Foodbag kortingscode België

Acties en kortingscodes Foodbag - 25 september 2020

Verlopen Foodbag kortingscodes:

KORTINGSCODE
Foodbag
€ 15 korting op jouw eerste Foodbag-bestelling
KORTINGSCODE
Foodbag
Korting van 10 euro op je volgende bestelling
KORTINGSCODE
Foodbag
€ 10 korting op je eerstvolgende bestelling
KORTINGSCODE
Foodbag
Bestel je maaltijdbox met €15 korting bij Foodbag
KORTINGSCODE
Foodbag
Pak deze kortingscode van €10
KORTINGSCODE
Foodbag
Bestel Foodbag met €20 korting met deze code
KORTINGSCODE
Foodbag
Ontvang deze zomer jouw grillpan t.w.v. € 119
KORTINGSCODE
Foodbag
Ontvang deze zomer drie keer Foodbag en krijgt een Philips hakmolen
KORTINGSCODE
Foodbag
Ontvang deze zomer drie keer Foodbag en krijgt automatisch een Philips hakmolen

Over
Foodbag is een Belgisch bedrijf dat diverse maaltijdboxen bezorgt. De boxen bevatten recepten en menu’s voor meerdere dagen, zodat klanten thuis zelf overheerlijke gerechten kunnen bereiden. Zowel de versheid als de lokale herkomst van de producten zijn van het allergrootste belang voor Foodbag.

Meer lezen →
star star star star star
4 of 5 stars based on 12 votes

Over
Foodbag is een Belgisch bedrijf dat diverse maaltijdboxen bezorgt. De boxen bevatten recepten en menu’s voor meerdere dagen, zodat klanten thuis zelf overheerlijke gerechten kunnen bereiden. Zowel de versheid als de lokale herkomst van de producten zijn van het allergrootste belang voor Foodbag.

Meer lezen →

Vergelijkbare webshops

Top kortingscodes

Vergelijkbare webshops

violet-background pink-background

Hoe gebruik je een kortingscode bij Foodbag?

Njam, de maaltijden van Foodbag zijn met zorg worden bereid, overheerlijk én worden bij je thuis bezorgd. Om je te overtuigen om van hun service gebruik te maken, biedt dit Belgische bedrijf regelmatig interessante kortingscodes aan. Je eet gezond, geniet van een bezorgservice aan huis en profiteert tegelijkertijd van een promotie. Is het leven niet mooi? Hieronder vertellen we je hoe je een kortingscode toevoegt aan je online bestelling.

1. Merk op dat sommige Foodbag-kortingscodes alleen geldig zijn voor de eerste bestelling die een klant online plaatst. Maak dus van de gelegenheid gebruik en raak vertrouwd met hun website en service, terwijl je minder betaalt voor je eerste maaltijddoos.

2. Begin met drie gerechten te selecteren uit het menu. Op dit moment hoef je nog niet aan je kortingscode te denken – klik op ‘ga verder’.

3. Hier kun je al kiezen of je al dan niet extra’s wilt toevoegen (bijvoorbeeld soep, fruit, snacks).

4. Log in of maak een account aan om je leveringsadres te kunnen invoeren. Je kunt eventueel ook voor een ophaalpunt kiezen als je dat handiger vindt dan thuisbezorging. Hoe vaak wil jij Foodbag ontvangen en op welke dag? Dit zijn belangrijke vragen waarop je moet beantwoorden.

5. Op de betaalpagina vind je een veld waarin je gevraagd wordt of je een kortingscode hebt. Voeg je kortingscode in en als ze geldig is zal de totale prijs van je bestelling veranderen.

