Shopping clubs promoties België

Kortingen, solden, Black Friday Shopping clubs

Vakantieveilingen kortingscode
Otrium kortingscode
Showroomprivé kortingscode
Kazidomi kortingscode
Zalando Lounge kortingscode
Veepee kortingscode
Tripper kortingscode
Heb je ooit al eens deelgenomen aan een shopping club in België? Zo ja, dan weet je waarschijnlijk wel dat dergelijke acties op het internet de uitgelezen kans zijn om goede deals te scoren, zéér goede deals zelfs! Ze worden georganiseerd door winkels die kleding, juwelen, meubelen, schoonheidsproducten of zelfs reizen verkopen, en zijn voorbehouden aan slechts een handvol bevoorrechte klanten. Deze laatsten krijgen de kans om producten van topmerken te kopen tegen echte knalprijzen.
Ook interessant? Mode promotiesBlack Friday promotiesCashbacks promoties
Alles Kortingscodes Acties
KortingscodesActies

Profiteer van tot wel 50% korting bij VakantieVeilingen

Vakantieveilingen
Korting: 50% 

Kortingscode t.w.v. €20 op je eerste Kazidomi bestelling

Kazidomi
Voorwaarden
Bekijk de laatste Kazidomi kortingscode
Korting: €20 

Ontvang een kortingscode van €10 op je bestelling van Veepee België

Veepee
Voorwaarden
Bekijk de laatste Veepee kortingscode
Korting: €10 

Op de pagina "Hot Deals" vind je nog meer interessante aanbiedingen

Otrium
Bekijk de laatste Otrium kortingscode
Korting: 75% 

Kortingscode Otrium: €10 korting op je eerste online bestelling

Otrium
Voorwaarden
Bekijk de laatste Otrium kortingscode
Korting: €10 

Pak nu min. 10% korting op je bestelling bij Zalando Lounge

Zalando Lounge
Korting: 10% 

5 gewonnen veilingen bij Vakantieveilingen = een geschenk

Vakantieveilingen
Korting: Cadeau 

Zalando Lounge outlets -75% ! (Converse, Adidas, Desigual...)

Zalando Lounge
Korting: 75% 

Walibi, Plopsa, Sea Life ... tickets tot -50% korting met Tripper

Tripper
Bekijk de laatste Tripper kortingscode
Korting: 50% 

Kortingen tot wel -50% op de hele catalogus op de website

Kazidomi
Bekijk de laatste Kazidomi kortingscode
Korting: 50% 

Profiteer van tot 70% korting op topmerken met Veepee

Veepee
Bekijk de laatste Veepee kortingscode
Korting: 70% 

Profiteer van een kortingscode van €12 op je erste bestelling

Showroomprivé
Korting: €12 

Showroomprivé voorraadliquidatie tot -70%

Showroomprivé
Korting: 70% 

Veelgestelde vragen

Wie biedt de beste deals in België ?

Antwoord arrow-down
Vakantieveilingen, Otrium, Showroomprivé, Kazidomi, Zalando Lounge, Veepee, of Tripper, vind hier interessante aanbiedingen online. Bespaar dankzij de lopende online promoties.

Shopping clubs : Wat zijn de laatste online promoties ?

Antwoord arrow-down
violet-background pink-background

Wat zijn shopping clubs?

De verkopen duren maar een paar dagen en alleen snelle beslissers zullen van deze enorm voordelige promoties kunnen profiteren en grote exclusieve kortingen krijgen. Hoe werkt het precies? Wie kan meedoen met een privéverkoop? Wat zijn de tips om de beste deals te krijgen? We leggen het je allemaal uit. Shopping clubs bestaan al heel lang in ‘gewone’ winkels op straat. Het is een manier voor winkeliers om hun trouwste klanten te belonen met exclusieve kortingen en voordelen. Op uitnodiging bezoekt een handvol zorgvuldig geselecteerde klanten de winkel gedurende een specifieke, speciaal voor hen gereserveerde periode. Zij profiteren dan van aantrekkelijke prijzen op een selectie van artikelen in beperkte voorraad. Deze formule is ondertussen succesvol gedigitaliseerd, en webwinkels organiseren één tot meermalen per jaar een privéverkoop organiseren die alleen op uitnodiging toegankelijk is. De weinige gelukkigen die uitgenodigd zijn om aan deze shopping club deel te nemen, kunnen zich van tevoren registreren met een uniek wachtwoord dat hen door de winkel wordt toegestuurd. Als de dag aanbreekt, zullen zij de gelegenheid hebben om tegen sterk verlaagde prijzen artikelen van grote merken te kopen die in de uitverkoop zijn. Het is een slimme winkelstrategie om te profiteren van geweldige promoties.

