Foodbag kortingscode België

Solden, Black Friday en kortingscodes Foodbag - 28 oktober 2021

Alles Kortingscodes Acties
KortingscodesActies

Redenen om voor de Foodbag promoties te kiezen

Met zijn 4 formules (Veggie, Quick & Easy, Original en Sana) biedt Foodbag recepten aan die zo dicht mogelijk bij je voorkeuren liggen. De chefs van Foodbag laten hun verbeeldingskracht de vrije loop en werken voor jou recepten uit die origineel, gemakkelijk te bereiden en vooral evenwichtig zijn. 

star

Foodbag is een Belgisch bedrijf, en daar zijn we trots op. De medewerkers komen uit alle hoeken van ons land, en stellen je de beste recepten uit hun regio voor. Als bonus komen de meeste producenten ook uit België. Zo geniet jij elke dag van de heerlijke smaak van hoogwaardige, biologische, lokale ingrediënten. 

star

Foodbag is veel meer dan een aanbieder van maaltijdboxenservices. Foodbag luistert naar de consument en dus zijn al je opmerkingen en suggesties altijd meer dan welkom. Dus, of je nu een voorstel hebt over hoe het bedrijf hun service of eventueel recepten kan verbeteren, dan zal het Foodbag-team daar rekening mee houden. Foodbag streeft naar continue verbetering. 

star

Gezond eten is nog nooit zo makkelijk geweest! Dankzij de grote verscheidenheid aan recepten die Foodbag aanbiedt, zul je niet gauw verveeld raken. Bovendien zijn de recepten speciaal bedacht om te worden gemaakt door beginnende koks. En wie weet, misschien ontdek je al gauw dat je kookkunsten wel heel dicht in de buurt komen van die van een doorwinterde chef-kok. 

star

Verlopen Foodbag kortingscodes:

KORTINGSCODE
Foodbag

€ 15 korting op jouw eerste Foodbag-bestelling

KORTINGSCODE
Foodbag

Korting van 10 euro op je volgende bestelling

KORTINGSCODE
Foodbag

€ 10 korting op je eerstvolgende bestelling

KORTINGSCODE
Foodbag

Bestel je maaltijdbox met €15 korting bij Foodbag

Over
Foodbag is een Belgisch bedrijf dat diverse maaltijdboxen bezorgt. De boxen bevatten recepten en menu’s voor meerdere dagen, zodat klanten thuis zelf overheerlijke gerechten kunnen bereiden. Zowel de versheid als de lokale herkomst van de producten zijn van het allergrootste belang voor Foodbag.

Meer lezen →
star star star star star
4 of 5 stars based on 12 votes

Over
Foodbag is een Belgisch bedrijf dat diverse maaltijdboxen bezorgt. De boxen bevatten recepten en menu’s voor meerdere dagen, zodat klanten thuis zelf overheerlijke gerechten kunnen bereiden. Zowel de versheid als de lokale herkomst van de producten zijn van het allergrootste belang voor Foodbag.

Meer lezen →
violet-background pink-background

Hoe gebruik je een kortingscode bij Foodbag?

Njam, de maaltijden van Foodbag zijn met zorg worden bereid, overheerlijk én worden bij je thuis bezorgd. Om je te overtuigen om van hun service gebruik te maken, biedt dit Belgische bedrijf regelmatig interessante kortingscodes aan. Je eet gezond, geniet van een bezorgservice aan huis en profiteert tegelijkertijd van een promotie. Is het leven niet mooi? Hieronder vertellen we je hoe je een kortingscode toevoegt aan je online bestelling.

1. Merk op dat sommige Foodbag-kortingscodes alleen geldig zijn voor de eerste bestelling die een klant online plaatst. Maak dus van de gelegenheid gebruik en raak vertrouwd met hun website en service, terwijl je minder betaalt voor je eerste maaltijddoos.

2. Begin met drie gerechten te selecteren uit het menu. Op dit moment hoef je nog niet aan je kortingscode te denken – klik op ‘ga verder’.

