Korting en kortingscode Weight Watchers - 18 Juli 2019

Ben je van plan een dieet te starten? Ontdek de aanbiedingen van de Weight Watchers om duurzaam af te vallen en krijg 24 uur op 24 uur begeleiding tijdens je traject. Abonneer je op de nieuwsbrief om alle tips, deals en verantwoorde recepten direct in je mailbox te ontvangen.

Heb je eindelijk de motivatie gevonden om een dieet te starten en op duurzame wijze gewicht te verliezen? Denk aan de Weight Watchers-app voor een persoonlijke opvolging, 24 uur per dag, een gepersonaliseerde evaluatie van je prestaties, een receptenwijzer en de mogelijkheid om actief deel te nemen aan de Weight Watchers-gemeenschap.

Goede voornemens voor 2016: afvallen? De huidige promotie van de Weight Watchers is een goede hulp: ontvang een gratis Fitbit (een soort sportief horloge, heel handig voor tijdens het hardlopen bijvoorbeeld) als je een abonnement neemt op de speciale promopagina van de website (verborgen voor het grote publiek, maar je opent ze door op onze knop hieronder te drukken). Bovendoien krijg je een maand gratis en betaal je met deze promotie geen inschrijfkosten.

Deze kortingscodes vindt u misschien interessant:

Verlopen Weight Watchers kortingscodes :

Tijdens de solden van deze maand kun je je tijd doorbrengen in winkels en de menigte trotseren, of profiteren van een kortingscode om 25% te besparen op de eerste vier maanden van je lidmaatschap bij de Weight Watchers. De service wordt door miljoenen vrouwen (maar ook mannen!) wereldwijd geroemd. Waarom zouden we niet proberen en toch aan die goede voornemens werken?

Moe van dieten die niet werken op de lange termijn? Probeer Weight Watchers, je eet dingen die je lekker vindt en effectief je honger stillen. Met onze actiecode betaal je slechts € 29,95  voor 3 maanden. Om gebruik te maken van deze promotie, vul je de onderstaande code in het daarvoor bestemde vakje in aan het einde van je bestelling.

Al wie wil afvallen en gemotiveerd is, krijgt 2 maanden gratis bij Weight Watchers. De organisatie is wereldwijd bekend voor haar progranmma dat echt werkt! Bijeenkomsten, opvolging, tijdschriften, … Alles wat jou helpt om te slagen. Om het nieuwe jaar te vieren, krijg je met onze code 2 maanden gratis als je 5 maanden koopt. Deze voucher is geldig tot 31 maart 2015. Mis je kans niet!

Wil of moet je gewicht verliezen? Heb je je voorgenomen gezonder te gaan leven? In 2015? Tot eind maart kun je gebruikmaken van de volgende promocode voor Weight Watchers. Hij geeft je recht op 3 maanden gratis als je het programma 6 maanden lang volgt. Met een formule die werkt, afspraken, bijeenkomsten, een gepersonaliseerde follow-up en tijdschriften, ben je er zeker van dat je voldoende onderstauning hebt – online en live tijdens de meetings.

Neem een stap in de goede richting door de juiste beslissing te nemen. Weight Watchers laat je niet alleen zien hoe je gewicht kunt verliezen, maar ook hoe je je eetpatroon en je leven in het algemeen in balans kunt brengen en genieten zonder jezelf dingen te ontzeggen. En toch slank blijven.

Profiteer deze zondag – en alleen deze zondag – van een uitzonderlijk aanbod! Betaal twee maanden Weight Watchers en betaal slechts de helft van de oorspronkelijke prijs. Dat staat dus gelijk aan één maand kopen, één maand gratis! Profiteer vandaag nog van deze uitzonderlijke aanbieding en btaal 50% minder! De timing is ideaal, net voor de zomer, zodat je snel nog wat kilo’s kunt verliezen en je beter in je vel en in je badpak te voelen!

Ditmaal heb je geen excuus meer om de programma’s en voedingtips van de Weight Watchers niet te volgen! Op dit moment is er actie lopende die je 1 maand gratis schenkt en waarmee je geen registratiekosten betaalt. Zo betaal je slechts € 3,82 per week. Werk aan je droomlichaam voor op het strand en in de zon!

