Simply You Box kortingscode

Solden, Black Friday en kortingscodes Simply You Box - 24 september 2021

Redenen om voor de Simply You Box promoties te kiezen

Nooit meer naar de supermarkt: tussen de rekken slenteren om alle ingrediënten te vinden die je nodig hebt, wachten aan de kassa en de boodschappen in de auto laden ... Veel Belgische gezinnen moeten dit elke week doen. Maar de Simply you Box schrapt deze klus van je to-dolijstje, want je ontvangt alles dat je nodig hebt direct bij je thuis. 

star

Elke week nieuwe, originele recepten: iedereen zou er in feite naar moeten streven om evenwichtig te eten, maar het is niet altijd gemakkelijk om inspiratie te vinden. Salades, soepen … en dan heb je al snel geen ideeën meer. Dat is waar de Simply you Box op het toneel verschijnt: het team voorziet je van originele, gezonde en gevarieerde recepten. Daarnaast hoort er bij elk recept een beschrijvende fiche en een video, om er zeker van te zijn dat alles duidelijk is.  

star

Milievriendelijke maaltijdboxen: Simply you Box doet verschillende dingen om zijn impact op het milieu te verminderen. Zo werkt het bedrijf bij voorkeur samen met lokale en Belgische leveranciers. Daarnaast ontwikkelt het oplossingen om voedselverspilling te voorkomen. Ze bieden bijvoorbeeld alleen exacte hoeveelheden aan, zodat jij lekker voldaan bent en niets moet weggooien. En als bonus is de verpakking gerecycleerd en recycleerbaar.  

star

Evenwichtige maaltijden: omdat het doel van de maaltijdbox is om je te helpen evenwichtig te eten, laat Simply you Box alle recepten testen door een onafhankelijke organisatie. Zo weet jij zeker dat je voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt. Het feit dat 87% van de recepten een A- of B-voedingsscore hebben, is hiervan het bewijs. 

star

Verlopen Simply You Box kortingscodes:

KORTINGSCODE
Simply You Box

40% korting op je eerste box met onze kortingscode

Maaltijdboxen zijn tegenwoordig razend populair, en de grote winkelketens willen niet achterblijven op de trend. Onder andere Carrefour biedt nu een eigen maaltijdboxenservice aan: de Simply you Box. Het principe is eenvoudig: je ontvangt originele en gemakkelijk te bereiden recepten direct bij je thuis, samen met alle benodigde ingrediënten. Dankzij de Simply you Box hoef je geen boodschappen meer te doen of op eigen houtje op zoek te gaan naar nieuwe recepten. Klaar om de menu’s van Simply you Box uit te proberen?

Meer lezen →
star star star star star
4 of 5 stars based on 12 votes

Maaltijdboxen zijn tegenwoordig razend populair, en de grote winkelketens willen niet achterblijven op de trend. Onder andere Carrefour biedt nu een eigen maaltijdboxenservice aan: de Simply you Box. Het principe is eenvoudig: je ontvangt originele en gemakkelijk te bereiden recepten direct bij je thuis, samen met alle benodigde ingrediënten. Dankzij de Simply you Box hoef je geen boodschappen meer te doen of op eigen houtje op zoek te gaan naar nieuwe recepten. Klaar om de menu’s van Simply you Box uit te proberen?

Meer lezen →
violet-background pink-background

Simply you Box: evenwichtig eten hoeft niet moeilijk te zijn

Tussen werk, persoonlijke projecten en het huishouden door is het niet altijd gemakkelijk om tijd voor jezelf te vinden. 

Gelukkig bestaan er manieren om onze dagelijkse taken te vereenvoudigen, voor wie graag wat meer ademruimte in zijn leven wil: het maaltijdboxenconcept bijvoorbeeld. Dit houdt in dat je thuis een doos ontvangt met eenvoudige recepten en verse ingrediënten. 

Zo is voor het avondeten zorgen niet langer een karwei die een groot deel van je tijd in beslag neemt. En misschien vind je het wel leuk om op die manier tijd door te brengen achter het fornuis. 

Al deze voordelen hebben de maaltijdboxen tot een groot succes gemaakt. De voedseldistributiegigant Carrefour wist meteen dat het concept van de maaltijdboxen bij zijn klanten in de smaak zou vallen. Het bedrijf ontwikkelde dan ook al gauw zijn eigen merk: Simply you Box. 

Dankzij een netwerk van leveranciers en een team van getalenteerde koks biedt Simply you Box wekelijks maaltijdboxen aan. Recepten die kunnen bereid worden met lokale en seizoensgebonden ingrediënten hebben de overhand in de receptenverzameling van Simply you Box. Zo wil het bedrijf de Belgische economie ondersteunen en zijn milieu-impact zo laag mogelijk houden. 