3. Hier kun je al kiezen of je al dan niet extra’s wilt toevoegen (bijvoorbeeld soep, fruit, snacks).

4. Log in of maak een account aan om je leveringsadres te kunnen invoeren. Je kunt eventueel ook voor een ophaalpunt kiezen als je dat handiger vindt dan thuisbezorging. Hoe vaak wil jij Foodbag ontvangen en op welke dag? Dit zijn belangrijke vragen waarop je moet beantwoorden.

5. Op de betaalpagina vind je een veld waarin je gevraagd wordt of je een kortingscode hebt. Voeg je kortingscode in en als ze geldig is zal de totale prijs van je bestelling veranderen.

foodbag kortingscode gebruiken

Boxen voor iedere smaak

De moderne mens heeft een drukke agenda. Nadat alle verplichtingen op het vlak van werk, gezin en onderhoud van het huis uitgevoerd zijn, blijft er vaak nog weinig tijd over om te winkelen. Foodbag biedt dan de ideale oplossing. De maaltijdboxen van Foodbag worden bij jou thuis afgeleverd, zodat je niet langer in de wachtrij hoeft te staan bij de kassa van de supermarkt. Er zijn vier verschillende boxen verkrijgbaar, en er zit er ongetwijfeld wel eentje tussen die jou aanspreekt! Je kunt ervoor kiezen een menu van drie tot vier dagen te laten samenstellen. Je vindt een boekje met de nodige instructies en verschillende menusuggesties in de box. De prijzen variëren van 65 tot 103 euro en zijn afhankelijk van de gekozen box en het aantal personen. Elke box bevat al het nodige om maaltijden klaar te maken van een bepaalde cuisine. De ene box is meer geschikt voor kinderen, met gerechten en smaken die zij vast lekker vinden. Een andere is dan weer volledig vegetarisch, met eenvoudig te bereiden recepten. Er is ook een box die ontworpen is door Sandra Bekkari, auteur van gerenommeerde kookboeken, voor liefhebbers van een evenwichtige keuken. Je kunt je box aanvullen met een heerlijk assortiment fruit en zelfs een bereide maaltijd, ideaal voor dagen waarop je geen zin hebt om te koken.

De smaak van kwaliteit

Foodbag maakt er een punt van zijn maaltijdboxen samen te stellen met alleen maar hoogwaardige ingrediënten. Zelf op zoek gaan naar dergelijke producten, vergt tijd. Maar dankzij Foodbag komen deze verse producten naar jou toe. Om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen, heeft het bedrijf leveranciers geselecteerd die zich onderscheiden door de uitmuntendheid van hun producten. Het bedrijf geeft er de voorkeur aan om verschillende producenten te gebruiken, omdat elke producent gespecialiseerd is op een ander vlak. Daarnaast wil Foodbag lokale en seizoensproducten promoten. Dit heeft economische redenen, maar komt ook voort uit een ecologische bezorgdheid.

Foodbag, een betrokken bedrijf

Het bedrijf zet zich in de eerste plaats in voor zijn klanten. De boxen zijn met grote zorg samengesteld. De inhoud ervan wordt nauwlettend gecontroleerd. Foodbag hecht ook het grootste belang de tijdige bezorging van de boxen. Om een zo nauwkeurig mogelijke levering te garanderen, doet Foodbag een beroep op de diensten van verschillende bedrijven die gespecialiseerd zijn in snelle leveringen. De bereide maaltijden worden op een speciale plaats klaargemaakt. Chefs die door Foodbag zijn uitgekozen vanwege hun expertise, bereiden er de heerlijkste gerechten, in de beste, uiterst hygiënische, omstandigheden. Foodbag zet zich ook in voor de waarden waarin het gelooft. Zo dragen zij bijvoorbeeld bij aan de strijd tegen voedselverspilling. Ze bestellen alleen de ingrediënten die strikt noodzakelijk zijn om de gerechten te bereiden. Deze methodische berekening van wat er precies nodig is, gaat verspilling tegen en je zult dus niets moeten weggooien. Foodbag hanteert deadlines voor het plaatsen van bestellingen. Het bedrijf maakt zich ook zorgen om het milieu. Om een negatieve milieu-impact te vermijden, worden de leveringen vaak per fiets gedaan. Ook gaan zij steevast voor de kortste route.

