NHA kortingscode België

Solden, Black Friday en kortingscodes NHA - 4 augustus 2021

De NHA is vandaag de dag een van de bekendste onderwijsinstituten voor onderwijs op afstand. Dit onderwijsinstituut is met meer dan 80 jaar ervaring een echte specialist. Waar in 1930 de NHA, afgekort voor Nationale Handelsacademie, opgericht is in Panningen, is de NHA vandaag online te bereiken voor een thuisstudie. Met een klantenbeoordeling van maar liefst een 9.0, is de NHA een favoriet onderwijsinstituut voor iedereen die zijn of haar kennis wilt verbreden of thuis een complete studie wilt volgen.

Meer lezen →
star star star star star
4 of 5 stars based on 12 votes

De NHA is vandaag de dag een van de bekendste onderwijsinstituten voor onderwijs op afstand. Dit onderwijsinstituut is met meer dan 80 jaar ervaring een echte specialist. Waar in 1930 de NHA, afgekort voor Nationale Handelsacademie, opgericht is in Panningen, is de NHA vandaag online te bereiken voor een thuisstudie. Met een klantenbeoordeling van maar liefst een 9.0, is de NHA een favoriet onderwijsinstituut voor iedereen die zijn of haar kennis wilt verbreden of thuis een complete studie wilt volgen.

Meer lezen →
violet-background pink-background

Meer dan 350 opleidingen en cursussen bij NHA

Voor iedereen is er wel een interessante of toepasselijke studie of cursus te vinden bij NHA. NHA heeft namelijk een aanbod van meer dan 350 opleidingen en cursussen. Dit zijn cursussen die enkele weken duren, tot complete opleidingen van een aantal jaar.

Bij NHA kun je bijvoorbeeld een beroepsopleiding volgen. Volg bijvoorbeeld een opleiding in de bouw, dierenverzoring, beauty, communicatie of kijk online naar een geschikte beroepsopleiding voor jou. Je een beroepsopleiding volgen van enkele maanden of een opleidingsplan van enkele jaren kiezen. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je nodig hebt voor de studie, maar betaalt slechts per pakket.

Wil je een eigen zaak starten? Ook dan is NHA er om je te helpen met de theoretische kant van het vak. NHA biedt namelijk studies en cursussen voor het starten van een eigen zaak. Volg bijvoorbeeld de cursus 'Bedrijfsbeheer' of de cursus 'Eigen Nagelstudio Starten'. NHA biedt gerichte cursussen en opleidingen voor het starten van de zaak van je dromen.

Ook kun je secundair onderwijs in de vorm van thuisstudie volgen dankzij NHA. Je kunt al jouw theoretische vakken simpelweg volgen via NHA. Heb je bijvoorbeeld enkele vakken niet gehaald? Dan kun je ervoor kiezen om deze via thuisonderwijs alsnog te behalen. Kies bijvoorbeeld voor thuisonderwijs Wiskunde of Frans. Je mag in jouw eigen tempo aan de slag. Dit is dus perfect voor degene die al werken, maar nog wel hun secundaire opleiding willen afmaken.

Bij NHA kun je ook een nieuwe taal leren of een hobby cursus volgen. Heb jij altijd al vloeiend Italiaans willen spreken of kan jouw Engelse vaardigheid wel wat extra aandacht gebruiken? Dit kan een unieke kans zijn om jouw CV uit te breiden en jezelf te ontwikkelen. Ook voor de hobby biedt NHA interessante cursussen aan. Deze duren veelal korter dan de beroepsopleidingen, maar kunnen wel voor extra zelfontwikkeling en uitbreiding van jouw CV zorgen.

De voordelen van studeren bij NHA

Natuurlijk is het grootste voordeel van een studie of cursus volgen bij NHA, het feit dat je op afstand kunt studeren. Wil jij werk combineren met studeren of heb je een drukke gezinssituatie? Dan kan een opleiding volgen niet altijd eenvoudig zijn. NHA maakt het voor iedereen mogelijk om een opleiding of cursus te kunnen volgen. Studeer waar en wanneer het jou uitkomt en behaal op deze manier zonder problemen een opleiding.

