Binnenkort begint het festivalseizoen en velen gaan van de mooie dagen profiteren om hun favoriete artiesten te zien en te horen of gewoon om er nieuwe te ontdekken. Om het even of je dit doet met vrienden of met de familie, festivals zijn altijd een goeie gelegenheid om een leuke avond door te brengen al dansend, zingend, en alles om je heen te vergeten. Om het festival van je keuze zo goed mogelijk te laten verlopen en er de beste herinneringen aan over te houden, is het wel nodig om het van tevoren goed te organiseren en aan alles te denken dat nuttig zou kunnen zijn eens je ter plaatse bent.

Een goedgevulde rugzak

Uiteraard is het eerste waaraan je moet denken de rugzak, want daarin gaat alles wat je maar wenst mee te nemen. Je kunt er een kopen bij THE NORTH FACE.  We raden je bovendien aan er een aan te schaffen die zowel langs binnen als langs buiten verschillende kleine zakjes heeft, want hierdoor win je veel tijd. Je hoeft dan inderdaad niet lang te zoeken naar je pakje zakdoeken dat helemaal onderin je rugzak is geschoven of naar je fototoestel.

Een fototoestel in de tas

Juist! Een fototoestel is een van die dingen die je absoluut nodig zult hebben tijdens een festival, want daarmee kan je die avond of die dag vastleggen voor de eeuwigheid en wat je meemaakte delen met je vrienden of familie bij een volgende ontmoeting.

Bescherming tegen de zon

Je moet er trouwens ook aan denken een pakje zakdoeken mee te nemen en ook een fles water om je goed te hydrateren, meer bepaald als het festival zich onder de volle zon afspeelt... In dat geval stop je ook best een zonnecrème in je rugzak om te vermijden dat je met een weinig esthetische zonneslag terugkomt, wat bovendien ook heel pijnlijk kan zijn! Alle producten voor lichaamszorg vind je op EYES LIP FACE!

Geld, maar niet te veel:

Als je naar een festival gaat, raden we je uiteraard aan om een bepaalde som geld mee te nemen om je een drankje te gunnen of ter plaatse te kunnen eten, maar ook om souvenirs van het festival te kopen zoals T-shirts of een sleutelhanger of CD’s die gewoonlijk worden verkocht tijdens deze evenementen.

Opgelet voor gauwdieven

Toch is het niet nodig om met een overvolle portefeuille te vertrekken want dat trekt alleen maar de aandacht van lui met slechte bedoelingen die er geen moment aan zullen twijfelen om je kaal te plukken. Kies daarom voor een kleine portemonnee waar je enkele biljetten in stopt samen met wat kleingeld en dat je kunt verbergen in een binnenzakje van je rugzak zodat niemand eraan kan komen zonder dat je dat toelaat.

Regenkledij?

Naargelang het aangekondigde weer, kun je ook regenkledij voorzien zoals een regenjas, maar vergeet vooral niet een sweatshirt of een trui mee te nemen zoals je die kan bestellen bij ZALANDO, want de avonden worden snel koeler zonder dat je er erg in hebt. Op die manier vermijd je een verkoudheid die vast en zeker je hele terugkeer van het festival naar de bliksem zou helpen! Voor zij die graag op de eerste rijen staan, zijn oordopjes of andere oorbeschermers geen overbodige luxe tegen te hard geluid dat je oorsuizingen kan bezorgen.