je alle lopende aanbiedingen en kortingscodes
Vandaag geldig
%
Ontvang iedere Orange kortingscode via de nieuwsbrief
Vandaag geldig