Foodbag: een Belgisch bedrijf dat gezonde evenwichtige maaltijden bezorgt 

Elke dag opnieuw gezond en evenwichtig eten kan een uitdaging zijn. Niet zozeer door een gebrek aan motivatie, maar eerder door een gebrek aan tijd of inspiratie. Om duizenden Belgen te helpen weer van koken te gaan houden, heeft Foodbag zijn eigen maaltijdpakkettenservice ontwikkeld. Dit zijn maaltijdboxen die naar je thuis worden gestuurd. De pakketten bevatten verse, lokale ingrediënten en gezonde recepten. Met Foodbag hoef je niet meer wekelijks naar de supermarkt of je hoofd te breken over welke gezonde en gevarieerde gerechten je die week moet eten. 

Voordat het bedrijf omgedoopt werd tot Foodbag, stond het bekend als SmartMat: een Zweeds maaltijdboxenbedrijf dat een vestiging opende in België. Na een ontmoeting tussen de volgende twee mannen is deze dochteronderneming een 100% Belgische entiteit geworden: Stéphane, een jonge ondernemer vol ambitie, en Antoine, een drukbezette vader met 3 kinderen. De twee staken de koppen bij elkaar en  kwamen op de proppen met een volledige herziening van het merkconcept. 

De twee mannen hadden zeer verschillende achtergronden, maar werden gedreven door hetzelfde doel: gezond en evenwichtig eten. Want als je een druk leven hebt, is een evenwichtig voedingspatroon essentieel om fit te blijven. Dat gold zeker voor hen, maar ook voor een heleboel andere Belgen. 

Om een oplossing te vinden voor hun probleem, en dus ook voor het jouwe, hebben ze dus al hun knowhow samengebracht. Ze leveren vandaag de dag maaltijdboxen met lokale ingrediënten en originele recepten. 

Dit betekent dat je dankzij Foodbag minder kwijt bent aan je boodschappen, en dus meer tijd over hebt voor de dingen die jij belangrijk vindt. 

Vandaag de dag is Foodbag zo succesvol dat het team voortdurend groeit. Er werken ondertussen meer dan twintig mensen voor de onderneming, zowel werknemers en partners. 

Ook al is het bedrijf razendsnel gegroeid, het doel is hetzelfde gebleven als in het begin: ervoor zorgen dat jij maaltijden eet die je lekker vindt én die zowel gezond als evenwichtig zijn. 

Foodbag, waar eenvoud en kwaliteit hand in hand gaan 

Maaltijden bestellen 

Gebruikmaken van de services van Foodbag is erg eenvoudig. 

Ga naar de website van Foodbag en kies wat je wilt koken. Het team van Foodbag biedt je elke week maar liefst 14 nieuwe recepten aan, die een voor een het resultaat zijn van het samenbundelen van de vindingrijkheid van de verschillende medewerkers. Dus je kunt van maandag tot en met zondag, zowel voor ’s middags als ’s avonds een nieuw, origineel gerecht bereiden. Op die manier kun je er zeker van zijn dat je elke dag van de week gevarieerd eet, zonder er zelf te veel over te moeten nadenken. 

De maaltijdboxen die je bestelt worden in koelverpakkingen direct bij je thuis of bij een afhaalpunt afgeleverd. Vergeet niet om de levertijden te controleren, die verschillen per postcode. 

En zodra je je maaltijdbox ontvangen hebt, hoef jij je verrassende recepten alleen nog maar klaar te maken, en iedereen uitnodigen om plaats te nemen aan tafel.

Het aanbod van Foodbag

Foodbag stelt vier menutypes voor: Original, Quick & Easy, Veggie en Sana. Elk menu heeft zijn specifieke kenmerken. Met Original kun je kiezen uit recepten van over de hele wereld of zelfs echte gourmetgerechten. De Quick & Easy-categorie biedt eenvoudig te bereiden maaltijden: ideaal voor wie weinig tijd heeft. De Veggie-menu’s helpen je om wat vaker vegetarische of veganistische gerechten op tafel te zetten, afhankelijk van je voorkeuren. En het Sana-menu tot slot, bevat gerechten die volgens een originele kookmethode bereid moeten worden, met als doel jou te doen blaken van de energie door supergezond te eten. 

