Playstation kortingscode België

Solden, Black Friday en kortingscodes Playstation - 23 oktober 2021

Redenen om voor de Playstation promoties te kiezen

De solden bij PlayStation

De gamers onder jullie zullen blij zijn te horen dat ook PlayStation meedoet met de solden. Belgische internetshoppers kunnen korting krijgen op een reeks games en exclusieve aanbiedingen via het PlayStation Plus-programma. 

Wie videogames verzamelt, weet dat ze prijzig zijn. Maar dankzij de solden in België zijn er een paar manieren om toch gemakkelijk geld te besparen door je nieuwe games online te kopen. 

In de officiële PlayStation Store vind je een aantal geweldige aanbiedingen: 30% korting op bepaalde games en tot 60% korting voor abonnees. Lees het weekendnieuws en je zult zien dat er speciale ‘weekenddeals’ zijn, met kortingen die kunnen oplopen tot 50%. 

Tijdens de solden kun je heel wat games tegen lage prijzen krijgen. Sommige zijn zelfs gratis. De PlayStation Store heeft een speciale categorie die helemaal gewijd is aan actuele promoties. 

Dit is slechts een greep uit de must-haves die tijdens de solden verlaagd worden in prijs: Call of Duty Black Ops Cold War, The Sims 4, Monopoly en Rayman Legends. Voor andere bekende titels, zoals Rise of The Tomb Raider, betaal je 80% minder. 

Ook de bestsellers van PlayStation zullen gesoldeerd zijn, met name tijdens speciale promoties die aan het begin van elke week worden gelanceerd. Een nieuwe game wordt geselecteerd en er gaat een bedrag van zijn oorspronkelijke prijs af. Zo kun je bijvoorbeeld Assassin’s Creed Valhalla kopen met 30% korting, dankzij deze speciale promotie. 

De games die het onderwerp uitmaken van deze geweldige promoties, zijn meestal PS4-games. Je kunt extra bonussen krijgen via de PlayStation Plus-service. 

Dit abonnement geeft je toegang tot online multiplayer, evenals exclusieve kortingen. Wij raden je aan te kiezen voor het jaarplan, dat het aantrekkelijkste van de verschillende formules is. 

star

Black Friday bij PlayStation

Als je graag urenlang games speelt op je PlayStation, kun je op elk moment je oog laten vallen op een nieuwe videogame! Profiteer van promotieperiodes zoals Black Friday om aanzienlijk minder te betalen. 

Bovendien nadert Kerstmis met rasse schreden en zijn videospelletjes een van de populairste cadeaus, dus wat is een betere manier om mensen blij te maken en tijdens Black Friday een game of twee, drie tegen verlaagde prijs op de kop te tikken? 

De officiële website deelt een reeks kortingen uit op veel games: op sommige titels kun je tot 50% korting krijgen. Ook kun je informatie vinden over bestsellers en kassuccessen. Hoewel er het hele jaar door regelmatig nieuwe games worden uitgebracht, is het gebruikelijk dat er vlak voor de feestdagen een paar gelanceerd worden. 

De meeste Black Friday-aanbiedingen betreffen PlayStation 4-games, met als absolute aanraders Final Fantasy, Gran Turismo, Lego Harry Potter en Dragon Ball Xenoverse 2. 

Het PlayStation Plus-abonnement daarentegen biedt gratis extra bonussen en toegang tot bepaalde gamepakketten zoals Fortnite. Deze voordelen zijn alleen beschikbaar voor leden. 

Black Friday is een drukke tijd voor webwinkels, vooral in de wereld van de videogames. Wij raden je aan de kortingen die op verschillende websites te vergelijken: vanaf november worden ook packs met je favoriete consoles in de uitverkoop gedaan. De prijzen zijn aantrekkelijk en bevatten meestal de console, een of twee controllers en een of meer games. 

star

De eerste PlayStation-gameconsole, die in 1995 door Sony werd ontworpen, zorgde voor een revolutie in de gamingwereld. Sindsdien heeft het bedrijf nieuwe en betere consoles geproduceerd en heeft het nu ook zijn intrede gedaan in de wereld van de virtual reality.

Meer lezen →
star star star star star
4 of 5 stars based on 12 votes

De eerste PlayStation-gameconsole, die in 1995 door Sony werd ontworpen, zorgde voor een revolutie in de gamingwereld. Sindsdien heeft het bedrijf nieuwe en betere consoles geproduceerd en heeft het nu ook zijn intrede gedaan in de wereld van de virtual reality.

