Vueling kortingscode België

Solden, Black Friday en kortingscodes Vueling - 23 oktober 2021

Zin om het Palazzo Vecchio in Florence in levende lijve te bewonderen of het Parthenon in Athene te beklimmen? Vueling brengt je erheen. De zeer lage tarieven van deze luchtvaartmaatschappij, en de vele aangeboden diensten, zijn redenen te meer om nu te boeken.

Meer lezen →
star star star star star
4 of 5 stars based on 12 votes

Zin om het Palazzo Vecchio in Florence in levende lijve te bewonderen of het Parthenon in Athene te beklimmen? Vueling brengt je erheen. De zeer lage tarieven van deze luchtvaartmaatschappij, en de vele aangeboden diensten, zijn redenen te meer om nu te boeken.

Meer lezen →
violet-background pink-background

Bereid je voor op je vertrek

Eerst kies je je bestemming. Bij Vueling heb je er veel om uit te kiezen. De maatschappij biedt er meer dan honderd. Vueling vliegt naar de meeste Europese landen en daarnaast ook nog naar Marokko, Tunesië en Libanon.

Het is gemakkelijk om je vlucht online te boeken. Het enige wat je hoeft te doen is je bestemming kiezen, en vervolgens je reisdatums en het aantal en de leeftijd van de passagiers vermelden.

Wanneer je je reis online boekt, kun je alle opties toevoegen die je wil. Je kunt zelf je stoel kiezen, een verzekering afsluiten of extra ruimbagage boeken. Je mag sowieso één draagtas en een kleinere tas meenemen in de cabine. Ruimbagage bijboeken is goedkoper online.

Om je instapkaart te verkrijgen, hoef je niet in de wachtrij te staan aan de balie. Je kunt ze online verkrijgen, zelfs een paar uur voor vertrek al. Het enige wat je nu nog moet doen is de instapkaart uitprinten of downloaden naar je laptop of smartphone.

Door instappen met prioriteit te kopen, vermijd je lang wachten bij vertrek. Je kunt als eerste aan boord van het vliegtuig gaan.

Voor een nog aangenamere reis

Vueling biedt je niet alleen maar veel vluchten naar verschillende bestemmingen. Het bedrijf wil ook je leven vergemakkelijken.

De teams van Vueling zijn weten dat een hotel zoeken en boeken een vervelend proces kan zijn. Daarom stellen ze je een selectie van kwaliteitsaccommodaties voor. Door er een van te boeken, kun je bovendien aanzienlijke kortingen krijgen.

En je hebt dezelfde voordelen als je een auto boekt bij Vueling. Dankzij haar uitgebreide netwerk van partners onderhandelt de maatschappij zeer voordelige tarieven voor jou. En als je van gedachten verandert, kun je je reservering tot een dag voor vertrek nog annuleren. Eenmaal op de luchthaven aangekomen, hoef je alleen nog maar plaats te nemen achter het stuur van je huurwagen die op je staat te wachten.

Dankzij de ruime expertise op het vlak van reizen, helpt Vueling je om die reis samen te stellen waar je de mooiste herinneringen aan zult overhouden. Bezoek de website en laat je leiden door het deskundige advies van een reisspecialist. 

Ten dienste van zijn klanten

Eén blik op de prijzen die Vueling aanbiedt is voldoende om te weten dat ze onklopbaar zijn. Het bedrijf garandeert steevast de laagste prijzen, er zich van bewust zijnde dat dit een dienst is die die klanten enorm waarderen.

Om jou in staat te stellen tegen lagere kosten te reizen, biedt het de goedkoopste vluchten aan op zijn website. Om je te helpen ze te spotten, staat er op de website een specifiek logo naast. En, zoals je kunt zien, is er voor ieder wat wils. Duizenden stoelen naar talloze bestemmingen zijn beschikbaar tegen onklopbare prijzen.

Maar dat is nog niet alles. Je kunt lid worden van de Vueling Club. Als je dat doet, kun je bij elke reservering specifieke voordelen verzamelen. Na een tijdje geven ze je kortingen op je reizen. En je kunt zelfs gratis reizen winnen!

Heb je vragen of problemen, dan staat de klantenservice van het bedrijf voor je klaar. In geval van vertraging, annulering of overboeking helpt het team van de klantenservice je maar al te graag verder.

Veelgestelde vragen

Hoeveel Vueling kortingscodes zijn er?

Antwoord arrow-down
Er zijn momenteel 12 Vueling kortingen of kortingscodes beschikbaar. Deze aanbiedingen zijn geverifieerd en gevalideerd op 23 oktober 2021 door het team van kortingscode.rtbf.be.

Wat is de laatste aanbieding voor Vueling online?

Antwoord arrow-down
De laatste aanbieding van dit moment is "Profiteer van vluchten tot 50% goedkoper op sommige bestemmingen". U kunt 12 promoties vinden en bepalen met welke korting u het meeste kunt besparen op uw aankoop.

Wat zijn de alternatieven voor de Vueling kortingscodes?

Antwoord arrow-down