Heb je nood aan een verkwikkende massage , maar geen zin om naar een gespecialiseerd salon te gaan? Wil je je partner verwennen met een moment van pure ontspanning? Dan is er niets beters dan een massage die alle stress van het dagelijkse leven wegneemt. Een massage is ook ideaal om de passie tussen jullie twee te doen heropleven. Voor een geslaagde massage heb je echt niet zo veel nodig: een aantal accessoires voor de juiste sfeer, een beetje wilskracht en veel vrijgevigheid.

Waar een massage goed voor is

Dat een massage tal van voordelen biedt, valt niet te ontkennen. Je spieren worden uitgerekt en de spanning kan ontsnappen. Massages zijn goed tegen de stress, pijn en spierpijn. Als koppel beleef je een intiem moment dat je relatie een boost geeft.

De beste ontspanning

Zijn het drukke weken op het werk, maar raak je niet uitgerust in het weekend? De kinderen rennen van hot naar her, er moet eten op tafel komen, je houdt geen minuut voor jezelf over … Maak toch maar wat tijd om een massage te krijgen! Tal van salons en instituten zoals TREATWELL bieden verschillende soorten massages aan tegen uiteenlopende prijzen. Je vindt er gegarandeerd je gading tussen. Met een massage laat je al de opgehoopte spanningen van de werkweek wegvloeien of kun je de nieuwe werkweek in topvorm beginnen. Je zult er zowel lichamelijk als mentaal deugd van hebben. Eindelijk een moment voor jezelf. Geniet ervan.

De passie terug tot leven wekken

Een romantische massage is de beste manier om je partner te verrassen. Het is een zinnenprikkelend verleidingsritueel: intiem, sensueel, passioneel. Luister goed naar de andere. Naar zijn of haar reacties en gevoelens. Zo wordt het een magisch moment voor beiden. Doe het volgens de regels van de kunst: voorzie een lichte maaltijd met lustopwekkende ingrediënten (exotisch fruit, oesters, aardbeien, gember …). Je vindt alle ingrediënten voor een lekker gerechtje bij DELHAIZE.

Essentieel voor een massage

Als je denkt dat je alleen maar je handen nodig hebt voor een massage, dan heb je het mis !  Bepaalde dingen, zoals massageolie, zijn onmisbaar. Dit zijn enkele basistechnieken en -accessoires die je partner doen rillen van genot.

Onontbeerlijke accessoires

Voor je eraan begint, kies je de juiste etherische olie uit. Je vindt ze in alle soorten en geurtjes. Aan jou de keuze! L’OCCITANE biedt aangename, kwaliteitsvolle producten die perfect doen wat ze moeten doen. Je vindt er bovendien speciale kaarsen. Hun was geeft een zacht gevoel van warmte af. Voor je aan de massage begint, zorg je ook voor de juiste sfeer. Steek enkele kaarsjes aan, dim de lichten, zet een zacht melodietje op en leg enkele dikke handdoeken klaar op bed, zodat je partner zich comfortabel kan neerleggen. Zorg dat je voor de rest absoluut niet gestoord wordt! Zet dus zeker ook je gsm uit. Tot slot, denk eraan je juwelen uit te doen en je nagels te knippen, zodat je je partner niet per ongeluk verwondt. Ziezo, je bent klaar om te starten!

Efficiënte technieken voor een aangename massage

Om te beginnen neem je een beetje olie in je handen. Warm die olie op door met je handpalmen over elkaar te wrijven en zorg ook dat de huid van je partner warm is. Vervolgens zet je je handen op de rug van je partner en begin je vanaf dat punt te masseren. Luister goed naar de reacties en pas je volgende beweging hieraan aan. Concentreer je op de ademhaling en wissel af tussen strelen, aanraken, kneden, voelen … en telkens met meer of minder druk. Bij deze heb je geen enkel flauw excuus meer om je partner geen massage te geven! Ben je toch nog niet overtuigd om er zelf een te geven? Dan kun je nog altijd naar een gespecialiseerd salon gaan, waar je verschillende soorten massages kunt krijgen – afhankelijk van waar je zin in hebt.