Meer lezen →
violet-background pink-background

Consoles uitgerust met de meest recente technologieën  

De PlayStation 3, uitgebracht in 2006, is een console van de zevende generatie. Aan het geraffineerde ontwerp en de slanke behuizing kun je niet zien welke rijkdom aan multimedia het toestel biedt. Met deze console kun je urenlang muziek beluisteren, je favoriete video’s bekijken of surfen op het internet. De technische specificaties van de Playstation 4, uitgerust met een processor van de nieuwe generatie en een krachtiger geheugen, zorgen ervoor dat hij nog beter presteert. Nieuwe functies maken de draadloze controller gebruiksvriendelijker en makkelijker te bedienen. De PlayStation 4 Pro beschikt bovendien over nog meer innovatieve technologieën, waardoor spelers een echt gevoel van realiteit krijgen dankzij de uitzonderlijke kwaliteit van de graphics en de kleuren. Tot slot biedt de PlayStation VR, het nieuwste model, een werkelijk meeslepende ervaring in een wereld van verbluffend realisme dankzij de speciale apparatuur. Het 3D-beeld van 360 graden en de uitzonderlijke geluidskwaliteit geven je het gevoel midden dat je je midden in de actie bevindt. 

PlayStation: games voor iedereen 

Alle PlayStation-consoles bieden games die aan ieders nieuwsgierigheid en smaak voldoen. Actievelingen hebben keuze te over: ze kunnen proberen hun stad terug te veroveren nadat deze in handen van de vijand is gevallen, of de rol aannemen van een soldaat in de Tweede Wereldoorlog. In het hart van middeleeuws Japan wachten hen ook samoerai-gevechten. Als je je graag in toekomstige werelden projecteert, kun je in een andere game in een universum leven waar mensen en robots naast elkaar leven. Sportliefhebbers kunnen achter het stuur kruipen van krachtige auto’s of deelnemen aan gedenkwaardige voetbalwedstrijden. Maar deze games zijn voor de hele familie. Tieners kunnen zich onderdompelen in de magische wereld van superhelden of een themapark vol dinosaurussen bouwen. Ten slotte zijn veel videogames ook ontworpen voor het jongere publiek. 

Exclusieve aanbiedingen 

Sommige abonnementspakketten bieden nog andere mogelijkheden voor gamers. Zij kunnen zich aansluiten bij een gemeenschap en met anderen wedijveren. Zo ben je verbonden met duizenden gelijkgestemden. Deze interactieve games kunnen de vorm aannemen van wedstrijden, maar je kunt ook sportteams vormen. Je kunt ook makkelijk verschillende ervaringen uitwisselen. Deze abonnementen geven ook recht op exclusieve games. Elke maand kunnen abonnees nieuwe avonturen beleven. Bovendien krijg je bij het abonnement vaak flinke kortingen op artikelen in de PlayStation Store. Hier worden nieuwe videospelletjes en de nieuwste series te koop aangeboden, vaak met zeer aantrekkelijke voorwaarden. Nieuwe games zijn beschikbaar zodra ze op de markt komen en de voorraad is groot genoeg voor een enorm aantal bestellingen. Met een systeem van voorbestellingen kun je zelfs de nieuwe game waar je zo naar uitkijkt van tevoren reserveren. De populairste games worden uitgelicht om het klanten makkelijker te maken een keuze te maken. Er zijn ook speciale apps die het eenvoudiger maken om orders te downloaden. 

Veelgestelde vragen

Hoeveel Playstation kortingscodes zijn er?

Antwoord arrow-down
Er zijn momenteel 12 Playstation kortingen of kortingscodes beschikbaar. Deze aanbiedingen zijn geverifieerd en gevalideerd op 24 oktober 2021 door het team van kortingscode.rtbf.be.

Wat is de laatste aanbieding voor Playstation online?

Antwoord arrow-down
De laatste aanbieding van dit moment is "Profiteer van deals tot -50% bij Playstation in België". U kunt 12 promoties vinden en bepalen met welke korting u het meeste kunt besparen op uw aankoop.

Wat zijn de alternatieven voor de Playstation kortingscodes?

Antwoord arrow-down