Korting en kortingscode Walibi - 26 Juni 2019

20% korting per Family & Friends ticket

Je kan vanaf nu samen met je vrienden en- of familie een tof en gezellig moment doorbrengen in Walibi. Je kan nu per 6 gekochte tickets een korting van €8 krijgen in totaal.  Het pretpark geeft momenteel verschillende leuke kortingen voor de zomer, denk eraan de website te bezoeken. Opgelet! deze aanbieding is enkel geldig online. Ondertussen, wacht Wallaby op jou!

Bent u op dit moment zwanger? Niets houd je tegen om even ook tijdens de zomer te genieten van de Walibi deals. Walibi heeft ook aan jou gedacht. Op vertoon van uw doktersattest (ja, ja. Want dat buikje opblazen gaat niet lukken),zwangere vrouwen kunnen van een Walibi-ticket genieten aan 18,75€ in plaats van 36,50€. Laat het kind in jou ook een rustig, maar tof moment doorbrengen.

Heb je  het Vakantieveilingen-systeem onder de knie? Bepaal dan zelf de prijs die je wenst te betalen voor de 2 tickets van het grootste attractiepark van België met een waarde van 73€.

Hier komen de zonnige dagen! Walibi vindt het leuk om je gelukkig te maken, ga op avontuur in de buurt met je kinderen, zelfs de jongste, want ze kunnen gratis naar het park als ze minder dan 1 meter meten.

Vind een hele pagina online waar je alle Walibi-specials van het moment kan vinden: promoties op tickets, single of groep. Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen dankzij de nieuwsbrief!

Deze kortingscodes vindt u misschien interessant:

Koop online en geniet van de beste kortingen, de tickets voor Aqualibi zijn aan maar 17.5€ per persoon voor een bestelling van 6, reserveer een dag op voorhand zo kan je €4.5 per persoon besparen.

Alle papa’s gratis naar Plopsa!

4 goede redenen om voor Walibi te kiezen:

  • Hoe meer zielen, hoe meer vreugde. Word je binnenkort verjaard en wil je op een geweldige manier jouw verjaardag vieren ? Of misschien ben je wel schoolleerkracht en zou graag een fijne uitstapje plannen met je studenten? Heb je al eens gedacht aan een pretpark? Walibi heeft wel aan jou gedacht. Met de groepsformules, ben je zeker dat je de beste prijzen vindt. Bovendien zijn er momenteel leuke kortingen waarvan u kan geniet, op codepromotion.be

  • Je zou graag naar Walibi komen met je gezin of vrienden, maar je vreest dat het iets te ver is en je blijft maar uitstellen. Dat is heel normaal, wie zou dat nu niet doen ? Maar wist je dat er een heleboel hotels zijn rond het pretpark, aan gevarieerde prijzen? Je vindt er allerlei stijlen en soort hotels rond het pretpark. Ga nu eens een kijkje nemen op de website van het pretpark, misschien vind je wel iets dat beter voor jouw en je familie past.

  • Heb je een kleine honger? Of een tamelijke grote honger? Misschien wil je een mix verschillende restaurants? Dat is allemaal geen probleem, want Walibi heeft alles voorzien. U hebt vandaag de keuze tussen 20 restaurants in Walibi die allemaal verschillende maaltijden aanbieden. U kan nu kiezen tussen een steak house of een barbecue restaurant op z’n Amerikaans, een Pizzeria op z’n Italiaans, fritten en wafels van bij ons, of zelfs ijs om u te verfrissen… de keuze is breed.

  • Walibi is meer dan een pretpark, dat is een pretpark waar er ook serieuzere events kunnen plaatsnemen. Je kan er bv. één van de multifunctionele vergaderruimtes boeken en genieten van een avontuurvol en kleurrijke uitzicht binnen het pretpark. Daarnaast is er ook een cateringteam die instaat voor uw verzorging en een aangename en perfecte service, vanaf het ontbijt tot de diner. Tijdens de pauzes is het steeds mogelijk even rond te wandelen of zelfs uitrazen in één van de attracties.

Verlopen Walibi kortingscodes :

Wil je je zinnen verzetten in een geweldig attractiepark waar je zowel avontuurlijke als rustige attracties vindt? Dan is Walibi de ideale daguitstap voor heel de familie! Dit indrukwekkende pretpark bevindt zich in het hartje van België. Momenteel kan je tot en met 31 juli genieten van een speciale promotiecode waarmee je 5€ korting krijgt op elk volwassenenticket dat je online aankoopt. Dit aanbod is enkel geldig via onze site en geeft je de kans om je ticket aan dezelfde prijs aan te kopen als een ticket voor kinderen!

