Een belangrijke nieuwkomer in de Belgische modewereld. De liefhebbers van mode zijn verrukt. We zaten er allemaal op te wachten en nu heeft ZALANDO beslist om zijn pop-up store in Brussel te creëren! Maar opgelet, hij blijft slechts 2 dagen open. We raden jullie dus aan, dames en heren, om je te haasten indien je wilt profiteren van deze twee dagen promoties, voordelen en fun in Brussel. Online bestellen is extreem eenvoudig geworden en gaat heel snel. Toch is het nog altijd interessant om de producten te zien om je te vergewissen van hun kwaliteit. Een niet te missen evenement!

Praktische informatie over de pop-up

  • Wanneer? 22 en 23 november 2014
  • Waar? Leon Lepagestraat 2 in Brussel
  • NIEUWE boetiek in België

Waarover gaat het nu precies?

Grote Belgische première van het online kledingmerk Zalando: de 100% online boetiek test een offline benadering van haar clientèle uit, visueel en tastbaar dus. Dit is het moment om de producten te zien en het moment voor het merk om dichter bij de klant te komen. De boetiek zal vast en zeker proberen om de Belgische klant te bewijzen dat online kopen goedkoper kan zijn. (Noteer dat levering en retours altijd gratis zijn online. Je kunt zelfs profiteren van een Zalando promocode op onze site). Volgens Wikipedia is een Pop-Up Store:
Een tijdelijke boetiek, een marketingaanpak door het openen van verschillende fysieke verkooppunten gedurende een korte tijd. Het principe is speels: verschijnen, dan opnieuw verdwijnen (« Pop Up » in het Engels).
Het doel van volgende vrijdag en zaterdag is dus zich kort te vertonen om een mini-buzz te creëren bij de bloggers en de Belgische klanten. Honderden artikels in alle categorieën: van truien tot schoenen. Je vindt de volledige lijst van alle modecategorieën op de thuispagina van Zalando.be.