Efteling kortingscode Nederland

Profiteer van kortingscodes Efteling - 30 mei 2023

Alles
Kortingscodes
Acties
AllesKortingscodesActies

Verlopen Efteling kortingscodes:

Win 1 x 4 tickets voor de Efteling

Actieticket 20% korting voor de Efteling met deze kortingscode

1 dag + 1 nacht gratis bij een boeking van 3 nachten, zonder kortingscode

Profiteer van 40% korting bij de Efteling met de Plopsa Funcard

96-uurs actie: 25% kortingscode op een verblijf bij Efteling

Boek nu jouw verblijf tijdens het feestelijk jaar bij Efteling mét 25% korting

star star star star star
4 of 5 stars based on 12 votes

Om tegen een lage prijs een aantal feeërieke dagen mee te maken in de Efteling, kun je de promoties op deze speciale pagina bekijken. Hier vind je alle actuele promoties en kortingscodes waarmee je je familie kunt verblijden.

Meer lezen →
star star star star star
4 of 5 stars based on 12 votes

Om tegen een lage prijs een aantal feeërieke dagen mee te maken in de Efteling, kun je de promoties op deze speciale pagina bekijken. Hier vind je alle actuele promoties en kortingscodes waarmee je je familie kunt verblijden.

Meer lezen →

Veelgestelde vragen

Hoeveel Efteling kortingscodes zijn er?

Er zijn momenteel 7 Efteling kortingen of kortingscodes beschikbaar. Deze aanbiedingen zijn geverifieerd en gevalideerd op 30 mei 2023 door het team van kortingbelgië.be.

Wat is de laatste aanbieding voor Efteling online?

De laatste aanbieding van dit moment is "Profiteer van €8 korting op je Efteling ticket met de Plopsa Funcard". U kunt 7 promoties vinden en bepalen met welke korting u het meeste kunt besparen op uw aankoop.

Wat zijn de alternatieven voor de Efteling kortingscodes?

violet-background pink-background

Hoe gebruik je een kortingscode bij Efteling? 

Creëer samen met je kinderen of vriendengroep onvergetelijke herinneringen aan het Eftelingpark in Nederland. Om je een steuntje in de rug te geven, biedt het park kortingscodes aan, zodat je minder betaalt voor tickets die je online koopt. Hoewel er niet heel veel kortingscodes voor de Efteling op het internet staan, leggen we hieronder uit hoe je ze kunt gebruiken en hoe je een extra kortingscode kunt krijgen.

1. Komt je verjaardag eraan? Dan is dit wellicht het juiste moment om je aan te melden voor de nieuwsbrief van de Efteling: je ontvangt dan een 15%-kortingscode voor je online aankoop. 

2. Houd er rekening mee dat het altijd een goed idee is om je ticket online te kopen: je bespaart € 2 op je tickets voor de Efteling zonder dat je hiervoor een kortingscode nodig hebt. 

3. Zodra je een kortingscode hebt, ga je naar de sectie ‘Tickets’. Kies hier nog geen ticket, maar klik op het tabblad in het midden van de pagina ‘Actie- of verjaardagscode ontvangen?’ Er zal dan een nieuwe pagina worden geopend waarop je jouw kortingscode kunt invullen. 

4. Na het toevoegen kies je eenvoudigweg tickets voor de data waarop jij naar het park wilt, waarbij je het aantal personen opgeeft en de extra’s die je wenst te bestellen. Plaats dan je bestelling. 

5. Samengevat: de Efteling biedt niet heel vaak kortingscodes aan, maar stuurt er af en toe eentje naar je toe via de nieuwsbrief om de opening van een nieuwe attractie te vieren of ter gelegenheid van je verjaardag. Het loont dus de moeite om je te abonneren op de nieuwsbrief. 

efteling kortingscode gebruiken

De meest recente Efteling kortingen:

Korting
Details
Verloop datum
€8
Profiteer van €8 korting op je Efteling ticket met de Plopsa Funcard
Vandaag geldig
15%
Profiteer van 15% vroegboekkorting met Efteling
Vandaag geldig
€12
Profiteer van een kortingscode van €12 per ticket voor je verjaardag
Vandaag geldig
5%
De leden krijgen 5% korting op eten en drinken in de Efteling
Vandaag geldig
€10
€ 3, - tot € 10, - besparing op jou toegangsbewijs voor de Efteling
Vandaag geldig