Let je op wat je eet, maar heb je niet altijd de tijd of het budget om thuis gezonde maaltijden te bereiden? Je zult HelloFresh geweldig vinden. HelloFresh is de toonaangevende aanbieder van maaltijdboxen in België, die elke week verse, seizoensgebonden producten levert met duidelijk geschreven, gemakkelijk te bereiden recepten. Ontdek onze exclusieve HelloFresh-kortingscodes en alle kortingen in de winkel tijdens de maand februari. 

Bespaar € 75 op je eerste 3 boxen van HelloFresh

Wil je HelloFresh-boxen testen zonder al te veel uit te geven? HelloFresh biedt je een promotiecode aan waarmee je € 75 korting krijgt op je eerste 3 boxen. Dit is je kans om het concept van de maaltijdbox uit te proberen en de recepten van HelloFresh te ontdekken voo minder geld. Ken je HelloFresh al en wil je een langlopend abonnement nemen? Met deze promotie kun je een interessante korting krijgen op je eerste 3 bestellingen. Om ervan te profiteren, hoef je alleen maar de promotiecode in het daarvoor bestemde veld in te vullen wanneer je je bestelling plaatst. 

Bekijk de kortingscode van HelloFresh

Alle promoties van HelloFresh in februari 2022 

Als je niet kunt profiteren van de bovenstaande promotiecode, geen paniek: HelloFresh biedt ook andere promoties in februari 2022. 

Krijg € 45 korting op je eerste 2 maaltijdboxen 

Gedurende de hele maand februari krijg je € 45 korting op je eerste twee boxen dankzij een exclusieve kortingscode van kortingbelgie.be. En als je al een abonnement hebt, kun je deze kortingscode delen met vrienden en familie, zodat zij ook kunnen profiteren van een korting op hun eerste abonnement. Deze promotie is alleen geldig in februari, dus wacht niet te lang als je er gebruik van wilt maken. 

Verwijs een vriend en ontvang allebei € 25 korting op jullie boxen  

Ben je al geregistreerd bij HelloFresh en kun je daarom niet profiteren van de bovenstaande promoties? Er is ook een promotie voor jou: als je iemand doorverwijst die je kent en die zich registreert op de HelloFresh-website, ontvangen jullie allebei een kortingsbon van € 25 die je kunt gebruiken voor je volgende box. 

Om een vriend door te verwijzen, kun je gewoon je unieke verwijzingscode delen die je in je account vindt. Het enige wat zij hoeven te doen is jouw code te gebruiken wanneer ze hun eerste box bestellen, en ze krijgen dan meteen € 25 korting. Jijzelf ontvangt je kortingsbon van € 25 in je mailbox en kunt deze gebruiken op je volgende box. 

Krijg € 45 korting op je eerste 3 maaltijdboxen 

Als je kiest voor een HelloFresh-abonnement, kun je € 45 besparen op je eerste drie leveringen. Het bedrijf biedt € 25 korting op je eerste doos, € 10 korting op je tweede doos en nog eens € 10 korting op je derde doos. 

Deze voordeelcode is exclusief voor kortingbelgie.be en enkel geldig in 2022. Maak van de gelegenheid gebruik om de diensten van HelloFresh uit te proberen en te zien of het concept bij je past en makkelijk te integreren is in je dagelijkse routine. 

Niet gevonden wat je zocht? Ontdek promoties op voeding

HelloFresh, de maaltijdbox met gezonde, lokale producten 

HelloFresh is marktleider in België op het gebied van maaltijdboxen. Het bedrijf biedt wekelijkse boxen gevuld met lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Elke doos bevat recepten voor het gebruik van deze ingrediënten. HelloFresh vereenvoudigt je dagelijkse leven: je hoeft geen boodschappen meer te doen of na te denken over je dagelijkse menu, je kiest gewoon je recepten voor de week op de HelloFresh-website en alle ingrediënten worden direct bij je thuis bezorgd. HelloFresh beperkt verspilling door precies de hoeveelheden te leveren die je nodig hebt voor elk recept: je hoeft geen grote verpakking te kopen als je maar één stuk nodig hebt, je krijgt alleen wat je gaat eten. 

De gezonde en eenvoudig te bereiden gerechten van HelloFresh zullen alle smaakpapillen in verrukking brengen en zijn een geweldige manier om tijd in de keuken door te brengen met je gezin. Dit bespaart tijd, geld en stress als u een drukke agenda hebt. 

Hoe werkt een abonnement bij HelloFresh? 

De HelloFresh-abonnementen zijn heel flexibel en passen zich aan je behoeften aan: in theorie krijg je elke week geleverd, maar als je even een pauze wilt inlassen, is dat ook mogelijk. Erg praktisch, bijvoorbeeld wanneer je twee weken op vakantie gaat en je box dan niet nodig hebt. Je kunt ook op elk moment opzeggen als je je abonnement niet wenst voort te zetten. 

Elke week kun je je box personaliseren door het aantal maaltijden, het aantal personen en de recepten die je tijdens de week wilt bereiden te kiezen. Je doos wordt dan bij je thuis afgeleverd. In je box zitten gedetailleerde recepten en je hoeft alleen nog maar je maaltijd klaar te maken. Een aangenaam moment om samen de bereiding van seizoensproducten te ontdekken. 

Ontdek de andere actiecodes voor maaltijdboxen