Ubisoft kortingscode België

Solden, Black Friday en kortingscodes Ubisoft - 23 oktober 2021

Alles Kortingscodes Acties
KortingscodesActies

Verlopen Ubisoft kortingscodes:

KORTINGSCODE
Ubisoft

Geniet van geweldige games voor minder dan €10

KORTINGSCODE
Ubisoft

Profiteer tot -70% korting bij Unisoft tijdens de solden in België

Ubisoft is al jarenlang een begrip in de wereld van het gamen. Dit Franse bedrijf werd in 1986 opgericht met een hoofdkantoor in Montreuil. Dit bedrijf werd al gauw internationaal een begrip. Waar het hoofdkantoor nog steeds in Montreuil is, is het bereik vandaag de dag ongekend. Ubisoft is namelijk de op vier na grootste gaming facilitator. Ubisoft heeft haar populariteit vooral te danken aan de games zoals: Rayman, Assassin's Creed, Far Cry en Just Dance. Zowel in de winkels kun je de games van Ubisoft vinden, maar voor het beste aanbod en deals, shop je bij Ubisoft online.

Meer lezen →
star star star star star
4 of 5 stars based on 12 votes

Ubisoft is al jarenlang een begrip in de wereld van het gamen. Dit Franse bedrijf werd in 1986 opgericht met een hoofdkantoor in Montreuil. Dit bedrijf werd al gauw internationaal een begrip. Waar het hoofdkantoor nog steeds in Montreuil is, is het bereik vandaag de dag ongekend. Ubisoft is namelijk de op vier na grootste gaming facilitator. Ubisoft heeft haar populariteit vooral te danken aan de games zoals: Rayman, Assassin's Creed, Far Cry en Just Dance. Zowel in de winkels kun je de games van Ubisoft vinden, maar voor het beste aanbod en deals, shop je bij Ubisoft online.

Meer lezen →
violet-background pink-background

Profiteer van online solden bij Ubisoft

Bij Ubisoft shop je altijd lekker voordelig online. Er is namelijk een aparte sale pagina. Op deze pagina zie je alle games en extensies die momenteel flink zijn afgeprijsd. Dit zijn niet alleen oude games, maar ook nieuwe games met een tijdelijke acties. Op de sale pagina heb je direct een overzicht van alle korting van het moment.

Naast de online sale pagina, zijn er nog veel meer manieren om korting te genereren bij Ubisoft. Op de startpagina vind je namelijk meteen de acties van het moment. Dit kan een tijdelijke kortingsactie zijn waarbij je spellen onder de €10,- kunt kopen, maar dit kan ook een 1 + 1 gratis actie zijn. Wanneer je met regelmaat de website van Ubisoft bekijkt, kun je vanzelf een leuke deal vinden.

Wil je voor een klein prijsje shoppen? Bekijk dan het aanbod onder de €10,-. Ubisoft heeft op de startpagina een apart segment met games die minder dan een tientje kosten. Deze games kunnen standaard laag geprijsd zijn, maar veelal komen games in deze categorie wanneer er een actie gaande is. Wanneer je een kortingspercentage van maar liefst 60% of meer op een game krijgt, kunnen deze games ook in dit voordelige segment belanden. Zoek je een voordelige game voor jezelf of om cadeau te doen? Dan is dit de plek waar je moet wezen.

Wil je nooit meer een goeie actie of kortingscode hoeven missen? Dan hoef je niet iedere dag de webshop in de gaten te houden. Je kunt simpelweg Ubisoft volgen op social media. Op social media krijg je namelijk niet alleen updates en informatie over de nieuwste games, ook wordt je hier op de hoogte gehouden van de sale en kortingsacties. Social media is dé perfecte plek om een kortingscode tegen te komen. Niet alleen houdt Ubisoft je hiervan op de hoogte, maar ook de volgers. Volg Ubisoft gratis via Facebook, Twitter en Youtube om nooit meer een exclusieve deal te hoeven missen.

