Nespresso kortingscode België

Solden, Black Friday en kortingscodes Nespresso - 1 augustus 2021

Alles Kortingscodes Acties
KortingscodesActies

Nespresso, een bekend Zwitsers bedrijf, is gespecialiseerd in de verkoop van koffiepads en machines die gebruik maken van aluminium koffiecapsules. De groep is aanwezig in vele landen, ook in België, en biedt zijn producten online of in zijn honderden winkels aan.

Meer lezen →
star star star star star
4 of 5 stars based on 12 votes

Nespresso, een bekend Zwitsers bedrijf, is gespecialiseerd in de verkoop van koffiepads en machines die gebruik maken van aluminium koffiecapsules. De groep is aanwezig in vele landen, ook in België, en biedt zijn producten online of in zijn honderden winkels aan.

Meer lezen →
violet-background pink-background

Voor koffieliefhebbers 

Nespresso is een favoriet van elke koffieliefhebber. De koffies worden onderverdeeld in verschillende gamma’s, die op hun beurt in vele variëteiten worden aangeboden. Ze zijn verpakt in kleine aluminium capsules. 

Het Intenso-assortiment bijvoorbeeld, biedt een diversiteit van Zuid-Amerikaanse koffies met een sterke, bittere smaak. Andere koffiesoorten, waarvan sommige uit Azië komen, worden lang gebrand en hebben een zachte textuur en een subtiele hint van cacao. 

Het Lungo-assortiment bevat koffies die een moutige graansmaak in de mond achterlaten. Arabica’s uit India en Zuid-Amerika hebben een intense smaak. 

De koffiesoorten in de Espresso-reeks zijn afkomstig uit Midden- en Zuid-Amerika. De smaak is zuiver en evenwichtig, met een combinatie van gekarameliseerde noten en fruitige accenten.

Bij Nespresso kun je ook een ruim assortiment van cafeïnevrije koffies ontdekken. Dankzij beproefde procédés en een strenge selectie van de koffiebonen, onderscheiden zij zich door hun grote aromatische kracht. Aan lekkere koffiesoorten is er alvast geen tekort dankzij Nespresso. 

De koffiemachines van Nespresso

Met Nespresso-koffiezetapparaten bereid je de koffie die jij het lekkerst vindt. Kies en geniet van een cappuccino, latte macchiato of een warme melkschuimdrank. 

Deze machines accepteren de meeste Nespresso-capsules. Programmeer gewoon je koffie en de machine stopt vanzelf. Van tijd tot tijd zullen waarschuwingen je eraan herinneren de machine te ontkalken of te reinigen. 

Het ontwerp van de machines is sober en strak, waardoor ze discreet in hun omgeving passen. Sommige modellen kun je aanpassen door de zijpanelen te veranderen. Zo kan je voor elke dag van de week een nieuwe machine hebben. Deze compacte machines zijn ook energie-efficiënt. 

Een betrokken onderneming 

Nespresso wil het milieu respecteren en zet zich in voor een effectief recyclingbeleid voor zijn producten. Daarom heeft de groep gekozen voor aluminium, een volledig recycleerbaar materiaal, voor de capsules. Om het recycleren van de capsules te vergemakkelijken, heeft Nespresso in zijn boetieks en elders duizenden inzamelpunten ingericht. Dit maakt het voor klanten gemakkelijk om hun gebruikte capsules in te leveren. Als je bestelling thuis aankomt, kan de bezorger je lege capsules meenemen. Ook voor bedrijven kan een gratis ophaaldienst worden geregeld. 

Om duurzame landbouw te bevorderen, heeft Nespresso zich er ook toe verbonden de koolstofvoetafdruk van zijn bedrijf te compenseren door duizenden bomen te planten in de buurt van de koffiebomen. De programma’s van Nespresso zijn er ook op gericht de levens- en werkomstandigheden van kleine koffieproducenten te verbeteren. 

Talrijke services

Het is heel eenvoudig om een bestelling te plaatsen bij Nespresso. Je kunt op elk moment de app gebruiken of telefonisch bestellen. Als je je bestellingen online plaatst, kun je ze een uur later in de boetiek afhalen. 

In de Nespresso-boetieks wachten gepassioneerde koffie-experts op je met tips en suggesties. Zij kunnen je alle informatie geven die je nodig hebt om een lekkere koffie te bereiden. Boven een bepaalde bestelwaarde is de levering gratis. 

Als je apparaat moet worden gerepareerd, komen technici bij je thuis om het te herstellen. In de tussentijd kun je een machine lenen om van je koffie te blijven genieten. Bovendien staan een helpdesk en een heel team van virtuele adviseurs tot je beschikking. 

Veelgestelde vragen

Hoeveel Nespresso kortingscodes zijn er?

Antwoord arrow-down
Er zijn momenteel 11 Nespresso kortingen of kortingscodes beschikbaar. Deze aanbiedingen zijn geverifieerd en gevalideerd op 01 augustus 2021 door het team van kortingbelgië.be.

Wat is de laatste aanbieding voor Nespresso online?

Antwoord arrow-down
De laatste aanbieding van dit moment is "Bespaar op je Nespresso machine: voor minder dan €100 bij Media Markt". U kunt 11 promoties vinden en bepalen met welke korting u het meeste kunt besparen op uw aankoop.

Wat zijn de alternatieven voor de Nespresso kortingscodes?

Antwoord arrow-down