Tripper kortingscode België

Solden, Black Friday en kortingscodes Tripper - 23 oktober 2021

Verlopen Tripper kortingscodes:

KORTINGSCODE
Tripper

25% korting (=€10) op je Walibi ticket met Tripper.be

Over
De Tripper-groep is gevestigd in Nederland, maar ook heel bekend en actief in België. De groep werkt samen met gerenommeerde toeristische organisaties en onderhandelt zeer aantrekkelijke tarieven. Het aanbod van de website omvat vele attracties, maar ook zeer uiteenlopende producten.

Meer lezen →
star star star star star
4 of 5 stars based on 12 votes

Over
De Tripper-groep is gevestigd in Nederland, maar ook heel bekend en actief in België. De groep werkt samen met gerenommeerde toeristische organisaties en onderhandelt zeer aantrekkelijke tarieven. Het aanbod van de website omvat vele attracties, maar ook zeer uiteenlopende producten.

Meer lezen →
violet-background pink-background

Hoe gebruik je een kortingscode bij Tripper?

Voor minder geld met je familie of vrienden naar een pretpark of de dierentuin? Dat kan dankzij Tripper.be! Enerzijds biedt de site van tijd tot tijd promotionele acties aan (vooral tijdens het hoogseizoen) waarmee je tot 50% korting kunt krijgen op tickets voor Walibi, Plopsa, Puy du Fou, enz., maar ook kortingscodes die je bovenop deze online promoties kunt gebruiken.

1. Surf eerst naar de website van Tripper en kom meer te weten over hun services. De site biedt toegangskaarten aan tegen gereduceerde prijzen, maar niet alleen dat: ook schoonmaakproducten, horloges en andere gadgets worden aangeboden tegen kortingprijzen.

2. Zodra je een activiteit of product gekozen hebt en toegevoegd aan het winkelmandje, kun je controleren of alles correct is en of je geen fouten hebt gemaakt. Controleer de verzendkosten. Klopt alles? Klik dan op ‘Doorgaan’. 

3. Log in op je account of registreer je op de website van Tripper en voer een afleveradres in. De Tripper-kortingscode kan alleen worden toegevoegd op de allerlaatste pagina van het aankoopproces, dus heb even geduld. 

4. Nu moet je even opletten dat je niet te snel klikt: het veld ‘Heb je een kortingscode?’ bevindt zich op de betalingspagina rechtsonder, zoals weergegeven op de schermafbeelding hieronder. 

5. Nadat je de kortingscode toegevoegd hebt en op ‘Inwisselen’ hebt geklikt, zou je de korting direct moeten zien verschijnen. Daarna kun je overgaan tot de betaling.

tripper kortingscode gebruiken

Een origineel concept

Tripper onderhandelt aantrekkelijke prijzen voor jouw uitstapje of het product waarin je interesse hebt. Door op een aanbieding te klikken, vind je alle nodige informatie. Er wordt aangegeven hoe groot de korting is. Hiermee zie je in een oogopslag hoeveel je bespaart, en dat kan oplopen tot wel de helft van de initiële prijs. Daarnaast geeft het aantal verkochte tickets een idee van de populariteit van het aanbod. Dat het populair is bij een groot aantal internetgebruikers is waarschijnlijk geen toeval. De aanbiedingen zijn slechts een beperkte tijd beschikbaar. Het aftellen gebeurt voor je ogen, dus ga op het aanbod in voordat de tijd om is. Het enige wat je dan nog moet doen, is de aangeboden opties selecteren, het aantal tickets kiezen dat je nodig hebt en de aanbieding boeken. Je hoeft geen extra kosten te betalen. Na het plaatsen van je bestelling, ontvang je een voucher. Het is die voucher die de deuren van de dierentuin of het pretpark voor jou zal openen. De voucher is geldig voor een bepaalde periode. Je kunt hem uitprinten of downloaden naar je mobiele telefoon en laten zien bij de ingang. Als je een product hebt besteld, ontvang je het zo snel mogelijk op het door jou opgegeven adres.

