NordVPN kortingscode België

Solden, Black Friday en kortingscodes NordVPN - 23 oktober 2021

Alles Kortingscodes Acties
KortingscodesActies

Zoals we weten, brengt surfen op het internet zekere risico’s met zich mee. Informatie die online circuleert, en in het bijzonder via openbare netwerken, kan door mensen met kwade bedoelingen gekaapt worden. Daarom biedt NordVPN je een effectieve oplossing om je gegevens te beveiligen, terwijl je geniet van een zeer snelle verbinding.

Meer lezen →
star star star star star
4 of 5 stars based on 12 votes

Zoals we weten, brengt surfen op het internet zekere risico’s met zich mee. Informatie die online circuleert, en in het bijzonder via openbare netwerken, kan door mensen met kwade bedoelingen gekaapt worden. Daarom biedt NordVPN je een effectieve oplossing om je gegevens te beveiligen, terwijl je geniet van een zeer snelle verbinding.

Meer lezen →
violet-background pink-background

Hoe gebruik je een NordVPN-kortingscode?

Het is onmogelijk om de online promoties van NordVPN niet te spotten, in België of dus ... elders in de wereld. Wie weet maak jij wel gebruik van deze service, en ben je nu niet in België. Er is geen manier waarop wij dat dan te weten zouden kunnen komen. Er worden regelmatig kortingscodes gepubliceerd en het zou zonde zijn om ze niet te gebruiken bij je online registratie. Mis echter het invoervak niet waar je ze kunt toevoegen. Hieronder leggen we uit hoe je dat doet. 

1. Met een NordVPN-kortingscode heb je de mogelijkheid om tot 70% korting te krijgen op je 3 jarenplan. Als je niet voor dit plan kiest, kun je nog steeds grote kortingen krijgen op het 2 jaren- en 1-jarenplan, maar daarvoor heb je geen kortingscode nodig. 

2. Er zijn twee manieren om van deze promotie te profiteren: ofwel klik je op een van onze bovenstaande links, waardoor de kortingscode direct wordt toegepast op de website van NordVPN, net voordat je de online betaling uitvoert. Ofwel kopieer je de kortingscode die we je hierboven aanbieden en voer je deze zelf in op de officiële website. 

3. Klik op de startpagina op ‘Koop NordVPN’ of op ‘Pak die aanbieding’. Het maakt niet uit op welke van de twee knoppen je klikt, ze leiden je allebei naar dezelfde pagina.

4. Kies vervolgens het abonnement dat bij je past (vooral de duur is een beslissende factor). Je moet dan wel heel voorzichtig zijn, want de insert ‘Heb je een kortingscode?’ bevindt zich net onder de lijst met abonnementen, in kleine lettertjes. Dit is waar je je kortingscode moet invullen. 

5. Ga tenslotte verder naar de betaalpagina en rond je bestelling af. 

nordvpn kortingscode gebruiken

Versterkte beveiliging

De informatie-uitwisseling op internet gebeurt meestal vrij openlijk. Computers communiceren met elkaar en het is gemakkelijk voor een persoon die vertrouwd is met deze mechanismen om persoonlijke gegevens te vinden.

Dit is nog gemakkelijker voor gebruikers van een openbaar netwerk, zoals wifi. Om dit nadeel te verhelpen, biedt NordVPN je de mogelijkheid om veilig te surfen via een privénetwerk. Als je het gebruikt, is het alsof je gegevens via een dikke tunnel reizen, beschermd tegen blikken van buitenaf. 

Dit systeem is gebaseerd op gegevensversleuteling en innovatieve technologieën en beschermt je gegevens tegen hackers. Het is een soort van schild dat je beschermt je tegen bepaalde software en beschermt je zelfs tegen reclame-spammers. 

Zelfs als je wifi gebruikt op het treinstation of op de luchthaven, beschermt NordVPN je tegen aanvallen van hackers. Het beveiligt ook je IP-adres. Dit verzekert dat niemand kan weten welke websites jij bezoekt of welke bestanden je downloadt. 

NordVPN beschermt niet alleen je computer tegen nieuwsgierige blikken, maar ook je tablet of smartphone.

Andere voordelen

De veiligheid van je gegevens is essentieel. Maar het privénetwerk van NordVPN heeft nog andere voordelen voor je in petto.

Het netwerk biedt een ongeëvenaarde verbindingssnelheid. Zelfs als je een relatief zwaar bestand aan het downloaden bent, zal de laadsnelheid je verbazen. Je hoeft dus niet langer voor je scherm te zitten wachten op je download. 

Ongeacht het aantal verbindingen, de laadsnelheid maakt het browsen aangenamer. Deze navigatie-ervaring ligt in de meeste landen binnen je bereik. Met NordVPN profiteer je van een ongeëvenaard aantal servers. Hierdoor vind je er altijd wel een in de buurt, waar je ook bent.

In de meeste landen heb je daardoor zeer snel toegang tot de informatie die je zoekt. Dankzij NordVPN is de beveiliging van je gegevens niet beperkt tot de grenzen van België. Waar je ook gaat of staat, door dit privénetwerk te gebruiken, worden je gegevens beschermd tegen de activiteiten van hackers. 

Evenzo maakt het gebruik van een VPN het mogelijk om alle beperkingen te omzeilen die, onder bepaalde omstandigheden en in bepaalde landen, de toegang tot websites of diensten verhinderen. Alle sociale netwerken en streaming-sites zijn dus zonder filters of censuur binnen je bereik. 

Aanbiedingen op maat 

Veilig surfen met NordVPN hoeft niet duur te zijn. De prijzen van de abonnementen zijn inderdaad erg laag. En soms kun je zelf nog wat naar beneden halen, bijvoorbeeld door voor een abonnement met een langere duur te kiezen.

Een abonnement voor drie jaar kost je bijna drie keer minder dan een  jaarabonnement. En dat is niet alles. Op elke abonnementsformule worden af en toe promoties gelanceerd. 

Veelgestelde vragen

Hoeveel NordVPN kortingscodes zijn er?

Antwoord arrow-down
Er zijn momenteel 7 NordVPN kortingen of kortingscodes beschikbaar. Deze aanbiedingen zijn geverifieerd en gevalideerd op 23 oktober 2021 door het team van kortingscode.rtbf.be.

Wat is de laatste aanbieding voor NordVPN online?

Antwoord arrow-down
De laatste aanbieding van dit moment is "-70% korting op uw Nord VPN-abonnement met onze kortingscode". U kunt 7 promoties vinden en bepalen met welke korting u het meeste kunt besparen op uw aankoop.

Wat zijn de alternatieven voor de NordVPN kortingscodes?

Antwoord arrow-down