Als student is het niet altijd eenvoudig om de juiste computers, tablets en smartphones uit te kiezen die geschikt zijn voor je opleiding aan de universiteit of hogeschool. Al jarenlang biedt Microsoft apparatuur en diensten afgestemd op de noden van studenten en hun budget.

Om te werken

De Surface: prestaties en lichtheid

Twee criteria die een belangrijke rol spelen bij je aankoop zijn ongetwijfeld de kracht en de ergonomie van het apparaat. De Surface verenigt beide. Toch is deze tablet totaal anders dan de gewone aangezien je dezelfde software gebruikt als op je PC, en dus geen toepassingen met beperkte functionaliteiten. Met de stylus die je erbij krijgt, kan je tekenen en notities nemen via de OneNote-toepassing. Kortom, de Surface is van vele markten thuis. Bovedien neem je de Surface heel gemakkelijk overal mee naartoe: hij is dun, licht en het toetsenbord kan je losmaken. Wil je nog beter gebruik maken van je Surface en hem goed beschermen? Neem dan een kijkje bij Krefel: daar vind je een ruime keuze aan accessoires en hoezen.

Het essentiële Office-Pack

Om je werk te doen heb je natuurlijk het Microsoft Office pack nodig. Als student kan je genieten van zeer aantrekkelijke tarieven op deze softwarepakketten. Zo betaal je slechts 79€ voor een licentie van 4 jaar. Daarnaast biedt Microsoft studenten ook toegang tot OneDrive met een opslagcapaciteit van maximaal 1 TB aan gegevens in de cloud. Aangezien studenten ook tijd steken in andere bezigheden, heeft Microsoft de apparaten ontwikkeld voor de liefhebbers van technologie.

Plezier en ontspanning

De Xbox console om te spelen of om naar je favoriete entertainment te kijken

Microsoft heeft een console ontwikkeld die perfect voldoet aan alles wat je je maar wensen kan: de Xbox. Het merk biedt twee modellen: de Xbox 360 en de Xbox One. Deze laatste is het meest recente model en heeft meer geavanceerde functies. Zo kan je videospelletjes spelen, alleen of samen met anderen, en zelfs vanop afstand. Kijk je liever naar een Amerikaanse serie, een recente film of een match? Dan hoef je enkel je console aan te zetten. Je kunt ook muziek downloaden en beluisteren, en die muziek vind je vervolgens ook in je andere Microsoft-apparaten. Hoe dan ook, de Xbox-consoles zijn ware juweeltjes als het op prestaties aankomt. Ze brengen alle functionaliteiten samen en zullen gebruikers aangenaam verrassen.

PC accessoires, multimedia en smartphones

Microsoft biedt heel wat accessoires voor de Surface, PC en Xbox en heeft daarnaast ook nog een collectie van headsets en oortjes. Zo vind je altijd wat je nodig hebt. Neem zeker ook een kijkje bij Media Markt: je ontdekt er een brede selectie aan artikelen van Microsoft of producten die compatibel zijn met de Microsoft-apparaten. Natuurlijk is er ook de smarphone want wat zou het studentenleven zijn zonder? Aangezien studenten grote fans zijn van mobiele telefoons, heeft Microsoft een gamma aan smartphones  -  Lumia - ontwikkeld met zeer geavanceerde kenmerken die voldoen aan de strengste eisen. Bovendien krijgen studenten een korting van 10% op dit gamma. Kortom, als je één of meer apparaten wil kopen, afgestemd op de behoeften van de studenten, dan ben je bij Microsoft aan het juiste adres! Alle bestanden die je opslaat op het ene apparaat worden bovendien automatisch gesynchroniseerd op alle andere apparaten. Ideaal tijdens je verplaatsingen. Zo heb je altijd al je gegevens (of favoriete series) beschikbaar, waar je ook gaat.