foodbag kortingscode gebruiken

Boxen voor iedere smaak

De moderne mens heeft een drukke agenda. Nadat alle verplichtingen op het vlak van werk, gezin en onderhoud van het huis uitgevoerd zijn, blijft er vaak nog weinig tijd over om te winkelen. Foodbag biedt dan de ideale oplossing. De maaltijdboxen van Foodbag worden bij jou thuis afgeleverd, zodat je niet langer in de wachtrij hoeft te staan bij de kassa van de supermarkt. Er zijn vier verschillende boxen verkrijgbaar, en er zit er ongetwijfeld wel eentje tussen die jou aanspreekt! Je kunt ervoor kiezen een menu van drie tot vier dagen te laten samenstellen. Je vindt een boekje met de nodige instructies en verschillende menusuggesties in de box. De prijzen variëren van 65 tot 103 euro en zijn afhankelijk van de gekozen box en het aantal personen. Elke box bevat al het nodige om maaltijden klaar te maken van een bepaalde cuisine. De ene box is meer geschikt voor kinderen, met gerechten en smaken die zij vast lekker vinden. Een andere is dan weer volledig vegetarisch, met eenvoudig te bereiden recepten. Er is ook een box die ontworpen is door Sandra Bekkari, auteur van gerenommeerde kookboeken, voor liefhebbers van een evenwichtige keuken. Je kunt je box aanvullen met een heerlijk assortiment fruit en zelfs een bereide maaltijd, ideaal voor dagen waarop je geen zin hebt om te koken.

De smaak van kwaliteit

Foodbag maakt er een punt van zijn maaltijdboxen samen te stellen met alleen maar hoogwaardige ingrediënten. Zelf op zoek gaan naar dergelijke producten, vergt tijd. Maar dankzij Foodbag komen deze verse producten naar jou toe. Om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen, heeft het bedrijf leveranciers geselecteerd die zich onderscheiden door de uitmuntendheid van hun producten. Het bedrijf geeft er de voorkeur aan om verschillende producenten te gebruiken, omdat elke producent gespecialiseerd is op een ander vlak. Daarnaast wil Foodbag lokale en seizoensproducten promoten. Dit heeft economische redenen, maar komt ook voort uit een ecologische bezorgdheid.

Foodbag, een betrokken bedrijf

Het bedrijf zet zich in de eerste plaats in voor zijn klanten. De boxen zijn met grote zorg samengesteld. De inhoud ervan wordt nauwlettend gecontroleerd. Foodbag hecht ook het grootste belang de tijdige bezorging van de boxen. Om een zo nauwkeurig mogelijke levering te garanderen, doet Foodbag een beroep op de diensten van verschillende bedrijven die gespecialiseerd zijn in snelle leveringen. De bereide maaltijden worden op een speciale plaats klaargemaakt. Chefs die door Foodbag zijn uitgekozen vanwege hun expertise, bereiden er de heerlijkste gerechten, in de beste, uiterst hygiënische, omstandigheden. Foodbag zet zich ook in voor de waarden waarin het gelooft. Zo dragen zij bijvoorbeeld bij aan de strijd tegen voedselverspilling. Ze bestellen alleen de ingrediënten die strikt noodzakelijk zijn om de gerechten te bereiden. Deze methodische berekening van wat er precies nodig is, gaat verspilling tegen en je zult dus niets moeten weggooien. Foodbag hanteert deadlines voor het plaatsen van bestellingen. Het bedrijf maakt zich ook zorgen om het milieu. Om een negatieve milieu-impact te vermijden, worden de leveringen vaak per fiets gedaan. Ook gaan zij steevast voor de kortste route.
Hoeveel Foodbag kortingscodes zijn er?
Antwoord arrow-down
Er zijn momenteel 7 Foodbag kortingen of kortingscodes beschikbaar. Deze aanbiedingen zijn geverifieerd en gevalideerd op 25 september 2020 door het team van kortingbelgië.be.
Wat is de laatste aanbieding voor Foodbag online?
Antwoord arrow-down
De laatste aanbieding van dit moment is "Kortingscode Foodbag -€15 op uw bestelling". U kunt 7 promoties vinden en bepalen met welke korting u het meeste kunt besparen op uw aankoop.
Wat zijn de alternatieven voor de Foodbag kortingscodes?
Antwoord arrow-down

De meest recente Foodbag kortingen:

Korting
Details
Verloop datum
€15
Kortingscode Foodbag -€15 op uw bestelling
Vandaag geldig
€15
Foodbag kortingscode voor €15,- korting op je bestelling
Vandaag geldig
€9
Foodbag-doos vanaf 9 euro per maaltijd
Vandaag geldig
Recepten
Ontvang per e-mail smakelijke recepten
Vandaag geldig
€8
Kleine fruitmand voor € 8 met Foodbag.be
Vandaag geldig
store-image

Korting:

Valide pour:

Geen kortingscode nodig:

Conditions:

store-image

Korting:

Valide pour:

Plak de code tijdens het afrekenen:

Gekopieerd

Conditions: