Pretpark & Zoo kortingen België

Krijg korting in de categorie Pretpark & Zoo

Bellewaerde
Disneyland Paris
Pairi Daiza
Plopsa
Walibi
Aqualibi
Tripper
Bobbejaanland

Bij aankoop van 3 Plopsa-Funcards in de webshop krijgt men er 1 gratis

Plopsa
Bekijk de laatste Plopsa kortingscode
Korting: 3+1
Geldig tot: Verloopt 31 december
next

Pak tot 30% korting op je Bobbejaanland ticket

Bobbejaanland
Bekijk de laatste Bobbejaanland kortingscode
Korting: 30%
next

Profiteer van een korting van €8 bij online aankoop bij Walibi

Walibi
Voorwaarden
Bekijk de laatste Walibi kortingscode
Korting: €8
next

Pretparken kortingen op de Dreamland website

Dreamland
Bekijk de laatste Dreamland kortingscode
Korting: Pretparken
next

Scoor nu een Efteling ticket met €7 korting

Efteling
Voorwaarden
Bekijk de laatste Efteling kortingscode
Korting: €7
next

Vroegboekvoordeel: Tot -36% korting met Center Parcs

Center Parcs
Bekijk de laatste Center Parcs kortingscode
Korting: 36%
next

Kortingscode Plopsa: €5 korting op tickets ≥1m

Plopsa
Bekijk de laatste Plopsa kortingscode
Korting: €5
next

Walibi, Plopsa, Sea Life ... tickets tot -50% korting met Tripper

Tripper
Bekijk de laatste Tripper kortingscode
Korting: 50%
next

Profiteer van tot -50% korting op pretparken tickets met Tripper

Tripper
Bekijk de laatste Tripper kortingscode
Korting: 50%
next

Pretparken: Profiteer van speciale aanbiedingen tot 50% korting

Weekendesk
Bekijk de laatste Weekendesk kortingscode
Korting: 50%
next

Betaal nu slechts -15% van je online boeking

Disneyland Paris
Korting: 15%
next

Bespaar tot €2 bij Beekse Bergen via een online aankoop

Beekse Bergen
Bekijk de laatste Beekse Bergen kortingscode
Korting: €2
next

Koop je abonnement online en geniet van €19 korting

Bobbejaanland
Bekijk de laatste Bobbejaanland kortingscode
Korting: €19
next

Ontvang 1 gratis zooplannetje per gezin

Olmense Zoo
Bekijk de laatste Olmense Zoo kortingscode
Korting: Gratis
next

Nu €2,- korting op entreekaartjes voor de Efteling

Efteling
Bekijk de laatste Efteling kortingscode
Korting: €2
next

Vanaf €1 bied je mee in ticketveilingen voor de leukste avondjes uit

Vakantieveilingen
Korting: €1
next

Gratis inkom voor kinderen kleiner dan 85cm

Plopsa
Voorwaarden
Bekijk de laatste Plopsa kortingscode
Korting: Gratis
next

Promotie Pairi Daiza: gratis voor kinderen tot 3 jaar

Pairi Daiza
Bekijk de laatste Pairi Daiza kortingscode
Korting: Gratis
next

Abonneer je bij Bellewaerde aan de laagste prijs

Bellewaerde
Voorwaarden
Bekijk de laatste Bellewaerde kortingscode
Korting: lage prijzen
next

Gratis Bellewaerde App op je Smartphone

Bellewaerde
Bekijk de laatste Bellewaerde kortingscode
Korting: Gratis App
next
Wie biedt de beste deals in België ?
Antwoord arrow-down
Bellewaerde, Disneyland Paris, Pairi Daiza, of Plopsa, vind hier interessante aanbiedingen online. Bespaar dankzij de lopende online promoties.
Pretpark & Zoo : Wat zijn de laatste online promoties ?
Antwoord arrow-down
violet-background pink-background

Attracties voor de hele familie

Wil je een onvergetelijke dag doorbrengen met het gezin? Ga dan naar een pretpark of stap eens een dierentuin binnen: daar ben je verzekerd van de mooiste momenten samen. Je beleeft er intense en originele ervaringen, waar zowel groot als klein ten volle van kan genieten. Bepaalde attracties zijn voorbehouden aan wie van rillingen houdt; denk aan de sensationele achtbaan bijvoorbeeld. Als je eenmaal op de top van de attractie bent aangekomen, word je met een duizelingwekkende snelheid naar beneden gegooid, waarbij je soms net boven het wateroppervlak van een rivier raast. De gondeltjes worden soms ook heel plotseling in de lucht gegooid, waar ze vervolgens onvoorspelbare draaibewegingen maken. De adrenaline giert door je lichaam! Andere attracties zijn er dan weer om pretparkbezoekers wat meer gematigde emoties te bezorgen. Er zijn attracties die de gondeltjes met wat minder vaart en minder plotse bewegingen naar boven brengen en laten ronddraaien. Ook de traditionele botsauto’s en het reuzenrad zijn geschikt voor wie niet per se doodsangsten wilt uitstaan. Voor kinderen zijn er speciale attracties op maat. Ze kunnen aan boord gaan van een leuke boot die de rivier afvaart of een ritje te paard maken op een charmante carrousel. Ook het pittoreske treintje of het ronddraaiende vliegtuigje zijn er om de allerkleinsten te plezieren.