De beste service en voorwaarden

Je doet niet alleen je voordeel met het voordelige aanbod en de geweldige acties van Ubisoft. Ook kun je flink genieten van een geweldige service en goede voorwaarden. Je kunt bijvoorbeeld al flink besparen op de verzendkosten bij Ubisoft. Niet alleen kun je games online downloaden, maar je kunt zelf de verzending van fysieke games vergoed krijgen. Iedereen die voor meer dan €30,- besteedt bij Ubisoft, krijgt de verzending standaard cadeau. Hier hoef je als klant niets meer voor te doen en dit wordt automatisch toegevoegd aan jouw online bestelling. Ook voor gamers die dit bedrag niet halen, kan een gratis verzending plaatsvinden. Er zijn namelijk speciale kortingscodes waarmee je een gratis verzending kunt verkrijgen.

Wil je als eerste de nieuwste games van Ubisoft spelen? Dat kan! Ubisoft maakt het mogelijk om games te bestellen, voordat deze uit zijn. Door een pre-order te plaatsen, heb jij als eerste de game in huis. Op het moment dat de game uit is, wordt deze naar jou verzonden. Je hoeft hier niets extra's voor te betalen, alleen op tijd te bestellen. Zo speel jij als eerste de nieuwste variant van Far Cry of Just Dance.

Ook heeft Ubisoft een eerlijk retourbeleid. Wanneer je niet tevreden bent over jouw game, deze stuk bij jou aangekomen is of je toch een andere game wilt, kun je jouw aankoop altijd retourneren. Je hebt hier ruim de tijd voor en kunt jouw aankoopbedrag gewoon terugkrijgen. Het online retourbeleid geldt voor alle aankopen. Het maakt dus niet uit of je een game in de sale hebt gekocht, of dat je een bestelling met een kortingscode hebt gedaan. Je kunt altijd retourneren wanneer je niet tevreden bent.

Exclusief aanbod, verzamelingen én meer

Online kun je bij Ubisoft genieten van een exclusief aanbod. Je kunt hier game uitbreidingen downloaden die je niet in de winkels kunt vinden en jouw verzamelingen uitbreiden. Een manier om gebruik te maken van dit exclusieve aanbod, is door seasonal passes te kopen voor jouw games. Bij Ubisoft kun je online deze extra uitbreidingen aanschaffen om jouw game up te daten. Je kunt op deze manier meer halen uit jouw game en genieten van vele extra's.

Verzamel jij Chibi's van Ubisoft of andere verzamelbare items? Online kun je het beste en meest exclusieve aanbod vinden. Niet alleen vind je een groot aanbod, ook kun je op speciale dagen unieke aankopen doen. Er zijn dan tijdelijke acties of tijdelijke Chibi figuren beschikbaar. Op deze manier kun je een unieke verzameling samenstellen.

Een eigen Ubisoft account

Voor veel games heb je een Ubisoft account nodig om te kunnen spelen. De kans is dus aanwezig dat jij al een eigen account hebt voor deze gameprovider. Dit account kun je ook gebruiken om online te shoppen bij Ubisoft. Heb jij nog geen account voor Ubisoft? Maak deze dan vandaag nog gratis aan. Je kunt aanmelden met een e-mailadres, maar je kunt ook jouw Facebook gegevens koppelen om direct aan te melden. Met een eigen account heb je inzicht in jouw eerdere aankopen, maar je hebt nog veel meer voordelen met een eigen account.

Je kunt met een eigen account sparen voor korting. Bij iedere aankoop ontvang je punten. Deze punten mag je uiteindelijk inzetten voor korting. Er zijn naast het kopen van games nog meer manieren om punten te genereren. Met genoeg punten, kun je een persoonlijke kortingscode ontvangen voor jouw volgende aankoop. Met 100 Ubi punten ontvang je 20% korting op jouw volgende bestelling. 

Veelgestelde vragen

Hoeveel Ubisoft kortingscodes zijn er?

Antwoord arrow-down
Er zijn momenteel 7 Ubisoft kortingen of kortingscodes beschikbaar. Deze aanbiedingen zijn geverifieerd en gevalideerd op 23 oktober 2021 door het team van kortingscode.rtbf.be.

Wat is de laatste aanbieding voor Ubisoft online?

Antwoord arrow-down
De laatste aanbieding van dit moment is "Profiteer tot -70% korting op meer dan honderden games". U kunt 7 promoties vinden en bepalen met welke korting u het meeste kunt besparen op uw aankoop.

Wat zijn de alternatieven voor de Ubisoft kortingscodes?

Antwoord arrow-down