Sixt kortingscode België

Solden, Black Friday en kortingscodes Sixt - 1 augustus 2021

Een auto die op je wacht als je uit het vliegtuig stapt, je bestemming bereikt of aan je avontuur begint: dat kun je regelen bij Sixt. Een huurauto is in veel omstandigheden de meest flexibele en economische oplossing voor je verplaatsingen. Vertrouw op Sixt, want het bedrijf beschikt over een indrukwekkende expertise die het met liefde tot je beschikking stelt.

Meer lezen →
star star star star star
4 of 5 stars based on 12 votes

Een auto die op je wacht als je uit het vliegtuig stapt, je bestemming bereikt of aan je avontuur begint: dat kun je regelen bij Sixt. Een huurauto is in veel omstandigheden de meest flexibele en economische oplossing voor je verplaatsingen. Vertrouw op Sixt, want het bedrijf beschikt over een indrukwekkende expertise die het met liefde tot je beschikking stelt.

Meer lezen →
violet-background pink-background

Een huurauto boeken is eenvoudig 

Sixt maakt je het leven makkelijker. Zodra je de datums voor de verhuur hebt geselecteerd, moet je aangeven waar je het voertuig wilt ophalen en weer inleveren. Je kunt de auto ophalen en inleveren bij dezelfde vestiging, maar je kunt hem ook ophalen bij de ene vestiging en inleveren bij de andere. 

Wie dit wil kan zelfs opteren voor een lever- en ophaalservice van de huurauto bij je thuis. Dan staat de auto op de dag van je vertrek geduldig op je te wachten bij je huis. 

Handig om weten is dat als je kiest voor betaling in de vestiging, je je boeking kostenloos kunt wijzigen en zelfs annuleren. Dankzij deze service hoef je niet bezorgd te zijn over onverwachte wijzigingen in je programma. 

Ben je er klaar voor om die auto te huren, haal dan je rijbewijs erbij. Dit moet al minstens twee jaar oud zijn. Neem ook je identiteitskaart en een kredietkk mee naar de vestiging. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor het gebruik van een kredietkaart. 

Zorg er ook voor dat je bij ontvangst de staat van de auto controleert. Er is ook een specifieke optie om je huurvoertuig te retourneren zonder volle tank. 

Kies de auto die bij je past

Wanneer je boekt, kies dan een auto die je leuk vindt en vooral: die echt aan je behoeften voldoet. Bij Sixt is er alvast geen gebrek aan keuze. 

Voor korte verplaatsingen in de stad, is een kleine, gemakkelijk te parkeren sedan wellicht de beste keuze. Andere modellen hebben dan weer een krachtigere motor en bieden meer ruimte voor je bagage. 

Als je je vakantie tegemoet wilt rijden met je haar in de wind, kies dan voor een cabriolet. Er zijn ook high-end auto’s beschikbaar. Deze zijn voorzien van allerlei technische snufjes als noodremmen, parkeerhulp of meldingen als je de lijnen overschrijdt. 

Voor familie- of groepsreizen is een minibusje, met voldoende ruimte voor alle passagiers, de meest geschikte optie. Bij Sixt kun je ook een bestelwagen huren, handig als je gaat verhuizen bijvoorbeeld. In dit geval hoef je alleen maar de benodigde ruimte voor al je dozen in te schatten en het busje te huren dat het beste bij je behoeften past. 

Met een gerust gemoed op reis 

Bij sixt zijn de huurvoorwaarden zo opgesteld dat ze al je eventuele bezorgdheden wegnemen. Zo is de aansprakelijkheidsverzekering bij de huurprijs inbegrepen. Sommige formules verzekeren je ook tegen de gevolgen van een aanrijding, een lekke band, een gebroken ruit of een diefstal. 

Daarnaast kun je ook een specifieke garantie nemen die je beschermt in lastige situaties. Als je de sleutels verliest of ze in het voertuig laat liggen, neemt Sixt de nodige stappen om jou zonder bijkomende kosten voor jou verder te helpen.

Ook als je ingesneeuwd raakt met je huurauto kun je rekenen op de steun van Sixt. Zelfs als de benzinemeter op nul staat, snelt Sixt je nog steeds te hulp. 

Het is onwaarschijnlijk dat je technische problemen ondervindt met je huurauto. Bij Sixt zijn de voertuigen zeer nieuw en zorgvuldig onderhouden. Als je ondanks alles een panne hebt, heeft je agentschap alles gepland. Je hoeft alleen maar het speciale ondersteuningsnummer te bellen, en de teams van Sixt doen al wat nodig is om je zo snel mogelijk uit de problemen te halen. 

Veelgestelde vragen

Hoeveel Sixt kortingscodes zijn er?

Antwoord arrow-down
Er zijn momenteel 8 Sixt kortingen of kortingscodes beschikbaar. Deze aanbiedingen zijn geverifieerd en gevalideerd op 01 augustus 2021 door het team van kortingbelgië.be.

Wat is de laatste aanbieding voor Sixt online?

Antwoord arrow-down
De laatste aanbieding van dit moment is "Profiteer nu tot -50% korting op je reservering bij Sixt België". U kunt 8 promoties vinden en bepalen met welke korting u het meeste kunt besparen op uw aankoop.

Wat zijn de alternatieven voor de Sixt kortingscodes?

Antwoord arrow-down