Nog meer activiteiten

Sommige attracties zijn soms alleen te vinden in pretparken. Waterparken hebben dan weer golfslagbaden of reuzenglijbanen in de aanbieding. Paden langs de oevers van een rivier brengen je naar de adembenemende landschappen waar je dieren uit de jungle kunt bewonderen. Sommige parken zijn dan weer speciaal voor de allerkleinsten. Ze kunnen er de Kerstman en zijn helpers ontmoeten, of Sneeuwwitje en de zeven dwergen; plezier verzekerd dankzij attracties die speciaal voor jouw kleine hartendief zijn ontworpen. De meeste van deze parken organiseren ook entertainende shows. Levensgrote poppen of marionettes maken de kleintjes aan het lachen. Vuurwerk aan het einde van de dag doet hen in verwondering naar de lucht kijken. Dit soort parken heeft altijd een aantal restaurants met gevarieerde gerechten, en winkels waar je een leuk souvenir kunt kopen als aandenken aan deze speciale dag.

Op zoek naar dieren

De zoo is een geweldige manier om de wereld om ons heen te ontdekken. Dierentuinen geven de bezoekers een bijna volledig overzicht van de dieren die op deze planeet leven. Een bezoek aan de zoo is tevens een unieke kans om ook bedreigde soorten, zoals reuzenpanda’s of kinkkranen, te observeren. Om het echter te laten lijken, worden de dieren gegroepeerd op basis van hun natuurlijke habitat. Bovendien worden de ruimtes voor dieren steeds groter en wordt er alles aan gedaan om hun oorspronkelijke leefomstandigheden zo goed mogelijk na te bootsen. Sommige dierentuinen laten hun bewoners bijna helemaal vrij rondlopen. Bezoekers kunnen hen dan bezichtigen in hun auto of in kleine treintjes die speciaal voor dit buitengewone bezoek zijn ontworpen. Tegenwoordig gaan dierentuinen verder dan alleen maar het tonen van dieren aan bezoekers. Zij ontwikkelen ook programma’s ter bevordering van de voortplanting van dieren die met uitsterven bedreigd zijn of dreigen te worden. Deze initiatieven spelen een essentiële rol bij het behoud van de biodiversiteit. Het hele jaar door worden er presentaties rond dit thema gegeven, met als doel gezinnen, kinderen of schoolgroepen een betere kennis van de dierenwereld bij te brengen. Daarnaast biedt elke dierentuin een verscheidenheid aan menu’s in zijn restaurant. Voorkeurstarieven voor kinderen, senioren en groepen, en abonnementsformules maken een bezoek aan de dierentuin nog wat betaalbaarder. Bezoekers krijgen ook regelmatig promoties en kortingen aangeboden. Tickets voor pret- en themaparken in België vinden op het internet is gemakkelijk, maar dankzij promotiecodes krijg je aanzienlijke kortingen op alle pret- en waterparken die je wilt bezoeken. Tal van tips en de beste aanbiedingen om het hele jaar door te genieten van leuke gezinsmomenten, vind je online. Pretparken hebben geen gebrek aan fantasie, zodat de bijzondere ervaringen van een bezoek bij zowel kinderen als volwassenen voor altijd in het geheugen gegrift staan. Er zijn talloze thema’s, en pretparken zijn er niet alleen voor kinderen. Sommige laten de kleintjes nieuwe sensaties ervaren, zoals over de leegte lopen, piraten nat spatten, snelle afdalingen op leuke glijbanen. Andere parken zijn dan weer meer gewijd aan de hele familie, waar iedereen spannende avonturen, en een dag vol verwondering zal beleven.

Kortingen voor pretparken in België

Kortingsacties variëren afhankelijk van de periode van het jaar. Als je de duur van je verblijf nog niet bepaald hebt en nog niet beslist hebt welk park je wilt bezoeken, kijk dan regelmatig online of er geen interessante promoties zijn die je zullen helpen een keuze te maken. De kortingen veranderen regelmatig en je vindt al snel het juiste aanbod voor jouw gezin. Surf snel naar de site en beslis naar welk pretpark jij deze zomer gaat! Pretparken zijn er ook voor de grootste waaghalzen onder jullie. Intense sensaties en rillingen zijn er gegarandeerd; er gaat niets boven het beleven van waanzinnige momenten met je vrienden. Of je nu met je kinderen, je vriendengroep of je partner naar een pretpark gaat, je zult ongetwijfeld onvergetelijke momenten beleven. Want volwassenen zijn toch eigenlijk slechts grote kinderen, toch?

De meest recente Pretpark & Zoo kortingen:

Korting
Details
Verloop datum
3+1
Bij aankoop van 3 Plopsa-Funcards in de webshop krijgt men er 1 gratis
2020-12-31
30%
korting
Pak tot 30% korting op je Bobbejaanland ticket
Vandaag geldig
€8
Profiteer van een korting van €8 bij online aankoop bij Walibi
Vandaag geldig
Pretparken
Pretparken kortingen op de Dreamland website
Vandaag geldig
€7
Scoor nu een Efteling ticket met €7 korting
Vandaag geldig