Kortingscode Tiqets.com België

Acties en kortingscodes Tiqets.com - 5 april 2020

Verlopen Tiqets.com kortingscodes:

KORTINGSCODE
Atomium
Kortingscode Atomium -5% via de Tiqets.com website
KORTINGSCODE
Artis Royal Zoo
Kortingscode -5% Artis met de website van Tiqets.com

Over
Dankzij de mobiele applicatie Tiqets.com, ontwikkeld in 2013, kun je direct op je smartphone tickets ontvangen waarmee je de plaatsen van jouw keuze kunt bezoeken.

Meer lezen →
star star star star star
4 of 5 stars based on 12 votes

Over
Dankzij de mobiele applicatie Tiqets.com, ontwikkeld in 2013, kun je direct op je smartphone tickets ontvangen waarmee je de plaatsen van jouw keuze kunt bezoeken.

Meer lezen →

Vergelijkbare webshops

Top kortingscodes

Vergelijkbare webshops

violet-background pink-background

Tickets voor culturele evenementen en entertainment

Tiqets.com gebruiken is zeer eenvoudig. Eerst kies je welk museum, welke tentoonstelling of pretpark je wilt bezoeken. Eens je je keuze hebt gemaakt, bestel je eenvoudigweg de biljetten. Via de app ontvang je ze onmiddellijk, ofwel op de app zelf of via e-mail of sms. Je betaalt je tickets op het speciale platform van de website, waar je zelf kunt kiezen welke betaalmethode je wenst te gebruiken. De app is volledig beveiligd. Zodra je je ticket ontvangen en geregistreerd hebt in de applicatie, moet je het gewoon maar op je telefoon laten zien en inscannen bij de ingang van de locatie. Je hoeft je tickets dus niet af te drukken. Met Tiqets.com kun je in sommige gevallen ook een pas verkrijgen waarmee je de wachtrij kunt overslaan. Als jij de app toestemming geeft jouw locatie te kennen, zal de site je ook tickets voorstellen voor events en bezienswaardigheden in je buurt. De flexibiliteit en snelheid van dit systeem zijn een verademing voor iedereen al wie iets van de wereld wilt zien zonder de nodige formaliteiten of al te veel gedoe.

Reistips met Tiqets.com

De website biedt niet alleen tickets aan zijn klanten aan, maar geeft ook suggesties voor reizen of uitstapjes. Er zijn zoveel tips dat iedereen er uiteindelijk wel wat aan heeft. De ideeën voor uitstapjes zijn gegroepeerd per stad. Je vindt er reistips voor steden in elk land in Europa, van Berlijn tot Lissabon, Stockholm en Venetië. Maar je kunt ook naar de VS, Cambodja of Indonesië. De website somt de belangrijkste toeristische trekpleisters en attracties van elke stad op. Zo weet je wat je kunt verwachten tijdens je reis en wat je zeker niet mag missen. Musea, dierentuinen of cruises worden tot in het detail beschreven. Bovendien kun je, dankzij de praktische informatie die de site biedt, je bezoek goed voorbereiden. Zo worden de openingsuren, de gemiddelde duur van een bezoek en het exacte adres weergegeven. Je kunt ook zien of een pasje om de wachtrij over te slaan of een audiogids in de prijs van het entreebiljet is inbegrepen. Ook de geldigheidsduur van de tickets en de voorwaarden voor een eventuele annulering staan vermeld. Om een geïnformeerde beslissing te kunnen maken, kun je door de populairste en meest bezochte locaties bladeren die op de website worden uitgelicht. Tiqets.com informeert je ook over nieuwe en exclusieve aanbiedingen van de locatie.

De beste ondersteuning

Als zich een probleem voordoet, sta je er niet alleen voor. Tiqets.com biedt zijn klanten de best mogelijke service. De medewerkers zijn attent en luisteren naar hun klanten, ongeacht de dag en het tijdstip. De voertaal van de klantenservice is Engels. Afhankelijk van de beschikbaarheid van de medewerkers, kunnen ook klanten die andere talen spreken zich verstaanbaar maken bij de helpdesk. Je kunt kiezen uit verschillende telefoonnummers, afhankelijk van je nationaliteit. Daarnaast kun je ook contact opnemen met een andere dienst die zich ertoe verbindt om tijdens de openingstijden binnen tien minuten te antwoorden. Tot slot kun je je vragen ook per e-mail stellen. Als de helpdesk open is, krijg je binnen het uur een reactie. Daarnaast heeft de website ook nog een sectie met veelgestelde vragen en de antwoorden. Zo weet je bijvoorbeeld wat je moet doen als je de bestelde tickets niet ontvangen hebt of als je je bestelling niet kunt afronden.
Wat zijn de alternatieven voor de Tiqets.com kortingscodes?
Antwoord arrow-down
Wat is de laatste aanbieding voor Tiqets.com online?
Antwoord arrow-down
De laatste aanbieding van dit moment is "5% korting op je reservering met onze code". U kunt 13 promoties vinden en bepalen met welke korting u het meeste kunt besparen op uw aankoop.
Hoeveel Tiqets.com kortingscodes zijn er?
Antwoord arrow-down
Er zijn momenteel 13 Tiqets.com kortingen of kortingscodes beschikbaar. Deze aanbiedingen zijn geverifieerd en gevalideerd op 05 april 2020 door het team van kortingbelgië.be.

De meest recente Tiqets.com kortingen:

Korting
Details
Verloop datum
5%
korting
5% korting op je reservering met onze code
Vandaag geldig
5%
korting
Kortingscode Autoworld (5% via Tiqets.com)
Vandaag geldig
5%
korting
Promotiecode Geniet nu van de Sagrada Familia met 5% korting op je ticket
Vandaag geldig
5%
korting
Tickets voor Giethoorn: 5% korting voor een retourreis vanaf Amsterdam
Vandaag geldig
5%
korting
Profiteer van 5% korting met deze Train World-kortingscode
Vandaag geldig
store-image

Korting:

Valide pour:

Geen kortingscode nodig:

Conditions:

store-image

Korting:

Valide pour:

Plak de code tijdens het afrekenen:

Gekopieerd

Conditions: