NordVPN, wereldwijd marktleider op het gebied van de VPN’s, is een van de meest effectieve online gegevensbeschermingsdiensten ter wereld. Ontdek hoe NordVPN werkt, waarom het nuttig is en vind de beste promotiecodes voor korting op je abonnement.

Bespaar met de promoties van NordVPN 

Begin maart biedt NordVPN veel interessante prijsverlagingen aan. De software viert namelijk zijn 10e verjaardag en lanceert voor deze gelegenheid uitzonderlijke promoties. Hier zijn de beste NordVPN-promoties van het moment. 

Kortingscode voor -70% op je abonnement van 2 jaar 

Ken je NordVPN al? Als je weet dat je deze dienst regelmatig zult gebruiken en bereid bent om een 2-jarig abonnement te nemen, dan kun je profiteren van een korting van 70% op de abonnementsprijs. Je betaalt dan slechts € 3,10 in plaats van € 9,56 per maand. 

Om van deze aanbieding te profiteren, hoef je alleen maar de kortingscode in het daartoe bestemde veld in te voeren wanneer je je bestelling plaatst. De korting gaat dan automatisch van het totaalbedrag van je winkelmandje af. 

Win een gratis abonnement 

Leuk om weten is dat je ook een gratis cadeau krijgt als je een tweejarig NordVPN-abonnement afsluit. Dit geschenk wordt willekeurig verdeeld onder klanten en varieert van één maand tot twee jaar gratis abonnement. 

Zodra je je abonnement gekocht hebt, ontvang je een e-mail waarin je wordt meegedeeld welk cadeau jij gewonnen hebt. Je geschenk wordt dan automatisch toegevoegd aan je account: als je bijvoorbeeld 1 maand gratis gekregen hebt, wordt je abonnementsperiode met 1 maand verlengd zonder dat je extra hoeft te betalen. 

75% korting voor studenten 

Ben je een student tussen 18 en 26 jaar oud? Dan kun je profiteren van een korting van 75% op een 2-jarig abonnement op NordVPN. Om hiervan te kunnen profiteren, moet je je registreren op het platform StudentBeans om je status als student te verifiëren. Je ontvangt dan een promotiecode die je kunt gebruiken op het moment dat je betaalt. 

Dit abonnement kost € 2,59 per maand, of € 62,16 voor 2 jaar. Dit is een geweldige korting waarmee je tijdens je studie kunt genieten van een VPN van hoge kwaliteit. 

Bekijk alle promoties van NordVPN

Wie is NordVPN? 

NordVPN is de marktleider in VPN’s wereldwijd. De software heeft onder gebruikers een sterke aanhang verworven vanwege zijn efficiëntie en lage latentie. Het bedrijf werd 10 jaar geleden opgericht om van het internet een vrije en veilige plaats te maken en telt nu wereldwijd meer dan 8 miljoen gebruikers. Het bedrijf ontwikkelt regelmatig nieuwe tools om aan zijn productaanbod toe te voegen en biedt nu ook software voor wachtwoordbeheer en een cloudgebaseerd systeem voor gegevensopslag.

Wat is een VPN ? 

Een VPN (of ‘Virtual Private Network’) is een dienst die je internetverbinding beschermt door je IP-adres te maskeren. Het wijst je een ander IP-adres toe dat hoort bij een andere locatie dan die waar je je bevindt. Zo kun je bijvoorbeeld toegang krijgen tot buitenlandse websites zonder naar het land in kwestie te hoeven gaan, of veilig verbinding maken met openbare wifi-netwerken wanneer je reist. Dit komt omdat wanneer je een VPN gebruikt, het onmogelijk is om jou of je online sessies te traceren. VPN geeft je ook een stabiele en veilige verbinding, beschermd tegen kwaadaardige aanvallen, zodat jij je zonder onderbreking op je activiteiten kunt concentreren. 

De voordelen van NordVPN 

Met NordVPN kun je tot 6 apparaten te beschermen. Windows, macOS, iOS, Android, Linux ... Alle systemen worden ondersteund. Er is ook een extensie voor Chrome, Firefox en Edge om je in alle omstandigheden te beschermen. 

NordVPN heeft een unieke technologie ontwikkeld die hen in staat stelt een snelle en hoogwaardige service te bieden. Het steeds terugkerende probleem met VPN’s is namelijk dat ze de laadsnelheid van websites aanzienlijk verlagen, waardoor ze onaangenaam in het gebruik kunnen zijn. Dit is niet het geval met NordVPN. 

Bovendien zorgt de software ervoor dat je gegevens altijd privé blijven, aangezien het geen gegevens over je surfactiviteiten bijhoudt. Het is dus onmogelijk dat iemand, of het nu NordVPN is of iemand anders, toegang heeft tot je browsegegevens. Een mate van discretie die tegenwoordig zeldzaam is op het internet. 

Waarom je surfgegevens beschermen? 

Online gegevensbescherming wordt steeds belangrijker voor zowel particulieren als bedrijven. Met de opkomst van de e-commerce en papierloze diensten voeren steeds meer mensen gevoelige informatie online in en worden veel belangrijke documenten digitaal opgeslagen. Met een VPN kun je al je activiteiten veilig en beveiligd uitvoeren en ben je beschermd tegen kwaadwillige aanvallen.