Kijk jij er ook al naar uit? Klinken met een glaasje champagne op het oude jaar en op het nieuwe dat ons te wachten staat? En heb je de nodige voorbereidingen al getroffen? Want om zeker te zijn van een leuke avond en te vermijden dat alles vol is, maak je best op tijd je reservaties voor restaurants en clubs. Of je nu graag in je zetel zit of op de dansvloer staat, van verrassingen houdt of gewoon met vrienden wil vieren, je vindt hier alvast enkele leuke suggesties om 2017 warm welkom te heten.

Een programma voor elke smaak en elke stemming

Een romantisch avondje

Plan je voor dit eindejaarsfeest een romantisch onderonsje? Dan wil je hem of haar misschien graag verrassen met een speciaal arrangement. Denk bijvoorbeeld aan een nachtje in een suite met jacuzzi waar je geniet van, chocola en champagne tussen een decor van rozenblaadjes. Wat is er immers heerlijker dan oudjaar te vieren en het nieuwe te beginnen samen met je wederhelft? Wacht zeker niet te lang om zo’n romantisch uitje te reserveren. Neem een kijkje op HOTELS.COM en geniet er van winterpromoties tot -40%.

Voor de feestvierders

Staat 31 januari voor jou synoniem met een hele nacht lang eindeloos feestplezier? Als je graag naar een discotheek gaat, koop je best je ticket goed op voorhand. Special nights zijn immers meestal snel uitverkocht. Feest je liever alleen met vrienden in een zaaltje dat je huurt of bij iemand thuis? Dan kan je het feest misschien een extraatje geven door een bepaald thema te lanceren: Hollywoodstijl, chique en stijlvol, fluo, jaren 70, …

Voor de avonturiers

Heb je genoeg van mislukte avondjes die een bittere nasmaak geven? Laat je dan dit jaar niet meeslepen door een of ander vaag plan en zoek zelf het avontuur op. Met een vriend(in), broer, partner, kies je blind een bestemming voor een compleet verrassingsweekend. Check het aanbod uit op LASTMINUTE.COM om je verblijf en hotel te boeken. In welke stad beleef jij dit jaar de laatste twaalf klokslagen? Spannend!

Een avondje in de fauteuil voor thuiszitters

Hou je meer van Netflix dan van bar naar bar te trekken? Dan is gezellig cocoonen op 31 december zeker iets voor jou. De hele avond lekker warm thuis en om middernacht loop je de straat even op om iedereen die voorbijkomt gelukkig nieuwjaar te wensen. Zo kan samen thuis toch ook voor een verrijkende ervaring zorgen. Je bestelling geef je gewoon door bij UBEREATS zodat je rustig van een lekkere schotel kan genieten bij een spannende film en ondertussen ook nog de kat kan knuffelen. Geluk zit in de kleine dingen, nietwaar?

Veilig nieuwjaar vieren

Rijden en drinken gaan niet samen. Dus, na een fles lekkere rode wijn bij het feestmaal en nog enkele glazen champagne bij het dessert, kruip je best niet achter het stuur. Maak er meteen een goed voornemen van en weiger om je eigen leven en dat van anderen in de weegschaal te leggen door onverantwoord rijgedrag. Waarom niet gewoon blijven slapen op de plaats van het feest of een taxi bellen die je veilig naar huis brengt? En wil je niet wakker worden met barstende hoofdpijn? Wissel alcohol dan af met water. Vermijd verder ook te veel verschillende drankjes door elkaar te mengen en eet iets voor je drinkt. Is het kwaad al geschied? Maak dan een detox-drankje klaar, slaap uit zolang je wil en geniet daarna van een uitgebreid ontbijt met brood, geroosterd brood of een kippenbouillon. Je zal je snel een stuk beter voelen. Je bent nu helemaal klaar om het nieuwe jaar op goede voet te starten? Wij wensen je alvast een superfijne avond en natuurlijk onze allerbeste wensen voor het nieuwe jaar.