Kortingscode Foodbag België

Réductions et codes promos Foodbag - 23 octobre 2019

Codes promos Foodbag expirés

Expired
Foodbag
€ 15 korting op jouw eerste Foodbag-bestelling
Expired
Foodbag
Korting van 10 euro op je volgende bestelling
Expired
Foodbag
€ 10 korting op je eerstvolgende bestelling
Expired
Foodbag
Ontvang deze zomer jouw grillpan t.w.v. € 119

Over
Foodbag is een Belgisch bedrijf dat diverse maaltijdboxen bezorgt. De boxen bevatten recepten en menu’s voor meerdere dagen, zodat klanten thuis zelf overheerlijke gerechten kunnen bereiden. Zowel de versheid als de lokale herkomst van de producten zijn van het allergrootste belang voor Foodbag.

Lire plus →
star star star star star
4 of 5 stars based on 12 votes

Over
Foodbag is een Belgisch bedrijf dat diverse maaltijdboxen bezorgt. De boxen bevatten recepten en menu’s voor meerdere dagen, zodat klanten thuis zelf overheerlijke gerechten kunnen bereiden. Zowel de versheid als de lokale herkomst van de producten zijn van het allergrootste belang voor Foodbag.

Lire plus →

Boutiques similaires

Popular brands

Boxen voor iedere smaak

De moderne mens heeft een drukke agenda. Nadat alle verplichtingen op het vlak van werk, gezin en onderhoud van het huis uitgevoerd zijn, blijft er vaak nog weinig tijd over om te winkelen. Foodbag biedt dan de ideale oplossing. De maaltijdboxen van Foodbag worden bij jou thuis afgeleverd, zodat je niet langer in de wachtrij hoeft te staan bij de kassa van de supermarkt. Er zijn vier verschillende boxen verkrijgbaar, en er zit er ongetwijfeld wel eentje tussen die jou aanspreekt! Je kunt ervoor kiezen een menu van drie tot vier dagen te laten samenstellen. Je vindt een boekje met de nodige instructies en verschillende menusuggesties in de box. De prijzen variëren van 65 tot 103 euro en zijn afhankelijk van de gekozen box en het aantal personen. Elke box bevat al het nodige om maaltijden klaar te maken van een bepaalde cuisine. De ene box is meer geschikt voor kinderen, met gerechten en smaken die zij vast lekker vinden. Een andere is dan weer volledig vegetarisch, met eenvoudig te bereiden recepten. Er is ook een box die ontworpen is door Sandra Bekkari, auteur van gerenommeerde kookboeken, voor liefhebbers van een evenwichtige keuken. Je kunt je box aanvullen met een heerlijk assortiment fruit en zelfs een bereide maaltijd, ideaal voor dagen waarop je geen zin hebt om te koken.

De smaak van kwaliteit

Foodbag maakt er een punt van zijn maaltijdboxen samen te stellen met alleen maar hoogwaardige ingrediënten. Zelf op zoek gaan naar dergelijke producten, vergt tijd. Maar dankzij Foodbag komen deze verse producten naar jou toe. Om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen, heeft het bedrijf leveranciers geselecteerd die zich onderscheiden door de uitmuntendheid van hun producten. Het bedrijf geeft er de voorkeur aan om verschillende producenten te gebruiken, omdat elke producent gespecialiseerd is op een ander vlak. Daarnaast wil Foodbag lokale en seizoensproducten promoten. Dit heeft economische redenen, maar komt ook voort uit een ecologische bezorgdheid.

Foodbag, een betrokken bedrijf

Het bedrijf zet zich in de eerste plaats in voor zijn klanten. De boxen zijn met grote zorg samengesteld. De inhoud ervan wordt nauwlettend gecontroleerd. Foodbag hecht ook het grootste belang de tijdige bezorging van de boxen. Om een zo nauwkeurig mogelijke levering te garanderen, doet Foodbag een beroep op de diensten van verschillende bedrijven die gespecialiseerd zijn in snelle leveringen. De bereide maaltijden worden op een speciale plaats klaargemaakt. Chefs die door Foodbag zijn uitgekozen vanwege hun expertise, bereiden er de heerlijkste gerechten, in de beste, uiterst hygiënische, omstandigheden. Foodbag zet zich ook in voor de waarden waarin het gelooft. Zo dragen zij bijvoorbeeld bij aan de strijd tegen voedselverspilling. Ze bestellen alleen de ingrediënten die strikt noodzakelijk zijn om de gerechten te bereiden. Deze methodische berekening van wat er precies nodig is, gaat verspilling tegen en je zult dus niets moeten weggooien. Foodbag hanteert deadlines voor het plaatsen van bestellingen. Het bedrijf maakt zich ook zorgen om het milieu. Om een negatieve milieu-impact te vermijden, worden de leveringen vaak per fiets gedaan. Ook gaan zij steevast voor de kortste route.

Voici les promos Foodbag les plus récentes:

Promotion
Détails
Date d'expiration
€20
Bestel Foodbag met €20 korting met deze code
Valide aujourd’hui
€15
Kortingscode Foodbag -€15 op uw bestelling
Valide aujourd’hui
€15
Foodbag kortingscode voor €15,- korting op je bestelling
Valide aujourd’hui
€9
Foodbag-doos vanaf 9 euro per maaltijd
Valide aujourd’hui
Recepten
Ontvang per e-mail smakelijke recepten
Valide aujourd’hui
store_image

Promotion:

Valide pour:

Pas besoin de code promo:

Conditions:

store_image

Promotion:

Valide pour:

Copiez ce code promo lors de la validation de votre commande:

Copié

Conditions: