Korting en kortingscode Pixmania - 18 Juli 2019

Met een hele pagina gewijd aan de best lopende promoties – die wekelijks worden bijgewerkt – staat  Pixmania garant voor kwaliteit. Afspraak elke week op pixmania.be om de koopjes van het moment te vinden. Camera’s, televisietoestellen, laptops of camera’s, geschenken, … zoveel je maar wil. Of het nu voor jezelf is of voor je geliefde, je kunt altijd terecht op deze pagina. Je doet er ongetwijfeld een goede zaak.

Wees er snel bij! Pixmania lanceert nu zijn outlet-pagina. Je vindt er vele producten van toonaangevende merken zoals Canon en Samsung. De uitgelezen gelegenheid dus  om je droomartikelen aan te kopen tegen verminderde prijzen. Je vindt er heel wat categorieën, zoals IT of telefonie, en zelfs kinderverzorging. En dat allemaal voor minder dan 20€. Wees er dus snel bij om ervan te genieten want deze promotie is enkel geldig zolang de voorraad strekt.

Deze kortingscodes vindt u misschien interessant:

SOLDEN – Ontdek hier alle deals onder €50

In de Microsoft Store vind je alle onmisbare accessoires om optimaal gebruik te maken van al je Microsoft-apparaten, zoals je Surface, je Xbox One of je pc. Ga naar de Microsoft Store door op de link hieronder te klikken en zoek wat je nodig hebt!

4 goede redenen om voor Pixmania te kiezen:

  • Bij Pixmania vind je elektroartikelen zoals Tv’s, fototoestellen, muziek- en geluidinstallaties, maar ook alles voor het huis en voor de kinderverzorging. Zo goed als alles, dus. De website biedt een compleet aanbod en werkt met duidelijke categorieën zodat je gemakkelijk je weg vindt. Je kunt een zoekterm ingeven, maar ook een prijs, een categorie, enzovoort.

  • Op het vlak van elektroartikelen is Pixmania onklopbaar. Is er net een nieuwe smartphone uit? Je vindt hem gegarandeerd op Pixmania en aan een sterke prijs in vergelijking met andere Belgische aanbieders. Handig is ook dat je op de site meteen ziet of het product beschikbaar is en indien niet hoe lang je moet wachten.

  • Heb je geen interessante promotiecode in handen als je op de homepagina terechtkomt? Ga dan meteen naar de categorie “Aanbiedingen en aankoopgids” die je aan de rechterkant van het menu vindt. Je vindt er ongetwijfeld een interessant aanbod vooral daar waar de uitverkoop en flashverkoop wordt voorgesteld. Zo profiteer je een heel jaar door van online solden bij Pixmania !

  • Heb je online een bepaald product nodig? Denk er dan aan dat de levering alleen gratis is in België. Bpost levert je binnen twee à drie dagen (minder dan 48 uur voor een expresslevering) maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor levering op een afhaalpunt. Onderaan de pagina, bij “Leveringsmethoden” vind je alle details hierover.

De meest recente kortingscodes en promoties Pixmania:

Aanbieding

Titel

Verloop datum

Aanbiedingen
Pixmania specials: elke week nieuwe aantrekkelijke deals
Vandaag geldig

Aanbieding

Aanbiedingen

Titel

Pixmania specials: elke week nieuwe aantrekkelijke deals

Verloop datum

Vandaag geldig

Uitverkoop
Pixmania outlet van grote merken
Vandaag geldig

Aanbieding

Uitverkoop

Titel

Pixmania outlet van grote merken

Verloop datum

Vandaag geldig

Refurbished
Refurbished producten: Tweedehands GSM
Vandaag geldig

Aanbieding

Refurbished

Titel

Refurbished producten: Tweedehands GSM

Verloop datum

Vandaag geldig