Daarnaast is het een groot voordeel dat je zelf het tempo bepaalt. Wil je snel een papiertje op zak hebben? Dan kun je bij NHA altijd extra snel een studie volgen. Heb je een druk leven, dan is het fijn om wellicht iets langer te mogen doen over jouw opleiding. Je kunt zelf bepalen wanneer je gaat studeren en hoe lang je over jouw opleiding of cursus doet.

Bij NHA kun je lesmateriaal thuis laten bezorgen, maar is er ook de optie om jouw opleiding of cursus compleet online te volgen. Je ontvangt online jouw lesmodules, kunt online testen doen en huiswerk inleveren. Ook ontvang je online persoonlijke begeleiding. Dankzij deze online begeleiding kun je met al jouw vragen terecht bij een professional. Zo loop je nooit vast en kun je effectief jouw studie volgen.

Er is geen enkele reden om te wachten met studeren. Heb jij een leuke opleiding gezien bij NHA? Meld je vandaag dan aan en je kunt gelijk starten. Je hoeft niet te wachten op een inschrijfdatum en kunt het hele jaar door starten. Het aanmelden duurt slechts enkele minuten. Wanneer je succesvol bent aangemeld voor een studie of cursus, kun je direct aan de slag. Dus enkele minuten na aanmelding kan jij al studeren. Past de studie toch niet bij jou of is het niveau niet toereikend of juist te hoog gegrepen? Dat is geen probleem. Wanneer je niet tevreden bent, kun je binnen 15 dagen kosteloos stoppen. De eerste 15 dagen zijn namelijk helemaal gratis.

Bij NHA heb je ook een garantie op slagen. Mocht je niet slagen voor jouw examen? Dan krijg je namelijk het lesgeld gewoon terug.

Een goede service van NHA

NHA zorgt altijd voor een goede service voor haar klanten. Daarom kun je online voldoende informatie vinden over de opleidingen, servicevoorwaarden en meer. Zo is het mogelijk om online antwoord te krijgen op de meest gestelde vragen van klanten. Hier kun je het antwoord lezen op vragen over het lesgeld, duur van de opleidingen, garanties en dergelijke.

Heb je een vraag die niet online wordt beantwoord of wil je meer weten over een opleiding van NHA? Dan kun je altijd in contact komen met de professionele klantenservice van NHA. Zij weten alles over de opleidingen, service en meer. Je kunt bijvoorbeeld online een chatverbinding openen met de klantenservice. Hier wordt je altijd gelijk voorzien van een snel en passend antwoord. Voor ingewikkelde vragen is het verstandig om per mail of telefonisch contact op te nemen met de klantenservice van NHA. Zij staan jou altijd graag te woord en kunnen helpen bij jouw studiekeuze.

Vergeet ook niet om je aan te melden voor de NHA nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is gratis en je kunt je ook uitschrijven wanneer je maar wilt. Je ontvangt via de mail dan altijd het laatste aanbod aan opleidingen en cursussen. Ook kun je via de mail op de hoogte gehouden worden van de acties bij NHA en kun je zelf exclusieve korting in de mail ontvangen. Zo kun je extra voordelig studeren. 

Veelgestelde vragen

Hoeveel NHA kortingscodes zijn er?

Antwoord arrow-down
Er zijn momenteel 10 NHA kortingen of kortingscodes beschikbaar. Deze aanbiedingen zijn geverifieerd en gevalideerd op 05 augustus 2021 door het team van kortingbelgië.be.

Wat is de laatste aanbieding voor NHA online?

Antwoord arrow-down
De laatste aanbieding van dit moment is "Bij NHA ontvang je een gratis tablet of 25,- korting, schrijf je nu in". U kunt 10 promoties vinden en bepalen met welke korting u het meeste kunt besparen op uw aankoop.

Wat zijn de alternatieven voor de NHA kortingscodes?

Antwoord arrow-down