Korting en kortingscode Plopsa - 18 Juli 2019

Geldig op alle parken van Plopsa, ontvang deze couponcode van 6 € geldig zonder minimumaankoop vereist voor elke reservering van online geplaatste tickets. Zodra tickets zijn gekocht, zijn ze geldig tot 2 jaar later.

Bestel je tickets voor de Plopsaparken tegen een verlaagde prijs met deze promotiecode. Door de code te activeren op het moment van de bevestiging van je bestelling, ontvang je € 5 korting op ALLE parken! Je vindt jouw code door op de gele knop hieronder te klikken.

Stilaan komen de mooie warme zomerdagen er weer aan. Als je kinderen hebt, krijg je nu de  kans om ze te verrassen met een Plopsa-FunCard. Met de Plopsa FunCard, geniet je één heel jaar van onbeperkte toegang tot Plopsaland De Panne, Plopsa Coo, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Indoor Coevorden, Holiday Park en 40% korting voor Plopsaqua. Ook krijg je een korting van 10% in de Plopsa-winkel en een korting tot 50% in vele dierentuinen en partner-parken.

Niet ver van Malmedy ligt het magisch themapark Plopsa Coo, in het hart van de Ardennen. Maar je kan ook tickets voor de andere pretparken vinden. Genieten met vrienden en familie terwijl je bespaart op de inkomtickets? Surf vlug naar vakantieveilingen, bied en win!

Pairi Daiza, “Tuin der werelden”, neemt je van het ene continent naar het andere, en je bevindt je midden in de planten-, dieren-, culturele en spirituele rijkdommen die nu onderdak hebben gevonden in dit gebied waar vroeger de monniken van de orde der cisterciënzers van de abdij van Cambron woonden. Krijg onmiddellijk 40% korting op je entreeticket!

Zijn je kinderen dol op de Plopsa themaparken? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en ontvang alle promoties en andere tips over de verschillende parken in je mailbox. Je kinderen zullen blij zijn om de parken weer te zien en er een avontuurlijke dag te beleven!

Heb je altijd al je kinderen willen meenemen naar de kleurijke en magische wereld van één van de Plopsa-parken? Geen probleem, want de toegang is er gratis voor kinderen kleiner dan 85 cm. Geen excuses dus meer. Ga op pad met je hele gezin en beleef er samen met de kinderen een leuke dag in een wereld vol avontuur!

Deze kortingscodes vindt u misschien interessant:

Koop online en geniet van de beste kortingen, de tickets voor Aqualibi zijn aan maar 17.5€ per persoon voor een bestelling van 6, reserveer een dag op voorhand zo kan je €4.5 per persoon besparen.

Verlopen Plopsa kortingscodes :

Profiteer nu van een korting van 7 € op tickets> 1 miljoen voor alle Plopsa-parken. Geniet van een familie-moment om samen plezier te hebben! Aanbieding geldig tot eind juni 2019.

Alleen op zondag 26 mei

Profiteer tot 16 augustus van 8 euro korting op alle tickets van Plopsa “1 meter en meer”. Geniet van dit moment om een dagje samen met het gezin door te brengen.

België wint, en dan kun jij ook genieten van vele voordelen! Zo krijg je bijvoorbeeld 10% voor elk doel dat het Belgische team scoort tijdens elke Euro 2016-wedstrijd die ze winnen. Voor de 10% korting vul je de code in op het moment van betaling.

Ter gelegenheid van Valentijnsdag kun je tegen een gereduceerde prijs een ongelofelijke dag doorbrengen in een van de Plopsaparken! Met deze kortingscode bespaar je 40% op je ticket! De code is geldig voor alle Plopsaparken, dus Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne,Indoor Hasselt, Coo, Indoor Coevorden & Holiday Park.

Profiteer nu van € 7 korting op je entreeticket voor het waterpark Plopsaqua in De Panne, en betaal slechts € 12,99 in plaats van € 19,99! Aanbieding geldig tot 30 juni 2017.

Organiseer een mooie familiedag bij Plopsa Indoor Hasselt met je kinderen – ze zullen dolblij zijn! Je krijgt een mooie korting van € 7 per persoon,waardoor je slechts € 12,99 per persoon betaalt!

Promoties bij Plopsa voor kinderen

Daarnaast worden er bij Plopsa regelmatig schoolgroepen verwelkomd. Dankzij de groepstarieven en -kortingen kunnen ook leerlingen een dag plezier gaan maken in Plopsa. En ook voor studenten die de wilde attracties willen uitproberen worden kortingen aangeboden.

Seizoensgebonden promoties

Plopsa past zich ook aan de seizoenen en feestdagen aan en biedt bezoekers aangepast entertainment. Ga dus eens tijdens het kerstseizoen en je zult versteld staan van de magische sfeer. Er zijn het hele jaar lang kortingscodes en promoties beschikbaar. Geen excuus meer om niet meerdere keren per jaar een bezoekje te brengen aan het park.

Korting op het jaarabonnement bij Plopsa

Voor de echte fan: de jaarkaart is je op het lijf geschreven. Naast een jaarabonnement zijn er ook kortingen van toepassing op aankopen in de winkel voor Funcard-kaarthouders.

Betrokkenheid bij verenigingen

De Plopsaland-groep is actief betrokken bij humanitaire hulporganisaties, en doet wat ze kan met veel inzet en goede wil. Heel vaak wordt een deel van de entreegelden van de parken aan verenigingen geschonken.

Plopsa promoten is indirect deelnemen aan een goede actie en daarnaast ook een fantastische dag beleven, al deze argumenten zouden je al overtuigd moeten hebben! Bovendien bieden vele accommodaties op regelmatige basis formules met voorkeurstarieven en promotionele codes, voor wie meer dan één dag in Plopsa wil doorbrengen.

De meest recente kortingscodes en promoties Plopsa:

Aanbieding

Titel

Verloop datum

6€
Kortingscode Plopsa 6 € op alle parken in België
30 september, 2019

Aanbieding

6€

Titel

Kortingscode Plopsa 6 € op alle parken in België

Verloop datum

30 september, 2019

5€
Kortingscode: € 5 korting op alle Plopsaparken
06 januari, 2020

Aanbieding

5€

Titel

Kortingscode: € 5 korting op alle Plopsaparken

Verloop datum

06 januari, 2020

15€
15€ korting op de Plopsa Funcard
05 januari, 2020

Aanbieding

15€

Titel

15€ korting op de Plopsa Funcard

Verloop datum

05 januari, 2020

35%
35% korting (=€12.95) op je Plopsa ticket met Tripper.be
Vandaag geldig

Aanbieding

35%

Titel

35% korting (=€12.95) op je Plopsa ticket met Tripper.be

Verloop datum

Vandaag geldig

Vanaf 1€
2 Plopsa tickets vanaf slechts 1€ met Vakantieveilingen
Vandaag geldig

Aanbieding

Vanaf 1€

Titel

2 Plopsa tickets vanaf slechts 1€ met Vakantieveilingen

Verloop datum

Vandaag geldig