Wil je een moderne stijl ontdekken, urban en perfect aangepast aan dagelijks draagbare mode en stijl? Dan zijn COLLECTIONS ONLY ongetwijfeld jouw keuze. Dit merk is nog niet echt gekend bij het grote publiek, maar eraan voorbijgaan zou een grove fout zijn. Inderdaad, deze uiterst creatieve keten zal je verleiden met haar concepten verdeeld over twee merken. Om te beginnen is er ONLY FASHION, dat zich richt op alle fashionista’s die alledaags comfort en stijl willen bundelen. En dan is er ook ONLY PLAY, het sportmerk dat in de smaak zal vallen van al wie sport en mode combineert in een stijlvolle lichaamsbeweging. ONLY FASHION betekent vooral comfortabele kwaliteitsdenims die aangenaam te dragen zijn in het dagelijkse leven en die ook nog goed ogen. Hier vind je jeans in alle mogelijke soorten om je silhouet te vervolmaken: elegante skinny en bootcut modellen wrijven in de schappen de schouders met boyfriend, destroyed en cropped jeans in onnavolgbare stijlen. Wat ook je voorkeur is, hier vind je vast en zeker je geluk.

ONLY FASHION, vooruit op de trends

Hoewel de denims het hart en de oorsprong van de ONLY-collecties blijven, evolueerde het merk sinds haar eerste jeans en biedt het nu verschillende prêt-à-porter lijnen voor vrouwen aan. Het basisidee voor alles is om vrouwen toe te laten niet enkel met de mode mee te zijn, maar voorop te lopen op de laatste trends … en dit tegen heel aanvaardbare prijzen en dikwijls met kortingen op de koop toe! Als je dus een avondjurk zoekt om te schitteren en of een badpak waarin je over het strand kunt paraderen, je vindt het hier allemaal. Dankzij de de grote variatie aan stijlen kan je via ONLY je eigen look samenstellen en de trends naar hartenlust met elkaar combineren. Waarom zou je op je chique rok geen lederen blouse dragen, of de vele motieven in je legging niet temperen door een chemisier of een basic?

Sportief en gestileerd merk

Bovenop de vele prêt-à-porter collecties die worden voorgesteld door het merk, heeft ONLY niet geaarzeld een heel ander gamma te ontwikkelen onder de naam ONLY PLAY, volledig gewijd aan sport. Als je sport nog altijd ziet als dat moment waarop je de deur uitgaat in dat oude joggingpak dat je eigenlijk haat, dan vergis je je! Dankzij deze lijn, speciaal voor vrouwen die lichaamsbeweging hoog in het vaandel dragen, kan je gaan rennen in stijl. Voor ONLY is er geen sprake van de mode voorbij te laten gaan aan sportbeoefenaars, noch om het sporten te vergeten door een teveel aan coquetterie. Hiervoor heeft het merk het comfort van de sportkledij weten te binden aan de stedelijke urban look. Er worden drie hoofdtakken van sport voorgesteld: joggen, fitness en yoga. Maar shorts zijn niet de enige artikelen die worden voorgesteld, en als je wilt gaan tennissen in een sweatdress, vind je hier je gading.

Een ruim en veeleisend vrouwelijk publiek

Als ONLY een trendy merk is, dan komt dat ook omdat het zich volop richt op haar publiek, maar zonder het te beperken. Het resultaat is dat vrouwen die voorlopen op de mode op de online boetiek van ONLY vinden waar ze naar zoeken. Maar wie gewoon van de een of de andere look houdt zonder de modeshows van nabij te volgen, komt hier net zo goed aan haar trekken. Het belangrijkste is om van een natuurlijke look en comfort te houden zonder toegevingen te willen doen op het vlak van de perfecte stijl, elegantie of originaliteit. Dit alles wordt aangeboden aan een relatief ruim publiek, want de prijsvoering beantwoordt aan de geboden kwaliteit, zonder buitensporig te zijn.

Perfect aanpasbare kleren

Promotie voeren voor ONLY betekent uiteraard kleding voor alle gelegenheden voorstellen, van chique soiree tot trainingspakken voor thuis, via outfits voor openluchtfestivals. Maar het betekent ook promotie voeren voor een merk dat niet enkel de trend van het moment aanbiedt. Hier kan je ook klassieke en tijdloze kledingstukken vinden in een groot aantal kleuren. Dit is niet onbelangrijk wanneer de seizoenmode kleuren en snitten voert die ons niet passen en waarin we ons niet willen kleden. En nu we het toch over seizoenen hebben, moet je nog weten dat ONLY-kleren aanbiedt voor alle klimaten. Of je nu nog altijd dat lichte jasje zoekt om te gaan wandelen, of een canvas legging voor putje winter, of een parka voor de lente, je weet waar je terecht kunt!

Verschillende looks voor eenzelfde merk

Je bent een dynamische vrouw, modern en veeleisend wat je stijl betreft? Je wilt natuurlijk blijven, in comfortabele kleren, maar toch trendy? In dat geval geven we afspraak op de online boetiek van ONLY waar je alles vindt:
  • Denims voor alle silhouetten
  • Verschillende collecties prêt-à-porter van hoge kwaliteit
  • Een lijn die speciaal gewijd is aan sport, zonder voorbij te gaan aan stijl
  • Alle nieuwe trends, maar ook klassiekers