Aantrekkelijke aanbiedingen

Op de website van Tripper kun je ook je wekelijkse boodschappen doen. Of als je een nieuw horloge nodig hebt, heb je de keuze uit tal van elegante modellen voor alle gelegenheden. Tussen de aanbiedingen vind je ook headphones, zodat je altijd naar je favoriete muziek kunt luisteren, luxe parfums of een ruime selectie aan de prachtigste kamerplanten. Voor een uitstapje met het gezin zonder je blauw te betalen, is er geen beter adres dan de website van Tripper. Wil je genieten van een prachtig uitzicht vanuit een gondeltje van het reuzenrad of houd je meer van de duizelingwekkende kick van de achtbaan? Neem dan eens een kijkje in de online calogus van Tripper. Je vindt hier ongetwijfeld iets dat helemaal jouw ding is. Een uitstapje naar de dierentuin is dan weer ideaal als familie-uitje. Tripper biedt je de keuze tussen verschillende parken. Natuurliefhebbers kunnen hun hartje ophalen tijdens een wandeling in de bloemrijke steegjes van een lentetuin. Sommige sites bieden je ook aan om op een ludieke en levendige manier het levensverhaal van belangijke figuren uit de geschiedenis te vertellen. Ook wie ‘s avonds al eens graag een stapje in de wereld zet, komt bij Tripper aan zijn trekken. Er zijn specifieke aanbiedingen voor jou geselecteerd. Concerten voor muziekliefhebbers en hardrockers. Muziekfestivals voor wie een hele dag lang wil genieten van een feestelijke sfeer en prettige muziek. De fijnproevers onder ons kunnen dan weer tegen een redelijke prijs een overheerlijke maaltijd nuttigen, met een passend wijntje, in het restaurant van hun keuze.

De klant is koning

Dit is de filosofie van de Tripper Group. Er wordt alles aan gedaan om het leven van de klant gemakkelijker te maken en zijn portemonnee te beschermen. Als je, met uitzondering van het weekend, vóór een bepaald tijdstip van de dag een product bestelt, dan ben je er zeker van dat je het de volgende dag in huis hebt. In veel gevallen zal de levering je niets kosten. En als het product niet tegemoet komt aan je verwachtingen, heb je een hele maand de tijd om het terug te sturen naar de afzender. Je ontvangt dan ofwel een ander product dat meer in lijn is met je verwachtingen, ofwel een terugbetaling als je dat wenst. En dit alles zonder extra kosten voor jou. Als je een dierentuin of pretpark wilt bezoeken, kun je de voucher, die als toegangsbewijs dient, in je account vinden en downloaden. In ieder geval ontvang je steeds ook een bevestigingsmail, waarin staat dat de transactie geslaagd is. Om je keuze te vergemakkelijken, worden op de site de aanbiedingen bij jou in de buurt aangegeven. Tripper wil zijn klanten zo veel mogelijk ondersteunen en stelt dan ook een klantendienst ter beschikking van zijn klanten, die bereikbaar is tijdens de week, maar ook in het weekend (dan zijn de openingstijden wel wat korter). Je kunt telefonisch of per e-mail contact opnemen met de dienst. Er is ook een chatservice, waarmee je onmiddellijk een gesprek kunt beginnen met een medewerker, als je dat handig vindt.

Veelgestelde vragen

Hoeveel Tripper kortingscodes zijn er?

Antwoord arrow-down
Er zijn momenteel 11 Tripper kortingen of kortingscodes beschikbaar. Deze aanbiedingen zijn geverifieerd en gevalideerd op 23 oktober 2021 door het team van kortingscode.rtbf.be.

Wat is de laatste aanbieding voor Tripper online?

Antwoord arrow-down
De laatste aanbieding van dit moment is "24% korting (=€8) op je Bellewaerde ticket met Tripper.be". U kunt 11 promoties vinden en bepalen met welke korting u het meeste kunt besparen op uw aankoop.

Wat zijn de alternatieven voor de Tripper kortingscodes?

Antwoord arrow-down