“Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd”. Alles wordt duurder en het is soms moeilijk om de beste promoties en aanbiedingen te vinden. Er zijn echter slimme apps die je de beste tips geven om hier en daar wat geld te besparen in je dagelijkse leven! 

Tips om voordelig te reizen 

Booking.com: een wereldwijd succes 

Voor wie de reismicrobe te pakken heeft: Booking.com is een van de bekendste boekingwebsites op het wereldwijde web, en is de website bij uitstek voor je al je vakanties – of je nu in een hotel, op een camping of in een appartement wilt verblijven. Als je je vakantie meestal op het laatste moment boekt, kan deze app, beschikbaar voor zowel iPhone als Android, een goede metgezel voor je zijn. 

Ontdek de kortingscodes van Booking.com

Blablacar: het carpoolplatform bij uitstek 

Blablacar hoeft niet meer voorgesteld te worden: de app brengt duizenden chauffeurs met elkaar in contact, zodat ze kunnen carpoolen en geld besparen. Handig voor de bestuurder, die niet langer alleen opdraait voor de benzinekosten (die hij hoe dan ook gehad zou hebben), maar ook gunstig voor de passagier, die veel minder betaalt dan voor een treinkaartje bijvoorbeeld. Als je nog aarzelt, moet je weten dat je in de meeste gevallen fantastische mensen ontmoet en dat ook je portemonnee je dankbaar zal zijn. 

Apps voor je boodschappen

Shopmium: een goed idee 

Doe je meestal je boodschappen bij Carrefour of Delhaize? Met de Shopmium-app kun je elke week nieuwe producten uitproberen tegen onklopbare prijzen. Softdrinks, maaltijden, allerlei producten ... Het grote voordeel is je of korting krijgt op de producten, of een deel terugbetaald krijgt als je de producten en je rekening scant. Geen tijd voor? Profiteer dan van onze kortingen rechtstreeks op kortingbelgie.be! 

C-Wallet: voor je wekelijkse boodschappen 

Net als Shopmium kun je met deze app talrijke kortingen krijgen. De toegevoegde waarde ervan is dat je je klantenkaart en je bankrekening kunt koppelen, waardoor je direct na betaling bij de kassa terugbetaald kunt worden. Alles wat je nodig hebt is een klantenkaart van de winkel! 

De ster van alle apps: Groupon

Al niet zo nieuw meer, maar werkt nog steeds even goed 

Ken je Groupon nog niet? Het bedrijf doet groepsaankopen, waardoor ze grote kortingen krijgen, van 50 tot 90%, in meer dan 500 steden op museumbezoeken, restaurants of in winkels. Er is voor elk wat wils! 

Ontdek de kortingscodes van Groupon

Een gebruiksvriendelijke app 

De app is onderverdeeld in verschillende categorieën: onder ‘Lokaal’ vind je kortingen dicht bij je huis, terwijl ‘Shopping’ alle beste prijzen groepeert. In ‘Hotels & Reizen’ bespaar je op je volgende reis of aanbiedingen in het binnenland. Een gebruiksvriendelijke app die ongetwijfeld een revolutie teweeg zal brengen in de manier waarop je winkelt. 

Goed nieuws voor je portemonnee, die beter af zal zijn dan anders! Happy shopping!