Hoe werkt het? Eenvoudige recepten, gezonde en evenwichtige maaltijden 

De bestelling 

De koks van Simply you Box ontwikkelen recepten met lokale en seizoensgebonden producten. Op deze manier dragen ze bij aan de bescherming van de planeet en helpen ze jou om een ecologisch verantwoord voedingspatroon in je dagelijkse leven te integreren. 

Je kunt elke week 3 tot 5 menu’s kiezen uit 10 voorstellen. En afhankelijk van het aantal personen in je gezin kies je maaltijden voor 1 tot 5 personen. 

Als je klikt op de gerechten die je wel wat voor jou lijken, ga je direct naar het recept. Dan kun je ook de bereidingstijd (ideaal als je haast hebt) en de ingrediënten (als je ergens allergisch of intolerant voor bent) bekijken. 

Je kunt de menu’s een aantal weken van tevoren al zien. Dus als je niet elke week wilt bestellen, kun je anticiperen en die maaltijdboxen bestellen die jij het lekkerst vindt. 

Het team van Simply you Box begeleidt je ook stap voor stap wanneer je de recepten maakt. Naast de receptenkaarten, kun je ook instructievideo’s bekijken om foutloos de heerlijkste gerechten te bereiden. Dus zelfs als je geen echt kooktalent bent, heb je geen excuus meer om je keukenschort niet aan te trekken en de voorgestelde gerechten uit te proberen. 

De levering van je Simply you Box-bestelling 

Als je volgende week maaltijdboxen wilt ontvangen, moet je vóór woensdag deze week bestellen. Vanaf donderdag beginnen de Simply you Box-teams alles voor te bereiden. En in het weekend stellen ze je maaltijdboxen dan samen, zodat jij op maandag je maaltijdboxen voor de hele week ontvangt. Je kunt ervoor kiezen om de maaltijdbox op te pikken bij een afhaalpunt of direct bij je thuis te laten bezorgen (tussen 17.00 en 22.00 uur) als je tijd tekort komt. 

De voorstellen van Simply you Box

Je hebt elke week de keuze uit een twaalftal recepten. Tussen de aangeboden gerechten zitten 3 vegetarische recepten, 3 gerechten voor de hele familie, 1 gerecht met vlees, 1 gerecht met gevogelte, 1 visgerecht en nog 1 origineler gerecht. 

Het doel is om je te helpen een gevarieerd eetpatroon te hebben, zodat gezond eten altijd een plezier is. 

Een voorproefje van de recepten van Simply you Box: gebakken wintergroente met kruiden en geitenkaas, kervelsoep met ravioli met ricotta en spinazie of gnocchi bolognaise.

De prijzen 

De prijzen dalen als je meer maaltijden of voor meer personen bestelt. Als je bijvoorbeeld 3 recepten voor 2 personen bestelt, betaal je € 43,50 of € 7,25 per maaltijd. Ga je voor 5 recepten voor 5 personen, dan betaal je € 109,50 per week, dus € 4,38 per maaltijd. 

De prijzen zijn voordelig én je kunt je maaltijdboxen gratis thuis laten leveren. De Simply you Box-teams gaan tot het uiterste om jouw leven te vergemakkelijken.

Bovendien krijg je 20% korting op je eerste bestelling. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de kortingscode in te voeren op de website. 

Alle voordelen van de Simply you Box

Minder wekelijkse karweitjes: dat kan dankzij Simply you Box, want je hoeft nu geen boodschappen meer te doen. Zo heb je meer tijd over om te besteden aan dingen waar je blij van wordt. 

En het belangrijkste is dat het bedrijf je voorziet van heerlijke, gemakkelijk te bereiden recepten. Je ziet dat het niet zo ingewikkeld is om elke dag evenwichtige maaltijden te eten. 

Het doel van Simply you Box is om jouw leven te vergemakkelijken, op een manier die niet belastend is voor het milieu. Daarom vind je in de maaltijdboxen exact die hoeveelheden van ingrediënten die je nodig hebt, om voedselverspilling tegen te gaan. 

Daarnaast is ook de verpakking ontworpen met het milieu in het achterhoofd. De dozen en vakken hebben het gemengde FSC MIX-label voor recycling. De recepten zijn gedrukt op gerecycleerd papier. 

Wil jij tijd besparen en elke dag gevarieerd en evenwichtig eten? Bestel dan je maaltijdboxen bij Simply you Box. 

Veelgestelde vragen

Hoeveel Simply You Box kortingscodes zijn er?

Antwoord arrow-down
Er zijn momenteel 6 Simply You Box kortingen of kortingscodes beschikbaar. Deze aanbiedingen zijn geverifieerd en gevalideerd op 24 september 2021 door het team van kortingbelgië.be.

Wat is de laatste aanbieding voor Simply You Box online?

Antwoord arrow-down
De laatste aanbieding van dit moment is "€20 korting bij Simply You Box op je eerste box, zonder abonnement". U kunt 6 promoties vinden en bepalen met welke korting u het meeste kunt besparen op uw aankoop.

Wat zijn de alternatieven voor de Simply You Box kortingscodes?

Antwoord arrow-down