Hoewel sommigen er de voorkeur aan geven om in evakostuum te slapen, bestaat er een groot gamma aan pyjama’s en andere alternatieven om in de armen van Morpheus te duiken. Zachte en stretch materialen bieden je onvergelijkbaar comfort, terwijl de trendy gesneden modellen met prints je toelaten om zelfs in bed te bewijzen dat je stijl hebt! Bovendien kondigen de modedéfilés voor de lente 2016 aan dat de pyjama aan een opmars in de straten bezig is voor een elegante en ontspannen look. Focus op deze nachtkledij die je evengoed overdag kunt dragen.

Een comfortabele pyjama om in weg te dromen

Nachthemd of een kikkerhemd?

Voor een girly avond met de vriendinnen, een regenzondag vóór Netflix of een welverdiende luie ochtend is een zachte pyjama alles wat je nodig hebt. Wij zijn gek op de ensembles shorts/T-shirts van PRIMARK vanaf € 10 met hun ouderwetse en leuke prints. En om de hele familie in lachen te laten uitbarsten, geef je je vader bijvoorbeeld een kikkerhemd voor zijn verjaardag cadeau. Wat het materiaal betreft, kies je voor katoen of zijde en vermijd je lycra en nylon die het zweet niet goed doorlaten, en wol en acryl die jeuken.

Een vrouwelijke en sexy look voor een verzengende nacht

Denk er zelfs niet aan om je XL T-shirt uit de kast te halen die je nog van je oom hebt gekregen na zijn reis in Azië. Ook al is comfort essentieel voor een goede nachtrust, dit is nog geen reden om een kruis te maken over je sexappeal. Daarom, om de vlam erin te houden, glij je nonchalant in een nachtkleedje uit kant of in een tule body. We geven toe dat je er niet beter in slaapt, maar de hele bedoeling is je partner te verleiden, en als die je in sexy lingerie gekleed ziet, vergeet die vast hoe slaperig hij wel was …

Uitgaan in pyjama: de nieuwe chique

Dit is een trend die je met de nodige voorzichtigheid moet benaderen, want door te kiezen voor een total pyjama look of voor een mode dat er te cocooning uitziet, kun je er snel ongekleed uitzien. Om deze fashion flater te vermijden raden we je aan er tastend je weg in te zoeken. Begin met een hemd in pyjama look met een mismatch broek van het type slordige jeans. De boetiek NEW LOOK, altijd vooraan wat mode betreft, keert de nachtkleerkast binnenste buiten om er ook een dag-ensemble in te vinden.

Denk aan dat vleugje gesofistikeerd

Voor de gesofistikeerde look draag je hoge hakken die het ‘net uit bed’ uitzicht zal breken. Toch is het beter, als je de bed look overdag wilt dragen, om er baskets bij te dragen die de té sexy look ietwat temperen. Schrik er niet voor terug om een kimono of een déshabillé te dragen over je dagdagelijkse kleren. Dat zijn ongetwijfeld de makkelijkst te combineren kleren met de rest van je garderobe voor elke dag. Kijk even op de sites van verkopers zoals C&A in de afdeling nachtkleding, maar ook in andere afdelingen vind je kleren geïnspireerd door de pyjama trend.