Bij het organiseren van je huwelijk denk je uiteraard aan de trouwjurk, het pak voor de bruidegom, de aankleding van de receptiezaal en de avond die erop zal volgen. Ook een leuk idee waarmee je moet stoeien is het kiezen van je bestemming voor de wittebroodsweken! Met zoveel paradijselijke bestemmingen over de hele wereld is het soms moeilijk om een keuze te maken, maar bepaalde bestemmingen zijn meer gegeerd dan andere…

De beste bestemmingen voor wittebroodsweken

In functie van ieders wensen, kan je kiezen tussen verschillende paradijselijke bestemmingen, zowel in de zon als in de sneeuw.

De eilanden

Wie van dit unieke moment in het leven wil genieten om prachtige eilanden of fijne zandstranden te ontdekken die zich tot de einder uitstrekken, trekt naar de Seychellen of naar de Malediven ten zuiden van Indië. Deze twee bestemmingen bieden je een onmiskenbaar weg-van-huis gevoel, en je kunt op deze reis profiteren om een nieuwe cultuur en onvergetelijke landschappen te ontdekken. Thailand of Bali zijn ook erg gegeerde bestemmingen voor wittebroodsweken, dankzij een overweldigende natuur en een cultuur die gebaseerd is op delen en liefde.

Europa voor verliefden

Binnen Europa is de beroemde stad Venetië zondermeer de voorkeursstad voor wittebroodsweken! Pasgehuwden kunnen gebruik maken van de charme van Venetië om het Dogenpaleis te ontdekken en de fameuze kanalen tijdens een pleziervaart per gondola. Parijs is ook een stad die gekend is voor haar aantrekkingskracht op verliefde koppels dankzij onder andere de Pont des Arts waar elk jaar de hangsloten met ingegraveerde beloften getuigen van de liefde tussen twee personen. De Franse hoofdstad is trouwens prachtig bij nacht met de verlichte Eiffeltoren en de Champs-Elysées. Wie echter niet op zoek is naar warme bestemmingen, maar wel naar landschappen om ‘u’ tegen te zeggen, kan ook kiezen voor koude landen zoals Rusland met de fabelachtige hoofdstad Moskou, of ook voor Ierland dat barst van de onvergetelijke landschappen waar de natuur haar rechten heeft weten te behouden. Minder bekende bestemmingen, maar even prachtig!

De wittebroodsweken organiseren

Uiteraard profiteer je van deze wittebroodsweken om momenten met z’n tweetjes door te brengen die de rest van je leven in je geheugen gegrift blijven. Waarom laat je je niet pamperen tijdens massage- of relaxatiesessies? Of maak je liever uitstappen in deze paradijselijke plaatsen die je hierna voor altijd zullen bijblijven? Wat er ook van zij, een huwelijksreis moet je lang van tevoren organiseren om zeker te zijn dat alles op wieltjes loopt op D-day, maar ook om ontspannen en met voldoende tijd de organisatie van je huwelijk rond te krijgen. Verschillende reisagentschappen kunnen je helpen bij je keuze, want de meerderheid ervan biedt speciale huwelijksreizen aan. Zo kun je een formule kiezen die jou het beste lijkt en ervan verzekerd zijn dat aan alles is gedacht voor je reis als verliefd koppel. Het hotel en ook de activiteiten kun je al van tevoren boeken, zodat je hier niet aan moet denken eens je ter plaatse bent. Om je huwelijk nog beter te vieren en te genieten van een reis met zijn tweeën waar je met plezier aan terugdenkt, is het dus belangrijk om een bestemming voor de huwelijksreis te kiezen die ook aan de wensen van je partner voldoet zodat elk van jullie kan genieten van een unieke reis die jonggehuwden de rust geeft die ze verdienen na de drukte van het huwelijksfeest!