Shopmium kortingscode België

Solden, Black Friday en kortingscodes Shopmium - 23 oktober 2021

Alles Kortingscodes Acties
KortingscodesActies

Verlopen Shopmium kortingscodes:

KORTINGSCODE
Shopmium

100% restitutie van de aankoopprijs van het artikel met deze code

In België kun je, net als in verschillende andere Europese landen, met Shopmium besparen op je dagelijkse aankopen. Als je specifieke producten koopt, krijg je via de app het bedrag van je aankopen soms gedeeltelijk, en soms zelfs volledig terugbetaald. Het proces is zeer eenvoudig en de artikelen waar het over gaat erg uiteenlopend.

Meer lezen →
star star star star star
4 of 5 stars based on 12 votes

In België kun je, net als in verschillende andere Europese landen, met Shopmium besparen op je dagelijkse aankopen. Als je specifieke producten koopt, krijg je via de app het bedrag van je aankopen soms gedeeltelijk, en soms zelfs volledig terugbetaald. Het proces is zeer eenvoudig en de artikelen waar het over gaat erg uiteenlopend.

Meer lezen →
violet-background pink-background

In een oogwenk ben je terugbetaald 

In de Shopmium-app ontdek je tal van kortingsacties, die voortdurend worden vernieuwd. Als je in sommige daarvan geïnteresseerd bent, noteer de betreffende producten dan op je boodschappenlijstje. Ga dan na of je gebruikelijke winkel de artikelen in de rekken heeft. Dat kun je doen door simpelweg de streepjescode van het product op de app te scannen. Je weet dan meteen of jouw supermarkt het artikel in zijn aanbod heeft. Zodra je het product hebt gevonden, neem je je smartphone en maak je een foto van het artikel met de streepjescode. Als je klaar bent met winkelen, vergeet dan niet een foto van de rekening te maken. Het enige wat je hoeft te doen is deze foto’s naar Shopmium te sturen. Ze leveren het bewijs dat je de aankoop in kwestie hebt gedaan. En vervolgens hoef je maar te wachten op je terugbetaling. Het geld zal worden betaald volgens de door jou gekozen betalingsmethode. 

Veelvuldige kortingen 

Het zijn je dagelijkse boodschappen waarop je kortingen krijgt. Met de Shopmium-app kun je geld terugkrijgen op al je dagelijkse producten. Uiteindelijk betaal je minder voor voedingsmiddelen als kaas in al zijn vormen, fruit op siroop of frisdrank. Ook salades, olijfolie of rietsuiker maken deel uit van de acties. En als je een huisdier hebt, kun je een terugbetaling krijgen voor zijn brokjes. Ook tandverzorgingsproducten, zoals tandenborstels en tandpasta, vallen onder deze terugbetalingsaanbiedingen. Doe-het-zelvers genieten van kortingen op complete gereedschapssets. Tot en met op je lottobiljet kun je korting krijgen. 

De app van Shopmium: talrijke redenen om ervan te profiteren 

De belangrijkste reden waarom je al gauw niet meer zonder de aanbiedingen van Shopmium kunt, is vanwege de interessante besparingen die ze bieden. Je betaalt gewoon minder voor je boodschappen. Elke week krijg je ook aanzienlijke bedragen terug dankzij de kortingen en terugbetalingen. Vooral omdat sommige producten volledig worden terugbetaald. Je kunt je spaarpotje extra blij maken door een vriend te sponsoren. Met elke doorverwijzing kun je een paar extra euro’s winnen. En wie houdt je tegen om je geluk te beproeven met de gratis winspelletjes op de app? Denk eraan dat je al dat geld elders kunt uitgeven of opzijzetten voor later. De tweede reden om op de app te vertrouwen is het aantal en de verscheidenheid van producten die onder de kortings- en terugbetalingsaanbiedingen vallen. Het zijn er duizenden. En welk product je ook zoekt, de kans is enorm groot dat je het vindt in de app. Ten tweede maakt Shopmium het je makkelijk om de producten te vinden die je wilt. Ze staan allemaal bij elkaar op de website. Eén blik is genoeg om het artikel te vinden dat je zoekt. Je hoeft geen catalogi door te bladeren of langs alla rayons te slenteren op zoek naar interessante promoties. Alles is veel eenvoudiger als je deze app hebt. Je hoeft je aankoopbewijs niet meer af te drukken of per post op te sturen. Het enige wat je moet doen is twee foto’s nemen. In minder dan een seconde worden ze via je telefoon naar de ontvanger gestuurd. De tijdsbesparing is nog groter, want één bonnetje, gefotografeerd met je smartphone, is voldoende aankoopbewijs om verschillende producten te laten terugbetalen. 

Veelgestelde vragen

Hoeveel Shopmium kortingscodes zijn er?

Antwoord arrow-down
Er zijn momenteel 9 Shopmium kortingen of kortingscodes beschikbaar. Deze aanbiedingen zijn geverifieerd en gevalideerd op 23 oktober 2021 door het team van kortingscode.rtbf.be.

Wat is de laatste aanbieding voor Shopmium online?

Antwoord arrow-down
De laatste aanbieding van dit moment is "Ontvang 1 gratis pakket Mikado met onze Shopmium kortingscode". U kunt 9 promoties vinden en bepalen met welke korting u het meeste kunt besparen op uw aankoop.

Wat zijn de alternatieven voor de Shopmium kortingscodes?

Antwoord arrow-down