Heb je na het aperitief met je vrienden geen zin meer om te koken, of heb je gewoon zin in iets nieuws? Dan kun je nu perfect je avondmaal online bestellen, zonder dat je de deur uit moet! Door de grote keuze aan merken is het niet gemakkelijk om een beslissing te nemen. Zie je door de bomen het bos niet meer? Wij hebben een selectie gemaakt; aan jou om te kiezen waar je zin in hebt!

Kant-en-klaarmaaltijden

Optie 1: kant-en-klaarmaaltijden die warm aan huis worden geleverd. Dit is de ideale oplossing als je het te druk hebt, maar jezelf toch culinair wilt verwennen.

Hoe kan het ook anders: pizza

Tja, we kunnen toch geen artikel schrijven over online eten bestellen zonder het over pizza te hebben? Kies voor DOMINOS als het allemaal eens wat origineler mag zijn. Je vindt er een uitgebreid gamma van niet minder dan 30 pizzasoorten. Bovendien kun je je eigen deeg kiezen. En dan zwijgen we nog over de vele voor- en nagerechten.

Meer opties?

Als je niet zo’n grote fan bent van fastfood of pizza, waarom bestel je dan geen uitgebreider menu via Pizza.be? Met deze mobiele app kun je snel thuis iets bestellen, of zelfs als je nog onderweg bent. De site werkt samen met 1.500 restaurants en mag eigenlijk niet op zijn naam worden afgerekend: je vindt er ook sushi, Chinees en nog zo veel meer. Pizza.be maakt betalen bovendien erg eenvoudig. Je kunt zowel online als bij de levering betalen.

Inspiratie nodig? Ingrediënten en recepten aan huis

Optie 2: je hoeft helemaal je hoofd niet te breken over het avondeten. Deze merken bezorgen je tonnen inspiratie en voorzien je meteen ook van de nodige ingrediënten.

Smartmat, het concept

SMARTMAT is een systeem van wekelijkse of halfmaandelijkse maaltijdboxen. Het concept is erg eenvoudig: Smartmat biedt een menu aan en baseert zich daarbij op de samenstelling van je gezin (één, twee of meer personen) en op je smaakvoorkeur. Levering is elke dag tussen 17 en 22 uur mogelijk. Met de heerlijk verse voedingsmiddelen die je ontvangt kun je de voorgestelde recepten bereiden. Trouwens, maak zeker gebruik van de proefbox om je te helpen bij een keuze. Het abonnement kun je op elk moment beëindigen.

Het weekmenu van HelloFresh

HELLOFRESH werkt altijd met een wekelijkse levering. Elke week ontvang je dus een verse foodbox waarmee je, afhankelijk van je abonnement, 3 tot 5 recepten kunt bereiden. Er zijn drie soorten boxen: de Originalbox, de Veggiebox en de Familybox. HelloFresh gaat een samenwerking aan met verschillende leveranciers en garandeert zo verse producten en topkwaliteit. Verder ben jij nergens toe verplicht. Een gevarieerde en evenwichtige maaltijd, geen inspiratie of gewoon een avondje iets anders… Wat de reden ook is, er zijn altijd mogelijkheden om jouw smaakpapillen en die van je gasten met enkele muisklikken te verwennen!