Je beslist zelf welke van al deze opties jij volgende week bij je thuis ontvangt. Aarzel niet om maaltijd uit de vier verschillende categorieën te selecteren, om zoveel mogelijk variatie in je weekmenu te hebben. En om aan je gerechten een persoonlijk tintje te geven, is het ook mogelijk om een paar extra’s toe te voegen. Denk aan gebak, soepen, ingrediënten voor een aperitief met vrienden, fruit, brood en vele andere dingen.

Om je een idee te geven van wat je zoal in je pakket van Foodbag kunt ontvangen, zijn hier enkele voorbeelden van recepten die je op de website kunt vinden: kipfilet met pasta en broccoli met een kruidenroomsaus, vis met rode wijnsaus en herfststoemp, of een stoofpotje van chorizo, bonen en savooikool. 

Hoewel de maaltijdboxen erg gevarieerd zijn, hebben ze altijd één ding gemeen: het zijn seizoensgebonden en lokale producten. Op deze manier beschermt Foodbag zowel jouw gezondheid als die van de planeet.

De prijzen 

Je kunt een abonnement nemen op Foodbag of gewoon af en toe één keer bestellen. 

Als je overtuigd bent, aarzel dan niet om een abonnement te nemen. Dan ontvang je je maaltijdboxen op regelmatige basis en tegen voordelige tarieven. Deze abonnementen zijn volledig flexibel – je kunt bestellen wanneer je maar wilt.  

Als je daarentegen slechts eenmalig gebruik wilt maken van de maaltijdboxenservice van Foodbag, dan kan dat ook. Kies voor een enkele betaling bij elke bestelling. 

Voor eenmalige bestellingen kosten de Original-, Quick & Easy- en Veggie-opties allemaal evenveel. Voor 3 maaltijden voor 2 personen bedraagt de prijs bijvoorbeeld 57 euro. De Sana-gerechten zijn iets duurder. Voor hetzelfde pakket maar dan met Sana-gerechten, betaal 61,50 euro. Dit komt overeen met een extra 75 cent per gerecht en per persoon. 

Omdat Foodbag ernaar streeft om jou menu’s op maat aan te bieden, kun je maaltijdboxen voor één tot vijf personen kiezen. Of u nu single bent, een stel zonder kinderen, of een groot gezin hebt, Foodbag komt tegemoet aan al je culinaire behoeften.

Alle voordelen van maaltijdboxen van Foodbag

Foodbag helpt je gezonder te leven door je te helpen gezonder te eten. De boxen bevatten dan ook alleen maar kwaliteitsingrediënten, waarvoor de start-up samenwerkt met lokale bedrijven die ingrediënten van topkwaliteit aanleveren. 

De kwaliteit van de producten is dus goed. Nu moet je alleen nog weten hoe je ze bereidt. Gelukkig is dat niet zo moeilijk, want de bijgevoegde recepten spreken klare taal. De chefs makkelijk te begrijpen en duidelijke terminologie, zodat iedereen zelfs de meest originele Foodbag-maaltijden kan klaarmaken. 

En bovenal zijn deze recepten geïnspireerd op jouw wensen. Het Foodbag-team staat tot je dienst, zowel voor de samenstelling van de gerechten als voor de levering. Aarzel niet om feedback te geven, om het bedrijf zo te helpen te verbeteren en je gepersonaliseerde gerechten aan te bieden. 

Veelgestelde vragen

Hoeveel Foodbag kortingscodes zijn er?

Antwoord arrow-down
Er zijn momenteel 7 Foodbag kortingen of kortingscodes beschikbaar. Deze aanbiedingen zijn geverifieerd en gevalideerd op 28 oktober 2021 door het team van kortingscode.rtbf.be.

Wat is de laatste aanbieding voor Foodbag online?

Antwoord arrow-down
De laatste aanbieding van dit moment is "Foodbag kortingscode voor €15,- korting op je bestelling". U kunt 7 promoties vinden en bepalen met welke korting u het meeste kunt besparen op uw aankoop.

Wat zijn de alternatieven voor de Foodbag kortingscodes?

Antwoord arrow-down