Wat is het nut van deze exclusieve verkoop?

Heb je ooit ongeduldig gewacht totdat de solden zouden starten, om eindelijk dat paar nieuwe schoenen, die jas of die mooie ladekast te kopen die je al maanden op het oog had? Toen de dag aanbrak, logde je in de vroege uurtjes al in bij je favoriete webwinkel maar … Helaas kwam je er na een paar keer klikken achter dat je favoriete model niet meer verkrijgbaar was in de maat of kleur die je wilde. Soms zijn de winkels zo druk met klanten die net zoals jij op zoek zijn naar koopjes, dat je je winkelwagentje niet kunt bevestigen. Dankzij event-based sales zal dit soort teleurstellingen je nooit meer overkomen. De shopping club is voorbehouden aan een beperkt aantal klanten. De reden hiervoor is eenvoudig: winkels worden niet geacht buiten de wettelijk toegestane soldenperiodes een voor iedereen toegankelijke uitverkoop te houden. Alleen het particuliere karakter van de verkoop maakt de actie mogelijk. Dit is waarom webshops het aantal uitnodigingen beperken en slechts aan een klein aantal klanten toegang verlenen tot hun exclusieve verkopen. Bovendien vinden particuliere verkopen plaats buiten de verkoopperiodes. Dit betekent dat je toegang hebt tot een veel ruimere keuze aan kleuren, maten en stijlen, en tegelijkertijd kunt profiteren van fikse kortingen. Het is ook heel gebruikelijk dat detailhandelaren hun privéverkoop houden vlak voordat de solden van start gaan. Dit is een mooie kans om te profiteren van dezelfde kortingen als tijdens de solden, maar met meer keuze en minder gedoe!

Welke producten zijn in de shopping clubs in promotie?

Aanvankelijk organiseerden slechts een aantal winkels in België shopping clubs, maar dat is in de loop der jaren veranderd. Tegenwoordig wordt dit type marketingactie in alle sectoren georganiseerd. Het is een gelegenheid om tegen lage prijzen modeartikelen, schoonheidsproducten, decoratieaccessoires, babybenodigdheden, reizen, gereedschap ... noem maar op, te kopen. Sommige platforms zijn zelfs gespecialiseerd in dit soort van uitverkopen en organiseren het hele jaar door promotionele acties waarbij tal van prestigieuze merken in de kijker worden gezet. Op Zalando Lounge of Otrium bijvoorbeeld kunnen Belgen profiteren van zeer goede aanbiedingen voor prêt-à-porter, accessoires of schoenen van merken zoals Karl Lagerfeld, Naf Naf, Zadig & Voltaire of Kenzo. Het platform Veepee, dat vroeger Vente Privée heette, organiseert elke dag unieke privéverkopen in de sectoren mode, gastronomie, reizen en decoratie. Je kunt tot 70% besparen op de referentieprijs van honderden producten! Showroomprivé werkt via hetzelfde principe, en biedt zijn klanten elke dag een ruime keuze uit goedkope merkproducten. Geregistreerde gebruikers kunnen er confectiekleding, hightechapparatuur, huishoudlinnen, serviesgoed en decoratieaccessoires aanschaffen tegen knalprijzen.

Wat zijn de trucs om de beste koopjes binnen te halen?

Niet iedereen kan zomaar aan een privéverkoop deelnemen. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn ze voorbehouden aan een select groepje van trouwe klanten. Dus als je wilt meedoen om van de beste online deals te profiteren, moet je je voorbereiden en de volgende tips volgen. In de eerste plaats moet je weten dat het vaak de klanten zijn die een getrouwheidskaart hebben of die in het klantenbestand staan die worden uitgenodigd. Dus je weet wat je te doen staat: schrijf je in voor de nieuwsbrief van je favoriete webshops en aanvaard die klantenkaart wanneer ze je wordt aangeboden. Ook op platforms die gespecialiseerd zijn in event-based sales moet je je registreren. Veel mensen melden zich niet aan uit angst overspoeld te worden met e-mails. Maar, hoewel je ongetwijfeld e-mails zult ontvangen van deze websites, dan zal dat alleen zijn om je te laten profiteren van onweerstaanbare prijzen op merkartikelen! Op die manier ben je bij de eersten om te weten te komen wanneer deze voordelige uitverkoopacties van start gaan. Tenslotte, het is een goed idee om alvorens deel te nemen aan een shopping club, te weten hoelang de verkoop zal duren. Sommige shopping club zijn beperkt in duur en de beschikbare voorraad is niet oneindig. Wees je ervan bewust dat de beste deals zeer snel weg zijn, dus je zult zeer reactief moeten zijn om de beste koopjes te spotten.