Over ons

Of je nu op zoek bent naar een paar sneakers, een computer of een manier om minder te betalen voor je dagelijkse boodschappen, onze website kortingbelgië.be website kan ongetwijfeld een grote hulp voor je zijn. In 2013 hebben we met een aantal enthousiastelingen een blog en een pagina voor promotiecodes gecreëerd, zodat jouw online aankopen goedkoper uitvallen. Wij verkopen geen artikelen op onze site, maar brengen je eenvoudigweg in contact met winkels die interessante aanbiedingen hebben. Zo schuimen we het web af (websites, nieuwsbrieven, concurrerende intelligencetools ...) op zoek naar goede deals van de grote merken die momenteel in zijn – denk bijvoorbeeld aan Vero Moda, Nike en Converse – en van gerenommeerde webshops zoals Krëfel, Media Markt of HelloFresh, maar ook de allerkleinste Belgische websites zetten we in de kijker: bij kortingbelgiës willen we iedereen een kans geven. De deals en de producten waarop ze betrekking hebben zijn enorm gevarieerd.

Sinds 2013 biedt kortingbelgie.be je duizenden goede deals aan die betrekking hebben op een heleboel merken en webwinkels. Met kortingscodes die zijn onderverdeeld in verschillende categorieën - hotels, aanbiedingen voor studenten, huis en tuin, mode, telefonie en internet, vakanties en eten - kunnen we je helpen om écht te besparen. Niet alleen op apparatuur en elektronica, maar ook op vrije tijd en uitstapjes. De kracht van onze site is de verscheidenheid aan partners waarmee we samenwerken om jou promotiecodes aan te bieden die je nergens anders zult vinden. Je hoeft niet langer urenlang te zoeken naar kortingscodes, je hoeft alleen maar naar onze website te surfen om te zien welke promoties voor jou intéressant zijn. Bovendien vind je op onze blog tips die je winkelsessie kunnen vereenvoudigen.

We werken er hard aan om een grote diversiteit aan kortingscodes aan te bieden om aan ieders verwachtingen te voldoen. Met steeds meer partners zijn wij in staat om een steeds gevarieerder aanbod te bieden. Kortingscodes voor elk van jouw wensen en exclusieve partnerschappen, zodat jij kunt besparen op producten, reizen of vrijetijdsactiviteiten – in een beveiligde omgeving. 

 

content-image

Onze geschiedenis

Onze website kortingbelgië.be, die eind 2013 is opgericht, neemt vanaf 2014 in België een hoge vlucht. De site biedt een vergelijking van de goede deals tussen verschillende handelaars in het land. Geen ellenlange wachtrijen meer in de winkels, doe al je aankopen direct online en geniet bovendien van kortingprijzen! We willen meer zijn dan alleen maar een zoekmachine, en doen er alles aan om jou te helpen bij je keuze door op al je vragen te antwoorden. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen.

content-image

Promoties vergelijken

Iedereen heeft schoenen nodig: schoenen voor op kantoor, loopschoenen, schoenen om op stap te gaan ... Iedereen wil op reis en we hebben allemaal een smartphone nodig. Tegenwoordig is het super gemakkelijk om bestellingen op het net te plaatsen. kortingbelgië.be is opgericht omdat we gemerkt hebben dat het toch minder gemakkelijk is dan het lijkt om online net die promotieartikelen te vinden die je zoekt. Honderden webshops in België die gelijkaardige artikelen aanbieden en allemaal verschillende verkoopsvoorwaarden hanteren ... Met onze zoekfunctie kun je je zoekopdracht verfijnen en de verschillende promoties van de webwinkels met elkaar vergelijken.

Hoe werkt het?

about-image

Zoek naar een korting, een merk

Ben je op zoek naar een korting voor een specifiek merk? Zoek dan via de zoekbalk op onze site. Filter de aanbiedingen die interessant voor je kunnen zijn op basis van wat je wilt kopen: kleren, elektronica, een vliegticket ...

about-image

Vind meer informatie op onze blog

Heb je advies of tips voor alledag nodig of ben je gewoon nieuwsgierig naar de huidige trends? Op onze blog vind je elke week blogposts over wat trendy of praktisch is, om je te helpen bij je aankoopbeslissingen.

about-image

Verkoopsvoorwaarden

Wij verkopen helemaal niets op onze website. Wij brengen je gewoon in contact met winkels die promoties hebben lopen die je interessant zou kunnen vinden. Wij tippen dus alleen over de goede deals en jij beslist zelf of ze al dan niet relevant zijn voor jou.