Pearle kortingscode België

Solden, Black Friday en kortingscodes Pearle - 23 oktober 2021

Verlopen Pearle kortingscodes:

KORTINGSCODE
Pearle

10 euro korting op de website pearle.be vanaf 100 euro

Pearle is sinds 1983 één van de grootste opticienketens in België. Het aanbod is zeer breed en omvat een breed scala aan brillen, contactlenzen en zonnebrillen op sterkte. Je kunt ook een oogtest doen in de winkels. Pearle biedt zijn klanten steevast de nodige garanties en hanteert een gezond commercieel beleid.

Meer lezen →
star star star star star
4 of 5 stars based on 12 votes

Pearle is sinds 1983 één van de grootste opticienketens in België. Het aanbod is zeer breed en omvat een breed scala aan brillen, contactlenzen en zonnebrillen op sterkte. Je kunt ook een oogtest doen in de winkels. Pearle biedt zijn klanten steevast de nodige garanties en hanteert een gezond commercieel beleid.

Meer lezen →
violet-background pink-background

Op maat gemaakte producten

Wat je ook nodig hebt, Pearle heeft de juiste bril voor je. Met progressieve lenzen kun je zowel dichtbij als ver goed zien. Na een bepaalde leeftijd heb je misschien een leesbril nodig. Je opticien kan je, afhankelijk van je behoeften, ook een bril aanraden die speciaal ontworpen is met de computer te werken of auto te rijden.

Om je ogen te beschermen tegen schadelijk licht, zijn er bij Pearle ook zonnebrillen beschikbaar die aangepast zijn aan je zicht. De collecties bieden een ruime keuze aan modellen, ontwikkeld door gerenommeerde merken. De populairste worden regelmatig op de website of in de winkel uitgelicht.

Ook als je de voorkeur geeft aan contactlenzen, heeft je opticien een ruim aanbod voor je. Sommige zijn progressief of speciaal aangepast voor een beter nachtzicht, verder heb je daglenzen of maandelijks lenzen. Of je nu kiest voor zachte of harde lenzen, bij Pearle vind je ongetwijfeld de ideale lenzen voor jou.

Een professionele service

De opticiens van Pearle zijn gekwalificeerde en competente professionals. Daarom zullen ze je pas een bril aanbevelen nadat ze je gezichtsvermogen hebben getest.

Deze test bestaat uit het beoordelen van uw gezichtsscherpte en het onderzoeken van het externe aspect van de ogen, zoals de bolling van je ogen. Tijdens de test wordt ook uitgemaakt of specifieke maatregelen getroffen moeten worden. De opticien maakt van dit moment gebruik om je alle nuttige informatie te geven die je nodig hebt om de lenzen of de bril te kiezen die het best bij jouw ogen passen. Hij adviseert je ook over het type montuur dat het meest geschikt is voor de gekozen glazen.

Laat dus de zichttest uitvoeren voordat je een bril uitkiest. Een dergelijk onderzoek is er ook voor kinderen, dus laat hen ook testen om na te gaan of ze een bril nodig hebben.

Bij Pearle ontbreekt het de opticiens ook niet aan informatie over eventuele oogafwijkingen. Ze geven je alle tips die je nodig hebt om een slecht nachtzicht te corrigeren of om droge ogen tegen te gaan.

Klantondersteuning 

Je Pearle-opticiens bieden dekkingsformules aan die je beschermen tegen alle risico's en die zich aanpassen aan de evolutie van zicht.

Je bent gedurende twee jaar gedekt door een specifiek garantieplan; handig om weten als je onvolmaaktheden opmerkt aan je bril. Voor kinderen wordt nog een stapje extra gezet. Als ze hun bril breken tijdens een sportwedstrijd, heb je gedurende twee jaar recht op gratis reparatie en zelfs vervanging.

Het is niet altijd gemakkelijk om aan multifocale brillenglazen te wennen. Als je er na verloop van een zekere tijd nog niet aan gewend bent, krijg je gratis een nieuwe bril. Ook als je gezichtsvermogen in een jaar tijd verandert, worden je glazen kosteloos vervangen. En als je na twee maanden niet helemaal tevreden bent over de aangeboden diensten, zal Pearle je bril vervangen of je het aankoopbedrag terugbetalen.

Pearle biedt ook een specifieke verzekering aan tegen diefstal en beschadiging. En daarnaast kun je ook altijd genieten van gratis onderhoud.

De opticienketen verbindt zich ertoe jou steeds de voordeligste prijzen aan te bieden en lanceert regelmatig promoties en acties.

Veelgestelde vragen

Hoeveel Pearle kortingscodes zijn er?

Antwoord arrow-down
Er zijn momenteel 11 Pearle kortingen of kortingscodes beschikbaar. Deze aanbiedingen zijn geverifieerd en gevalideerd op 23 oktober 2021 door het team van kortingscode.rtbf.be.

Wat is de laatste aanbieding voor Pearle online?

Antwoord arrow-down
De laatste aanbieding van dit moment is "De lenzen zijn 10% goedkoper online dan in de winkel". U kunt 11 promoties vinden en bepalen met welke korting u het meeste kunt besparen op uw aankoop.

Wat zijn de alternatieven voor de Pearle kortingscodes?

Antwoord arrow-down