In Walibi vind je attracties voor de hele familie, zoals activiteiten die je als ouders samen met je kinderen kan doen, maar ook gekke rollercoasters die je hart doen racen! Ook voor de jongsten zijn er verschillende activiteiten voorzien, zoals de « Bling Bling Madness » of de « Dragon Boat » (zie beschrijving op de website).

Profiteer van deze partner van Walibi, 15 € korting op uw ticket door het online te kopen! U krijgt uw ticket voor € 22,5 in plaats van € 37,5, ongeacht het aantal tickets dat u besluit te kopen.

Geniet van Walibi op 22 juni 2018 en het pretpark Wacolor (festival van kleuren) en betaal slechts 39,50 in plaats van 54,5 euro, slechts twee euro meer dan het normale kaartje dat je op de internetsite Walibi hebt gekocht.

Koop 20 tickets of meer op de website van Walibi, minimaal 1 dag daarvoor, en krijg dan de mogelijkheid om € 10 korting op uw online aankoop. 20 kaartjes, genoeg om met een grote groep vrienden te gaan, met uw gezin, of meerdere keren per jaar!

Een pretpark voor iedereen

Wil je je uitleven, of je kinderen meenemen naar een pretpark om plezier te hebben? Attractie park Walibi gevestigd in Wavre, (België) is een van de meest bekende pretparken in Europa. Reuzenrad, draaimolen, vliegend tapijt … naast spannende attracties voor de meer avontuurlijke onder ons.

Een pretpark dicht bij het publiek

Walibi is een amusementspark dat zo dicht mogelijk bij het publiek staat, zodat het zowel de kinderen als ook de ouders zal betoveren: Het hele jaar door kun je feestelijke dagen verwachten. De sfeer is gemoedelijk: Kinderen gaan op jacht naar eieren met Pasen, meer dan 10.000 zijn er te vinden tijdens de paasvakantie.

De hele jaar activiteiten gepland

En dat is niet alles, er zijn het hele jaar door geweldige activiteiten gepland. Walibi is al 40 jaar in België gevestigd en is een pionier op het gebied van pretparken. De organisatie heeft ook in Frankrijk (2) en Nederland attractieparken. Zij verwelkomen ieder jaar meer dan 3 miljoen bezoekers. We hoeven je dus niet uit te leggen dat het een succes is.

Wil je zeker zijn van plezierige dag zonder ter plaatse meteen lang in een wachtrij te moeten staan? Vergeet dan niet om je ticket online te boeken, het is eenvoudig en snel.

Gegarandeerd urenlang plezier

Op een zomerse of lente dag met je kinderen op stap met de garantie dat ze een dag vol met goede herinneringen beleven? Houd je niet van te wilde avonturen of is je kind er nog te jong voor? Geen zorgen, er is voor elk wat wils en voor alle leeftijden natuurlijk. Soms zijn er Walibi kortingscodes beschikbaar, wat een geluk is voor ouders en hun portemonnee.

Een ticket alleen goedkoper online

Als we geen korting aan kunnen bieden, nodigen wij je toch uit om je kaartjes online te kopen. Het is altijd goedkoper, wat de promoties die je regelmatig kunt vinden ook aantonen. Je vindt ze hiernaast ofwel direct op de website.

Bijvoorbeeld: je kunt af en toe het aanbod vinden “koop 6 tickets en krijg € 6 korting per ticket.” Interessant of niet? Hoe dan ook, we wensen je veel plezier.

Vergeet niet om de kalender van dit park te controleren, zodat je de juiste de openingsdagen hebt. Walibi is bijvoorbeeld gesloten van november tot begin april en in september / oktober alleen in het weekend open.

De meest recente kortingscodes en promoties Walibi:

Aanbieding

Titel

Verloop datum

20%
20% korting per Family & Friends ticket
Vandaag geldig

Aanbieding

20%

Titel

20% korting per Family & Friends ticket

Verloop datum

Vandaag geldig

Gratis
Koop je tickets online en krijg een versnelde toegang gratis
28 juni, 2019

Aanbieding

Gratis

Titel

Koop je tickets online en krijg een versnelde toegang gratis

Verloop datum

28 juni, 2019

-€8
Korting Family & Friends Walibi €8 bij online aankoop
Vandaag geldig

Aanbieding

-€8

Titel

Korting Family & Friends Walibi €8 bij online aankoop

Verloop datum

Vandaag geldig

25%
25% korting (=€10) op je Walibi ticket met Tripper.be
Vandaag geldig

Aanbieding

25%

Titel

25% korting (=€10) op je Walibi ticket met Tripper.be

Verloop datum

Vandaag geldig

€5
€5 korting per ticket voor kinderen bij Walibi
Vandaag geldig

Aanbieding

€5

Titel

€5 korting per ticket voor kinderen bij Walibi

Verloop datum

Vandaag geldig