Vind jij het ook zo moeilijk om het ideale geschenk te vinden voor familie en vrienden? Na een aantal jaren heb je geen inspiratie meer en blijf je dezelfde ideeën recycleren: een koffiezetapparaat, kleren, een nieuwe telefoon ... En tot slot bied je iets aan dat bij iemand thuis ergens in een hoekje blijft liggen ... Zonde. Maar wat denk je ervan om dit jaar voor de kerst een onvergetelijke ervaring te schenken ?

Een moment van ontspanning 

Laten we van de vakantie gebruik maken om te ontspannen en bij te komen na een jaar van stress. We hebben altijd haast: werk, kinderen, boodschappen doen, schoonmaken ... Er is elke dag zo veel te doen, en daar hebben we slechts 24 uur de tijd voor.

Dus waarom niet een moment van rust, sereniteit en ontspanning bieden? Op Groupon vind je deals voor massages, toegangstickets voor de spa, gezichtsbehandelingen, pedicures, manicures … Maar ook filmvoorstellingen, theater, cadeaubonnen voor een shoppingtrip en veel meer.

Een weekend ertussenuit 

Om je batterijen op te laden, gaat er niets boven even weg van huis zijn. En dat is nóg beter als je op een uitzonderlijke plaats kunt verblijven! Een superhotel met all-inclusiveformule, met een overdekt en verwarmd zwembad (onmisbaar in de winter!) ... aan de voet van een skipiste of in een prestigieuze stad als Parijs, Lyon, Bordeaux ...

Kortom, een reisje waarvoor velen in de loop van het jaar geen tijd hebben, een betoverende onderbreking van het dagelijkse leven, waarin je meer tijd besteedt aan nadenken over het aan elkaar knopen van de eindjes dan aan simpelwel genieten. Je vrienden en familie zullen zich hun wintervakantie zonder twijfel nog lang met de glimlach herinneren!

Een gastronomische maaltijd 

Wat dacht je ervan om dit jaar met Kerstmis ervan te profiteren om je dierbaren een 3-sterrenmaaltijd aan te bieden in een gastronomisch restaurant? Dit is iets wat we zelden doen gedurende het jaar, we hebben het steeds maar te druk ... En vaak denken we ook dat we het ons eigenlijk niet kunnen veroorloven.

Dus aan jou om een fantastisch moment aan te bieden: unieke culinaire sensaties op een prestigieuze plek. Ze zullen nog lang praten over dit moment waarop de tijd leek stil te staan, waarop ze verrast werden door heerlijke, tot dan toe onbekende smaken, en waarop ze zo ongelofelijk genoten hebben van de smaakcombinaties die alleen grote chef-koks kunnen bedenken en die een golf van emotie teweeggebracht hebben.

Geef mooie herinneringen cadeau 

Je hebt het al begrepen: je biedt niet zomaar een geschenk, maar je biedt onvergetelijke momenten aan. Je familie en vrienden zullen herinneringen creëren die lang in hun geheugen gegrift zullen blijven - alleen, met z'n tweeën of met hun familie. Schenk dit jaar niets materieels – dat blijft maar al te vaak in een hoekje of onderin een kast liggen. Maar schenk een buitengewone ervaring waardoor ze aan de start van het nieuwe jaar zullen bruisen van de herwonnen energie.

Bij jou in de buurt 

Maar om het aangenaam te houden, is het beter om geen uren onderweg te zijn of in de file te staan. Zeker als je bijvoorbeeld een massagesessie van 2 uur aanbiedt of een behandeling in de spa, zullen de ontvangers niet gaan als ze zoveel tijd moeten besteden aan transport.

Maar op Groupon vind je aanbiedingen in hun buurt, op enkele minuten of minder dan een uur van hun huis.

Tegen betaalbare prijzen 

Ja, ook al willen we met Kerstmis echt onze naasten in de bloemetjes zetten, soms is je budget niet zo flexibel. Maar geen zorgen, de prijzen op Groupon zijn zeer redelijk, en je vindt ongetwijfeld iets om je familie, vrienden of partner heel blij te maken – tegen een lage prijs. Dankzij kortingen die kunnen oplopen tot een duizelingwekkende 90%, kun je voor iedereen iets leuks kopen zonder je blauw te betalen.

En maak je geen zorgen, de prijzen zijn dan misschien wel laag, maar dat wil niet zeggen dat de kwaliteit van de diensten dat ook is. Je vrienden, familie of jij zelf worden bij de dienstverlener op dezelfde hartelijke manier ontvangen als wie de hoge prijs heeft betaald.