Tijdens de eindejaarsperiode en vooral voor Kerstmis en Nieuwjaarsdag, gaan de Belgen met z’n allen op zoek naar koopjes en speciale aanbiedingen. Commerciële aanbiedingen doen het dus heel goed: voor online winkels en handelaren is deze periode zeer belangrijk en zelfs cruciaal voor de omzet van het jaar. Consumenten daarentegen kunnen een hoop geld besparen dankzij promocodes en talloze kortingen online of in-store. Bovendien is het tijdens het kerstseizoen atijd leuk om de de feestelijke en vrolijke stemming in de stad op te snuiven.

Nóg meer goeie deals op het internet

Winkels in Brussel, Antwerpen, Gent en andere Belgische steden bereiden zich al voor op de grote instroom van klanten! Nochtans gebeuren aankopen steeds vaker online. Het internet is inderdaad erg handig om prijzen te vergelijken, aanbiedingen te vinden en uiteindelijk díe deal te scoren waarnaar je op zoek bent. Bovendien zijn sommige kortingen alleen online geldig! Van IT tot kleding, e-commerces concurreren met elkaar om zoveel mogelijk klanten binnen te halen. ZALANDO kennen we natuurlijk allemaal van zijn wilde commercials, maar ook AMAZON, bekend om zijn boeken en IT-producten, begint stilletjesaan met reclame maken.

De tijd van de gepersonaliseerde geschenken is hier

Een cadeau vinden is op zich makkelijk, maar een gepersonaliseerd cadeau is al net iets moeilijker. Bij een aantal winkels, zoals bijvoorbeeld Smartphoto en Bongo, kun je inspiratie opdoen voor originele cadeaus. Laat bijvoorbeeld een kalender voor 2018 afdrukken met je vakantiefoto’s of stel een heel persoonlijke box samen: een restaurant, een romantische reis ... Tal van leuke ideeën! Internet garandeert interessante aanbiedingen en lage prijzen, als je even de tijd neemt om te zoeken. Tijdens de eindejaarsfeesten struint ons team alvast het internet af om de beste artikelen tegen de beste prijzen op de kop te tikken. Zien we je daar?