De Weight Watchers behoeven al lang geen introductie meer. Wat je misschien nog niet weet, is dat dit het perfecte moment is om je te abonneren op hun programma. Want als je je nu registreert spaar je de registratiekosten uit (anders € 29,95), en krijg je daarbovenop ook nog eens een korting van 35% op het 3-maandenpakket.

Ben je het beu om je altijd te kleden in dezelfde donkere tinten? Met een Pass Lib-abonnement biedt Weight Watchers jou een My Color Passport-pakket aan voor slechts € 9,90 in plaats van € 29,90. Het promotieaanbod omvat een jaar toegang tot de mobiele applicatie, evenals een abonnement op een trendy magazine en een kleurenkaart om je te helpen kleuren te combineren.

Valt gewicht verliezen onder je goede voornemens van 2017? Ai … Maar maak je geen zorgen! Met de promotiecode van de Weight Watchers krijg je één maand gratis (1 maand). Bewijs iedereen, maar vooral jezelf, dat je het kunt! Eet beter en zet je in om af te vallen en je belofte na te komen.

Aanbiedingen van de Weight Watchers op packages

Naast de gratis recepten en andere tips op de website, of de Weight Watchers-app (alleen voor mensen die geregistreerd zijn in België), vind je op onze site Codepromotion.be commerciële aanbiedingen met betrekking tot abonnementen.

Aangezien de meesten onder jullie wellicht een voltijdse baan hebben, zetten we vooral de aanbiedingen voor online bijeenkomsten in de kijker. Krijg korting op 3-maandenkaarten, zomer- of winterkaarten enz. Tal van methodes om gewicht te verliezen op de best mogelijke manier!

Ben je sceptisch? Wij nodigen je uit om de sectie ‘getuigenissen’ op de website door te lezen, die vol staat met positieve reacties over de organisatie.

Tal van steden voor je meetings

Of je nu in Brussel, Antwerpen, Gent of één van de andere grote steden van België woont, je vindt ongetwijfeld een ontmoetingsplaats (zie de steden direct op de site).

Tijdens de bijeenkomsten van de Weight Watchers krijg je advies op maat over jouw levensstijl en eetgewoonten, en leer je niet om jezelf allerlei dingen te ontzeggen, maar in tegendeel, om te leren hoe je van je eten kunt genieten, terwijl je beter, evenwichtiger en gevarieerder eet.

Andere methodes online

Heb je geen tijd voor bijeenkomsten? Geen probleem, merk op dat de organisatie vele alternatieven biedt, met name de online meetings, rechtstreeks vanaf je pc toegankelijk via weightwatchers.be, maar ook apps en tijdschriften, die je een gepersonaliseerde methode voorstellen en praktisch advies verstrekken, waar je ook bent: thuis, op het werk, op vakantie …

Bereik je streefgewicht tegen een voorelige prijs dankzij onze actiecodes.

De meest recente kortingscodes en promoties Weight Watchers:

Aanbieding

Titel

Verloop datum

€29.95
Ontvang nu de aanmeldkosten t.w.v. €29,95 cadeau
Vandaag geldig

Aanbieding

€29.95

Titel

Ontvang nu de aanmeldkosten t.w.v. €29,95 cadeau

Verloop datum

Vandaag geldig

€0
De eerste maand nu helemaal gratis bij Weight Watchers
Vandaag geldig

Aanbieding

€0

Titel

De eerste maand nu helemaal gratis bij Weight Watchers

Verloop datum

Vandaag geldig

Gratis
Nodig jouw vriend(in) uit en ontvang dan allebei een gratis maand
Vandaag geldig

Aanbieding

Gratis

Titel

Nodig jouw vriend(in) uit en ontvang dan allebei een gratis maand

Verloop datum

Vandaag geldig

€9.95
Tweede maand voor slechts € 9,95 bij Weight Watchers
Vandaag geldig

Aanbieding

€9.95

Titel

Tweede maand voor slechts € 9,95 bij Weight Watchers

Verloop datum

Vandaag geldig

Gratis
Kies het 12 maanden plan en krijg de eerste maand gratis
Vandaag geldig

Aanbieding

Gratis

Titel

Kies het 12 maanden plan en krijg de eerste maand gratis

Verloop datum

Vandaag geldig