Korting en kortingscode Touring Verzekering - 18 Juli 2019

Opgelet, dit aanbod is enkel online geldig voor nieuwe klanten van Touring Verzekeringen in België. Vraag een offerte aan voor een auto- of motorverzekering en krijg 20% korting! Gebruik de promotiecode hierboven en voer deze in wanneer je een gratis simulatie uitvoert van je verzekeringsaanvraag. Je vindt alle voorwaarden en garanties van het aanbod direct op de website van Touring Assurance.

Veiligheid is voor iedereen noodzakelijk, daarom heeft Touring Verzekering een vereenvoudigde systeem op de website in plaats gezet. Het is niet meer nodig, zich te verplaatsen voor informatie, u kan gewoon, en afhankelijk van de nodige informatie zelf informatie aanvragen of zelfs een online offerte. Hoe zit het in elkaar? U hoeft enkel de volgende link op de website te bezoeken.

Deze kortingscodes vindt u misschien interessant:

U wilt een auto huren voor uw vakantie of voor uw verplaatsingen in België of elders? Op dit moment biedt Europcar u een korting aan van 25% als uw reservatie online maakt. Waarom kiest u voor Europcar? Omdat u de keuze hebt uit 110 bestemmingen, een groot aanbod aan recente en comfortabele auto’s en geniet van een uitgebreide service. Waar u ook naartoe wil, met de huurwagen van Europcar komt u overal en geniet u bovendien van een interessante en uitzonderlijke promotie. Al wat u moet doen, is uw wagen online reserveren. U hebt een ruime keuze uit talrijke auto’s: van de kleine stadswagen tot een groot luxemodel.

4 goede redenen om voor Touring Verzekering te kiezen:

  • Met Touring is er een rechtstreekse contact met de verzekerde en de bijstandsverleningsdienst werkt rechtstreeks vanuit Touring. Touring verkiest een eigen dienst in te richten, zo kan ze alle prestaties onder controle houden.

  • De bijstandsverleningsdienst en Touring bureaus zijn 24/24u open en 7/7d beschikbaar voor alle inlichtingen en pech verhelping. Ook op zondag.

  • Verschillende contracten: Er ontstaan verschillende type contracten voor verschillende type gebruikers en type vervoermiddelen en woonverzekeringen. Voor alle inlichtingen kan u op de website surfen of gewoon bellen.

  • Doordat Touring alle prestaties zelf uitvoert, dus geen bijkomende kosten moet berekenen voor de tussenpersonen zijn de prijzen wat lager dan bij de concurrenten.

Verlopen Touring Verzekering kortingscodes :

Ter gelegenheid van het Autosalon Brussel 2016 biedt Touring Verzekeringen een actiecode waarmee je tot € 100 korting ontvangt op elk abonnement voor een volledige verzekering van je persoonlijke wagen. Deze aanbieding is beschikbaar tot 31 maart 2016. Je kunt dit aanbod combineren met de 20% korting voor elk online afgesloten verzekeringsabonnement. 

Codepromotion.be maakt van de gelegenheid gebruik om jou deze nieuwe korting van Touring Verzekeringen Belgium voor te stellen: tot 40% korting op je autoverzekering als je je online aanmeldt! Hoe word je op de hoogte gesteld van het aanbod en hoe weet je of het op jou van toepassing is? Voer gewoon een gratis online simulatie uit. Ga je met het openbaar vervoer naar je werk? Met het pendeltarief is je premie goedkoper.

Verzekeringen zijn duur, dat weten we, en wij gaan continu op zoek naar de beste deals om jou te helpen. Profiteer van de aanbiedingen van het moment, meestal zijn ze beperkt in de tijd. Tijdens de simulatie wordt een reeks vragen gesteld: De leeftijd van het voertuig, het merk, het model, type brandstof, type versnellingsbak … Al deze factoren worden in aanmerking genomen om een oplossing op lange termijn te berekenen en voor te stellen.

