Het universum van de lingerie is een sector op zich. Omdat elke vrouw bepaalde noden heeft en een eigen lichaamsbouw bezit, stellen de merken unieke stukken voor. Al zijn wij zelf gewoon onze kleine slipjes te gaan kopen bij de Zweedse reus, toch vragen we niets liever dan nieuwe merken ontdekken die origineler zijn dan wat wordt aangeboden door fast-fashion. Hieronder vind je drie namen om te onthouden als het om onweerstaanbaar ondergoed gaat dat haast op maat wordt gemaakt.

De hartslag van de redactie

Het Nederlandse designer label

In 2014 opende het merk Love Stories haar eerste boetiek in hartje Amsterdam. Hun driehoekige BH’s in kant en broekjes met gedurfde boodschappen verleidden al snel onze modeplaneet, want ze worden ondertussen in 27 landen verkocht. Online vind je ze ook bij ZALANDO. Prijs: Reken € 75 voor een ensemble bestaande uit een BH en slip. Voor wie: voor wie de voorkeur geeft aan het esthetische boven steun en die houdt van moderne prints en een trendy snit.

Verleidelijke lingerie

Op de online boetiek 1001 DESSOUS vind je echte schatten. Het merk Maison Close is er daar eentje van. Dit verdiept zich in de erotische kleerkast met het meesterschap van de expert die navigeert tussen terughoudendheid, ontluistering, glamour, en sexy voor een verleidelijke look naar hartenlust. De boudoir-stijl van dit lingeriemerk van topklasse zal je niet koud laten. Prijs: Je vindt hier regelmatig gulle promoties en de prijs van een BH begint bij ongeveer dertig  Euro. Voor wie: voor de femmes fatales die durven en die houden van een volledig setje (BH, string porte-jarretelle) met een sensuele look.

Ondergoed geschikt voor gulle rondingen

Het duivelse van de grote-maten-markt

De naam van de gekende mannequin met grotere maat Ashley Graham ligt op ieders lippen. We houden van haar stralende, complexloze persoonlijkheid alsook van haar goed doordachte creaties. De boetiek LA REDOUTE biedt ondergoed aan, ontworpen door deze schoonheid. Met BH’s gaande van cups D tot F, vinden vrouwen met royale borst hier zeker hun gading. Voor onderaan gaan de maten van 42 tot 56. De Amerikaanse met de weelderige vormen biedt verleidelijke en elegante onderkleding aan voor volronde vrouwen die hun rondingen subtiel in het daglicht willen stellen. Prijs: Reken op slechts een vijftigtal Euro voor een set, aarzel dus niet om jezelf een pleziertje te gunnen! Voor wie: voor gevulde vrouwen met een cup D of hoger en voor wie betaalbare vrouwelijke lingerie wenst.

Comfortabele en trendy kledingstukken

Marie Meili is het nieuwe adres dat je moet noteren voor lingerie, speciaal ontworpen voor een stevige buste. De steun wordt gegarandeerd door solide beugels, brede bandjes die je niet kwetsen en steun bieden, en materialen die aangenaam om dragen zijn. Maar er is geen reden om aan stijl voorbij te gaan. Wie comfortabel zegt, zegt daarom niet absoluut basic! Het merk dat wordt verkocht op ASOS bewijst dit overduidelijk met luipaardmotieven, gedeeltelijk in kant of ook nog met moderne nuances. Om alles mooi af te ronden is er de zachte prijs die ons heeft verleid. Prijs: Reken op ongeveer een vijftigtal Euro voor een set bestaande uit BH en slip. Voor wie: Voor de grote cups (100 C tot 105 G), en gevulde billen (slipjes van 42 tot 46) maar ook voor vrouwen die kwaliteitslingerie eisen die origineel en goedkoop is.