Omdat strandplezier niet alleen is voorbehouden aan kinderen, mag ook jij enkele accessoires meenemen in je strandtas voor een gegarandeerd leuke tijd. Wie bang is van water of niet stil kan zitten, kan toch volop genieten van een strandvakantie, want er is daar echt wel veel meer te doen dan te liggen bruinen of in het water te stoeien.

Accessoires voor wie zich wil amuseren

Strand rackets

Profiteer van het goeie weer om wat fysieke activiteiten te ondernemen, op het strand of in je tuin. Je hoeft niet meteen gietijzeren gewichten te gaan tillen. Koop gewoon een stel rackets om een licht balletje naar elkaar te slaan. Ze zijn licht en praktisch en nemen niet veel plaats in je tas in.

De mölkky

Uit Finland overgewaaid vormen de houten paaltjes een steeds ernstiger concurrentie voor het onsterfelijke pétanque of jeux-de-boules. De regels zijn eenvoudig, want het enige doel is om het eerst 50 punten te scoren. Het is een familiaal spel dat je behendigheid en je strategische geest aanscherpt. Surf naar BOL.COM om je eigen Mölkky te vinden vanaf € 15,99.

Voor wie zich wil koesteren

Strandstoel

Als voor jou vakantie synoniem is aan ontspanning, breng je hoogstwaarschijnlijk meer tijd door in je strandzetel, vooral als die comfortabel is! Je moet toegeven dat op het strand telkens zand op je handdoek te krijgen, verre van aangenaam is. Om het vervelend karwei van om de vijf minuten je handdoek te moeten uitschudden te vermijden, breng je voortaan je opvouwbare strandstoel mee die heel wat anderen jaloers zal maken. Profiteer van de kortingen van LA REDOUTE tot -70% op strandzetels.

Opblaasboeien

De nieuwe stars van Instagram zijn deze zomer onmiskenbaar de opblaasboeien. We hebben het niet over die ouwe getrouwe luchtmatrassen gekocht in het eerste het beste souvenirwinkeltje op de hoek, en ook niet over de mousse reuzefrieten van het gemeentelijk zwembad. Afspraak bij ASOS om je opblaasbare donut, pastinaak of eend aan te schaffen en je zo de dolce far niente mode in het water eigen te maken die in een oogwenk je populariteit op de sociale media de lucht zal doen inschieten!

Voor wie wil worden gezien

Juwelen en accessoires voor in het haar

Voor de zigeunerlook en om dat beetje extra toe te voegen aan je strandoutfit, knoop je een band in je haar. Kies een discrete bloemenband om niet te opzichtig over te komen. Profiteer van je blote voeten om een enkelbandje van schelpjes te dragen. Bovenarmbanden tenslotte zijn erg trendy en geven je die chique hippie-look.

De pareo

Om enkele rondingen te verbergen of om gewoon wat kleur toe te voegen aan je badpak, knoop je een pareo rond je heupen. Kies voor een bedrukt of gekleurd model die het modieuze van je outlook zal versterken. Je vindt ze bij HUNKEMÖLLER. Nu weet je precies wat je in je strandtas moet meenemen om volop te genieten van je dagje uit aan zee. Wacht niet langer en schaf je het noodzakelijke aan voor een geslaagde strandvakantie!