Ben je het beu om je blauw te betalen aan verzekeringskosten? Dankzij deze kortingsvoucher en in samenwerking met Codepromotion.be, ontvang je 40% korting bij Touring Verzekeringen Belgium. Dit aanbod is beperkt geldig, mis deze kans niet! Wij hebben een aantal voordelen van dit bedrijf geselecteerd voor jou:

  • 40% korting voor wie minder dan 15.000 kilometer per jaar aflegt
  • Tot 25% korting op een verzekeringspremie
  • Een flexibele formule volgens jouw behoeften

De kilometerverzekering is tegenwoordig een echte hit in België. Deze dienst is erg in trek, want je hebt het voordeel van niet méér te hoeven betalen voor een service die je niet nodig hebt. Corona Direct biedt dit type service ook aan. Het is aan jou om een prijsvergelijking te maken. In beide gevallen is de simulatie gratis en vrijblijvend. Rijd voorzichtig!

Dankzij de autosalonvoorwaarden 2017 biedt Touring Assurance een autoverzekering aan met 3 maanden gratis! Voer nu je simulatie uit, voor een autoverzekering die volledig aangepast is aan jouw behoeften.

Touring Assurance geeft jou de mogelijkheid om een heel jaar autoverzekering te winnen, door simpelweg een offerte te maken aan te vragen voor je autoverzekering tegen de beste prijzen. We stellen een actiecode tot jouw beschikking, waarmee je een bijkomende korting krijgt. Zodra jouw schatting rond is, wordt je ingeschreven voor de wedstrijd. Waag je kans en bespaar een heel jaar lang met deze nieuwe promotie.

Met Touring Verzekeringen kun je momenteel een jaar gratis verzekering winnen! Klik op de promocode hieronder. Vervolgens zul je een korte vragenlijst moeten invullen, en na afloop van de wedstrijd zal een winnaar worden aangewezen.

Je hebt slechts tot 31 januari 2015 de tijd om op dit aanbod in te gaan. Om te bewijzen dat ze de goedkoopste zijn, maar ook om jou te laten profiteren van een goed plan, stelt Touring Assurance de volgende promotie voor: je krijgt twee keer het verschil vergoed als je elders goedkoper af bent. Touring heeft de meest concurrerende prijzen op het gebied van auto- en motorvoertuigverzekeringen. Hier zijn de voorwaarden van Touring:

  • Vraag een offerte aan via het webformulier.
  • Onderteken dit formulier en retourneer het binnen 30 dagen.
  • Stuur een offerte van een concurrerend bedrijf die jonger is dan 2 maanden met identieke garanties, risico’s en kilometrage.

Heb je een autoverzekering nodig en ken je een organisatie die dit goedkoper aanbiedt? Sla je slag!

Touring Verzekeringen belooft de beste tarieven voor autoverzekeringen op de markt. Daarom vergoedt Touring jou 2 keer het verschil als je elders goedkoper vindt.

Hoe krijg ik mijn geld terug? Vraag tussen 1 en 30 september 2015 een offerte aan – Retourneer de ondertekende offerte binnen de 30 dagen aan Touring Verzekeringen – Stuur een definitieve offerte van de concurrentie van minder dan 2 maanden oud, en die gelijkaardig is in termen van garanties, risico’s en kilometers. Zo ben je er zeker van dat je tegen de beste prijs rijdt! Het maximumbedrag van de restitutie is € 500 per contract.

Ben je van plan om je auto te verkopen, maar weet je niet waar te beginnen of heb je er in feite niet echt de tijd voor? Touring Verzekeringen verkoopt jouw voertuig en biedt je 50% korting op de uitgebreide schatting van de waarde ervan. Met onze actiecode betaal je initieel slechts € 15 in plaats van € 30.

20% + 10% besparen op je autoverzekering. Lijkt je dat wat? Dat is namelijk wat Touring Verzekeringen al zijn nieuwe klanten aanbiedt tot en met 31 augustus! Voor het afsluiten van een autoverzekering gekoppeld aan een omniumdekking naar keuze inclusief burgerrechtelijke aansprakelijkheid, profiteer je van deze voordelige tarieven. Ga naar de website van Touring Verzekeringen door op onderstaande coupon te klikken en krijg meer informatie over dit uitzonderlijke aanbod en hoe ervan te profiteren.

Ontdek de nieuwe promotie die Touring Verzekeringen lanceert voor hun autoverzekering, je kunt je hele leven lang geld besparen! Deze verzekering hangt af van het aantal kilometers dat je met je wagen aflegt. Als je minder dan 15.000 km per jaar doet, kun je profiteren van een levenslange korting van 20%! Aarzel niet, de simulatie is gratis!

Goed nieuws: Touring Verzekeringen biedt jou 3 maanden gratis aan. Dit aanbod is geldig voor alle dekkingniveaus, dus aarzel niet om erop in te gaan.

 

Hebt u een vervangwagen nodig om boodschappen te doen of uw familie bezoeken? Vind uw ideale auto of de website van autodelen van particulieren, CarAmigo. De 24/24u pechverhelping van Touring is inbegrepen in uw autoverhuur, zodat u in alle veiligheid kan rijden.

Ga je met je wagen op vakantie en je weet niet zeker of je autoverzekering in orde is? Vergeet zeker niet te raadplegen en bovendien kan je bij Touring Verzekering, bij het aansluiten van een nieuwe autoverzekering of autoverzekeringscontract, krijg je nu een korting van 3% tot 9% afhankelijk van het type autoverzekeringscontracten waarvoor u kiest.

 

Het is niet eenvoudig om de juiste verzekering te kiezen uit alle aangeboden formules. Wil je snel en eenvoudig alle auto-, motor- en woningverzekeringen met elkaar vergelijken, bezoek dan de website van Touring Verzekeringen.

Voertuigverzekeringen

Verzeker je wagen

Touring Verzekeringen biedt een zeer ruime keuze aan autoverzekeringen aan om je voertuig te verzekeren in geval van ongevallen of pannes. Al deze verzekeringen zijn optioneel, met uitzondering van de aansprakelijkheidsverzekering, die verplicht is voor alle bestuurders in België. Deze aansprakelijkheidsverzekering verzekert de aansprakelijkheid van de passagier en de bestuurder. Een extra autoverzekering dekt verlies, diefstal, vluchtmisdrijven, aansprakelijkheid van de bestuurder enz. Voor automobilisten die het hele jaar door weinig rijden, is er een speciaal tarief. Zij betalen dus minder.

Een motorverzekering aan een redelijke prijs

Of je nu een kleine motorfiets of een stoere bike hebt, het is interessant om de prijzen van motorverzekeringen te vergelijken om er een te kunnen kiezen die het beste bij jouw behoeften past. Ook een motorverzekering is verplicht. Als je kiest voor een motorverzekeringspremie, profiteer je tevens van extra diensten zoals assistentie 24 uur op 24 en het beheer van administratieve taken. In de sectie FAQ op de website staat alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen.

Woningverzekering

Waarom een woningverzekering nemen? 

Het is sterk aanbevolen om ook een woningverzekering af te sluiten. Deze dekt schade aan je huis of appartement en kan zowel door eigenaren als huurders worden afgesloten. De gezinsaansprakelijkheidsverzekering dekt schade aan derden of hun eigendommen. Als je geen alarmsysteem hebt, is het ook een goed idee om jezelf te verzekeren tegen diefstal.

Een offerte simuleren

Je kunt een korting op de prijs van je woningverzekering krijgen! Je vindt hierover meer details op de website. Om de meest geschikte verzekering te vinden, voert je een prijssimulatie uit. Dit duurt slechts 5 minuten en je kunt zo je aanvraag en dus ook je tarief personaliseren.

De voordelen van Touring Verzekeringen

De bezoeker van de website wordt in de watten gelegd. Een klantadviseur neemt jou onder de arm en beantwoordt al je vragen. Je kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen. De tarieven zijn helemaal aangepast aan jouw individuele situatie en hangen bijvoorbeeld niet af van je leeftijd. Senioren betalen niet meer, maar worden eerder beschouwd als ervaren chauffeurs.

Ander goed nieuws: het eerste auto- of motorongeluk zal de prijs van je verzekering niet verhogen. Soms geeft Touring Verzekeringen kortingen op motorverzekeringen, die soms tot wel 15% kunnen gaan. Als je ’s ochtends je auto in je garage achterlaat en met de fiets naar het werk gaat, krijg je 25% korting op je autoverzekeringstarief.

Promoties van Touring Verzekeringen

Het grote voordeel van een online verzekering bij touring-verzekeringen.be, is dat het echt betaalbaar is. Touring Verzekeringen kan het zich veroorloven om dergelijke aantrekkelijke promoties aan te bieden, omdat hun logistieke kosten veel lager zijn dan die van traditionele verzekeringsmaatschappijen.

Er lopen continu promoties en je zult geen problemen hebben om een contract te vinden dat goedkoper is dan je huidige contract.

Een simulatie om je te helpen

Door gebruik te maken van de online simulatie krijg je snel en eenvoudig een duidelijk beeld van hoeveel je kunt besparen. Je persoonlijke situatie verandert van jaar tot jaar en het is van essentieel belang om regelmatig te kijken of bepaalde garanties nog steeds noodzakelijk zijn.

Door je behoeften te definiëren, kiest je de dekkingen die bij jou passen. De informatie en tools die beschikbaar zijn op touring-verzekeringen.be blijken een grote hulp te zijn.

Promoties naargelang jouw profiel

Afhankelijk van je profiel stelt touring-verzekeringen.be specifieke acties voor. Als je bijvoorbeeld van plan bent een huis te bouwen, wordt je bouwtoeslag het eerste jaar gehalveerd.

Als je woning minder dan elf jaar oud is, krijg je een korting van 15% op de jaarlijkse bouwtoeslag totdat deze anciënniteit bereikt is. Ook pasgehuwden hebben de mogelijkheid om te genieten van een uitzonderlijke promotie. Ze kunnen 30% besparen op de totale bouw- en inboedelpremie tijdens het eerste jaar, en hetzelfde geldt als je een samenlevingscontract hebt getekend.

Voorzorgsmaatregelen beloond

Touring Verzekeringen beloont jou als je voorzorgsmaatregelen treft. Als je een goedgekeurd alarmsysteem hebt geïnstalleerd, wordt je diefstalpremie permanent met 10% verlaagd.

Bovendien profiteren eigenaren ouder dan 60 jaar en alleenstaanden zonder kinderen ten laste permanent van een extra korting. Ook op de tarieven voor auto- en motorverzekeringen zijn regelmatig promoties van toepassing. Zo betalen mensen die weinig rijden minder voor hun verzekeringscontract.

Ook op auto- en motorverzekeringen zijn terugkerende promoties van toepassing. Mensen die weinig rijden, betalen minder voor hun verzekeringscontract. Het gaat hierbij om bestuurders die minder dan 15.000 kilometer rijden, fietsers, mensen die het openbaar vervoer nemen en motorrijders die hun auto gebruiken. Touring Verzekeringen beschermt het milieu en slaagt daarin dankzij jouw inzet! En als je je offerte online aanvraagt, biedt touring-Verzekeringen.be jou 20% korting op bepaalde formules.

De meest recente kortingscodes en promoties Touring Verzekering:

Aanbieding

Titel

Verloop datum

5 min
Ontdek in amper 5 minuten of u minder kan betalen
Vandaag geldig

Aanbieding

5 min

Titel

Ontdek in amper 5 minuten of u minder kan betalen

Verloop datum

Vandaag geldig

20%
Promotie Touring: verzekering 20% goedkoper
Vandaag geldig

Aanbieding

20%

Titel

Promotie Touring: verzekering 20% goedkoper

Verloop datum

Vandaag geldig

Gratis
Gratis simulatie Touring verzekering auto/moto
Vandaag geldig

Aanbieding

Gratis

Titel

Gratis simulatie Touring verzekering auto/moto

Verloop datum

Vandaag geldig

50%
Minder dan 15.000 kilometer per jaar: tot 50% goedkopere premie
Vandaag geldig

Aanbieding

50%

Titel

Minder dan 15.000 kilometer per jaar: tot 50% goedkopere premie

Verloop datum

Vandaag geldig