Van Haren kortingscode België

Solden, Black Friday en kortingscodes Van Haren - 28 oktober 2021

Alles Kortingscodes Acties
KortingscodesActies

Verlopen Van Haren kortingscodes:

KORTINGSCODE
Van Haren

Hittekorting: -10% op alle sandalen & slippers

KORTINGSCODE
Van Haren

Profiteer van €5 korting bij Van Haren, dankzij onze kortingscode

Meer info arrow
KORTINGSCODE
Van Haren

20% op de hele Van Haren-site vandaag

Meer info arrow
KORTINGSCODE
Van Haren

Vandaag Op=Op actie bij Van Haren : Uitverkoop

Meer info arrow

Over
Opgericht in 1929, Van Haren is een Nederlandse schoenenwinkel, verbonden met een Duitse groep in de zelfde sector. Schoenen marktleider in Nederland, Van Haren, heeft onlangs in België een webwinkel opgezet, een land waar het van plan is om de komende jaren veel winkels te openen.

Meer lezen →
star star star star star
4 of 5 stars based on 11 votes

Over
Opgericht in 1929, Van Haren is een Nederlandse schoenenwinkel, verbonden met een Duitse groep in de zelfde sector. Schoenen marktleider in Nederland, Van Haren, heeft onlangs in België een webwinkel opgezet, een land waar het van plan is om de komende jaren veel winkels te openen.

Meer lezen →
violet-background pink-background

Schoenen in overvloed

Bij Van Haren vind je een grote verscheidenheid aan modellen van bekende en prestigieuze merken. Elke vrouw vindt er haar gading. Comfortabele sneakers? Met dikke of net fijnere zolen? Dat kan. Voor een betere ondersteuning van de voet zijn er modellen die ook de enkel omsluiten. Je vindt ook andere types van casual schoenen in de catalogus van van Haren, van sloffen tot sandalen en ballerina’s. Wie elegant voor de dag wil komen, kan zich een paar knielaarzen aanschaffen - in leer of suède - die de benen mooi doen uitkomen. Ook voor meer geklede schoenen als pumps of mocassins ben je bij van Haren aan het juiste adres. En voor de heren is er natuurlijk ook een uitgebreid assortiment aan schoenen verkrijgbaar. Mannen hebben een ruime keuze aan sneakers en andere sportieve modellen, maar ook laarzen, mocassins of sandalen. Van Haren biedt ook schoenen voor kinderen van elke leeftijd. Sommige daarvan zijn speciaal ontworpen voor peuters en kleuters. Andere zijn dan weer gemaakt voor specifieke activiteiten, zoals sporten of wandelen bij regenachtig weer.

Van Haren: Een bedrijf dat alles op alles zet

Van Haren wil in de eerste plaats zijn klanten verzekeren van producten van een hoogwaardige kwaliteit. Daarom kiest het bedrijf leveranciers zorgvuldig uit en volgt het het ontwikkelingsproces van de schoenen nauwlettend op. Door middel van adviezen van onafhankelijke instanties verzekert het ook de hoogwaardige kwaliteit van de gebruikte materialen, de weerstand en veiligheid van de schoenen voor de klanten. Daarnaast garandeert het bedrijf goede arbeidsomstandigheden voor zijn medewerkers en zorgt het ervoor dat zijn leveranciers hetzelfde doen. Het bedrijf wil ook bijdragen aan de bescherming van het milieu. Daarom wordt er tijdens het productieproces zoveel mogelijk gebruik gemaakt van schone energie. Om de CO2-voetafdruk van zijn activiteiten te verkleinen, transporteert Van Haren zijn goederen bij voorkeur per trein of boot. Tot slot leeft de groep het principe van de eerlijke wereldhandel na.

Vereiste nummer 1: klanttevredenheid

Het begint met een beleid van lage prijzen. Dit wordt mogelijk gemaakt door rechtstreekse aankopen bij producenten. Door de grote hoeveelheden aangekochte producten, kunnen de producenten lagere prijzen aanbieden – een verschil dat je vervolgens voelt in de uiteindelijke verkoopprijzen. Daarnaast worden regelmatig promoties gehouden die geldig zijn op een groot aantal producten. Sommige promoties zijn alleen online beschikbaar. Er worden op regelmatige wijze promocodes gepubliceerd om jou extra kortingen te kunnen schenken. Ook het bestel- en leveringsproces maakt interessante beloftes. De bestelling kan bij je thuis worden afgeleverd of in de winkel worden opgehaald. Het is zelfs mogelijk om je aankoop ‘s avonds te laten bezorgen. De levertijden zijn kort, niet langer dan 48 uur. De levering is over het algemeen gratis en voor retourzendingen wordt slechts een klein bedrag in rekening gebracht. Daarnaast houdt het bedrijf rekening met de opmerkingen en suggesties van klanten. Als klanten problemen ondervinden of vragen hebben, staat een klantenservice tot hun beschikking via een gratis telefoonnummer. De service beantwoordt oproepen van maandag tot en met zondag. Tot slot kun je bij van Haren ook cadeaubonnen kopen die een leuk geschenk maken voor vrienden of familie. Deze vouchers zijn na aankoop drie jaar geldig.

Veelgestelde vragen

Hoeveel Van Haren kortingscodes zijn er?

Antwoord arrow-down
Er zijn momenteel 9 Van Haren kortingen of kortingscodes beschikbaar. Deze aanbiedingen zijn geverifieerd en gevalideerd op 28 oktober 2021 door het team van kortingscode.rtbf.be.

Wat is de laatste aanbieding voor Van Haren online?

Antwoord arrow-down
De laatste aanbieding van dit moment is "Profiteer tot -75% korting op duizende schoenen bij Van Haren". U kunt 9 promoties vinden en bepalen met welke korting u het meeste kunt besparen op uw aankoop.

Wat zijn de alternatieven voor de Van Haren kortingscodes?

Antwoord arrow-down