Heb je behoefte aan een ontspannende dag in een spa of een wellness om je batterijen weer op te laden? We hebben een aantal ideeën voor jou! Bekijk een ruim aanbod aan spa- en wellnessfaciliteiten om jezelf eens lekker in de watten te leggen. Voor een namiddag of een paar dagen, midden in de natuur of met de meest geavanceerde technologie gewijd aan jouw welzijn: deze promoties zijn stuk voor stuk uitzonderlijk en ongetwijfeld meer dan welkom.

Zorg goed voor lichaam en geest

Tijdens een spa- en wellnessverblijf verwen je je lichaam én je geest, en je geeft zo een echte boost aan je gezondheid.

Een gezonde geest …

Veel verantwoordelijkheden, een drukke baan of zelfs het leven in de stad verhogen stress en angst. In deze omgeving waar alles steeds sneller en sneller gaat, is het soms moeilijk om tijd voor jezelf te vinden. En tijd voor onszelf is nochtans essentieel voor een goed evenwicht! Om alle taken van het dagelijks leven te kunnen uitvoeren, is het noodzakelijk om even de tijd te nemen om je batterijen op te laden. Om de dagelijkse beslommeringen te vergeten, is er geen betere manier om een massage of – waarom niet – een week in een wellnesscentrum. Relaxatie stumuleert de afgifte van endorfines, de beroemde ‘gelukshormonen’, en stress en negatieve gedachten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Spa- en wellnesscentra hebben bewezen voordelen voor de geest, maar ook voor het lichaam.

… in een gezond lichaam

Terwijl de meest voorkomende oplossing voor ziekte of lichamelijke kwalen medicatie is, beginnen toch veel artsen te overwegen om wellnessverblijven voor te schrijven om de lichamelijke gezondheid van hun patiënten te herstellen. Kuuroorden en wellnessinstituten bieden talloze therapeutische voordelen: vermindering van spierpijn, verbetering van de bloedcirculatie, gewrichtspijn, maar ook de vele lichamelijke aandoeningen die samenhangen met stress. Fysieke gezondheid betekent ook ontspanning, dus geef jezelf de pauze waar je lichaam al zo lang om vraagt, en laat je verleiden door al onze aanbiedingen tegen lage prijzen, toegankelijk in één klik.

Profiteer spa- en wellnesspromoties

Als je dacht dat je jezelf nooit een spa- en wellnessverblijf zou kunnen veroorloven, dan heb je het gelukkig verkeerd voor! Want dankzij Groupon vind je honderden promoties bij verschillende instituten. Kies welke service best bij je past en in je buurt beschikbaar is.

De beste prijzen …

Dacht je dat een massage in een professioneel instituut of een verblijf in een spa buiten je bereik ligt? Vergeet vooropgezette ideeën en geniet van de vele voordprijzen aangeboden door kuuroorden en instellingen bij jou in de buurt. Omdat jouw welzijn belangrijk is, bieden wij deals aan tegen lage prijzen, zodat iedereen kan genieten van de ontspanning die hij/zij verdient. Zo kun je tot wel 90% korting krijgen op je spa- en wellnessverblijf. Zorg goed voor jezelf dankzij deze voordeelprijzen!

…in één klik!

Droom je van een moment van absolute ontspanning, maar weet je niet waar je moet beginnen zoeken? Groupon heeft een ruime keuze aan instituten en kuuroorden om jouw leven gemakkelijker te maken. Voor een plotselinge behoefte aan ontspanning, open je de app of bezoek je de website en met één klik heb je al je afspraak om weer to trust te komen. Alle deals op een rijtje, zodat jij makkelijk een keuze kunt maken en die service te vinden die je nodig hebt. Je hoeft echt niet urenlang te zoeken naar het instituut in je buurt dat die behandelingen biedt waar je naar op zoek bent, want je vindt het hier en bovendien voor de helft van de prijs!

Het instituut dat je zoekt …

Kies uit een breed scala aan instituten de promotie die het beste bij je behoeften past. Massages, warmwaterbronnen, sauna's, lichaamsbehandelingen in instituten, wij hebben wat je zoekt. Blader door de website of de app om de spa- en wellnessdeal van je dromen te vinden. Of je weer tot jezelf wilt komen omringd door natuur, nieuwe wellnessbehandelingen wilt uitproberen of wilt genieten van de meest geavanceerde technologieën voor een echt moment van ontspanning, Groupon heeft het. En als je nog niet echt weet wat je wilt, laat je dan verrassen door de verscheidenheid aan aanbiedingen – de keuze is enorm.

… dicht bij je

 

Een moment van ontspanning is altijd welkom, maar als het bij je in de buurt kan is dat uiteraard nog beter. Bekijk alle instellingen in je buurt voor een welverdiend moment van ontspanning. Omdat wellness zowel qua prijs als qua nabijheid toegankelijk moet zijn, hebben wij voor jou en aantal interessante aanbiedingen opgesomd.