Tiqets.com kortingscode België

Solden, Black Friday en kortingscodes Tiqets.com - 28 oktober 2021

Alles Kortingscodes Acties
KortingscodesActies

Verlopen Tiqets.com kortingscodes:

KORTINGSCODE
Atomium

Kortingscode Atomium -5% via de Tiqets.com website

KORTINGSCODE
Tiqets.com

Kortingscode -5% Artis met de website van Tiqets.com

Over
Dankzij de mobiele applicatie Tiqets.com, ontwikkeld in 2013, kun je direct op je smartphone tickets ontvangen waarmee je de plaatsen van jouw keuze kunt bezoeken.

Meer lezen →
star star star star star
4 of 5 stars based on 12 votes

Over
Dankzij de mobiele applicatie Tiqets.com, ontwikkeld in 2013, kun je direct op je smartphone tickets ontvangen waarmee je de plaatsen van jouw keuze kunt bezoeken.

Meer lezen →
violet-background pink-background

Hoe gebruik je een kortingscode bij Tiqets.com?

Wil je de wereld zien en ontdekken welke toeristische schatten elke plek herbergt? Tiqets.com biedt je deze kans en geeft je bovendien de mogelijkheid om regelmatig gebruik te maken van kortingscodes voor alle, of bijna alle, online gemaakte boekingen naar landen binnen Europa of de rest van de wereld. Profiteer van deze gelegenheid om alle bezienswaardigheden wereldwijd te bezoeken en bespaar op de prijs van museumbiljetten, busreizen, bezoeken aan monumenten enz. Maar let op: een kortingscode toevoegen moet op een heel specifieke manier gebeuren; hieronder vertellen we je welke stappen je moet volgen: 

1. Probeer eerst en vooral een kortingscode van Tiqets.com te bemachtigen. Je hebt de kortingscode zelf nodig, maar ook een link die om een nieuwe pagina te openen. Zonder deze link kun je je kortingscode niet gebruiken. Bijvoorbeeld: onze 5%-kortingscode voor de Sagrada Familia, de Eiffeltoren of een andere trekpleister, kan alleen worden gebruikt in combinatie met onze Tiqets.com-pagina.

2. Eenmaal deze pagina geopend is, ga je verder met je zoekopdracht op de website van de operator (maar altijd onder ons profiel ‘kortingbelgie.be’ – het logo wordt linksboven in je scherm weergegeven). In je mandje moet je de opties kiezen voor je ticket: het aantal biljetten, met of zonder maaltijden enz.

3. Onderaan de pagina wordt je gevraagd of je een ‘kortingscode’ hebt, met de vermelding ‘optioneel’ ernaast. Als je de bovenstaande stappen correct hebt gevolgd, zou je kortingscode nu moeten werken. 

tiqets.com kortingscode gebruiken

Tickets voor culturele evenementen en entertainment

Tiqets.com gebruiken is zeer eenvoudig. Eerst kies je welk museum, welke tentoonstelling of pretpark je wilt bezoeken. Eens je je keuze hebt gemaakt, bestel je eenvoudigweg de biljetten. Via de app ontvang je ze onmiddellijk, ofwel op de app zelf of via e-mail of sms. Je betaalt je tickets op het speciale platform van de website, waar je zelf kunt kiezen welke betaalmethode je wenst te gebruiken. De app is volledig beveiligd. Zodra je je ticket ontvangen en geregistreerd hebt in de applicatie, moet je het gewoon maar op je telefoon laten zien en inscannen bij de ingang van de locatie. Je hoeft je tickets dus niet af te drukken. Met Tiqets.com kun je in sommige gevallen ook een pas verkrijgen waarmee je de wachtrij kunt overslaan. Als jij de app toestemming geeft jouw locatie te kennen, zal de site je ook tickets voorstellen voor events en bezienswaardigheden in je buurt. De flexibiliteit en snelheid van dit systeem zijn een verademing voor iedereen al wie iets van de wereld wilt zien zonder de nodige formaliteiten of al te veel gedoe.

Reistips met Tiqets.com

De website biedt niet alleen tickets aan zijn klanten aan, maar geeft ook suggesties voor reizen of uitstapjes. Er zijn zoveel tips dat iedereen er uiteindelijk wel wat aan heeft. De ideeën voor uitstapjes zijn gegroepeerd per stad. Je vindt er reistips voor steden in elk land in Europa, van Berlijn tot Lissabon, Stockholm en Venetië. Maar je kunt ook naar de VS, Cambodja of Indonesië. De website somt de belangrijkste toeristische trekpleisters en attracties van elke stad op. Zo weet je wat je kunt verwachten tijdens je reis en wat je zeker niet mag missen. Musea, dierentuinen of cruises worden tot in het detail beschreven. Bovendien kun je, dankzij de praktische informatie die de site biedt, je bezoek goed voorbereiden. Zo worden de openingsuren, de gemiddelde duur van een bezoek en het exacte adres weergegeven. Je kunt ook zien of een pasje om de wachtrij over te slaan of een audiogids in de prijs van het entreebiljet is inbegrepen. Ook de geldigheidsduur van de tickets en de voorwaarden voor een eventuele annulering staan vermeld. Om een geïnformeerde beslissing te kunnen maken, kun je door de populairste en meest bezochte locaties bladeren die op de website worden uitgelicht. Tiqets.com informeert je ook over nieuwe en exclusieve aanbiedingen van de locatie.

De beste ondersteuning

Als zich een probleem voordoet, sta je er niet alleen voor. Tiqets.com biedt zijn klanten de best mogelijke service. De medewerkers zijn attent en luisteren naar hun klanten, ongeacht de dag en het tijdstip. De voertaal van de klantenservice is Engels. Afhankelijk van de beschikbaarheid van de medewerkers, kunnen ook klanten die andere talen spreken zich verstaanbaar maken bij de helpdesk. Je kunt kiezen uit verschillende telefoonnummers, afhankelijk van je nationaliteit. Daarnaast kun je ook contact opnemen met een andere dienst die zich ertoe verbindt om tijdens de openingstijden binnen tien minuten te antwoorden. Tot slot kun je je vragen ook per e-mail stellen. Als de helpdesk open is, krijg je binnen het uur een reactie. Daarnaast heeft de website ook nog een sectie met veelgestelde vragen en de antwoorden. Zo weet je bijvoorbeeld wat je moet doen als je de bestelde tickets niet ontvangen hebt of als je je bestelling niet kunt afronden.

Veelgestelde vragen

Hoeveel Tiqets.com kortingscodes zijn er?

Antwoord arrow-down
Er zijn momenteel 12 Tiqets.com kortingen of kortingscodes beschikbaar. Deze aanbiedingen zijn geverifieerd en gevalideerd op 28 oktober 2021 door het team van kortingscode.rtbf.be.

Wat is de laatste aanbieding voor Tiqets.com online?

Antwoord arrow-down
De laatste aanbieding van dit moment is "Pak 5% korting op je reservering met onze code". U kunt 12 promoties vinden en bepalen met welke korting u het meeste kunt besparen op uw aankoop.

Wat zijn de alternatieven voor de Tiqets.com kortingscodes?

Antwoord arrow-down