België, Brussel ... Frieten, jazeker, maar vooral chocolade! Het is onmogelijk voor een toerist om deze prachtige hoofdstad te bezoeken zonder een souvenir mee naar huis te nemen. De wereldberoemde chocolaatjes staren ons vanop elke straathoek aan. Wij hebben een fantastisch plan voor jou en je houdt het best voor jezelf als je niet wil bedolven worden onder de jaloerse blikken. Ken je het merk Neuhaus en geniet je ook zo van hun chocolade? Dan moet je beslist verder lezen!

Beter dan het Chocoladesalon

Waan je middenin een Neuhaus-boetiek, wat zeg ik, niet zomaar een Neuhaus-boetiek, maar dé boetiek van de Neuhaus-fabriek. Dit is de hemel op aarde voor alle chocoladeliefhebbers. De fabriek van het beroemde merk Neuhaus ligt op slechts enkele minuten van het metrostation Erasmus in Brussel. Je vindt er alle producten die je in de boetiek ook vindt én een leuke extra: je kunt er alle producten proeven, dat is pure verwennerij! Een degustatie op hoog niveau! Pas op voor een aanval op je lever net voor de feestdagen ... Vergeet niet om iets te drinken mee te nemen, het zou jammer zijn om de degustatie te moeten stoppen omdat je dorst hebt.

Superieure chocolade aan fabrieksprijzen

In deze winkel kun je jezelf een plezier doen door ofwel chocolade in grote hoeveelheden te kopen, ofwel in individuele ballotins net als in de boetiek. Er zijn tal van combinaties mogelijk! Net als in alle verkooppunten, is de verkoop in grotere hoeveelheden interessanter dan individuele porties. Koop grote hoeveelheden, maak er cadeautjes van en tover een glimlach op de gezichten van je vrienden en collega’s. Meestal zijn fabrieken erg afgelegen en moeilijk toegankelijk! Dit is niet het geval voor Neuhaus, een andere reden om er vóór elk feest heen te gaan en goede zaken te doen.

Extra promoties bovenop de fabrieksprijzen

Naast de reeds erg voordelige fabrieksprijzen, biedt de boetiek regelmatig promoties op hun chocolade of andere lekkernijen. Een kans die je niet kan laten voorbijgaan wanneer de eindejaarsfeesten dichterbij komen. Of je nu in Brussel woont of gewoon op bezoek bent, met deze kwaliteitschocolade kan je iedereen blij maken. Een cadeau dat zonder twijfel voor iedereen geschikt is. Toeristen kunnen best extra reiskoffers en koeltassen voorzien om chocolade en andere zoetigheden te kunnen meenemen voor de hele familie! Voor Kerstmis is dit waarschijnlijk het aanbod met de allerbeste kwaliteit-prijsverhouding. Of het nu voor je familie of collega’s is, of als eindejaarsgeschenk voor je goede klanten. De fabrieksboetiek is makkelijk te vinden: neem metrolijn 5 tot aan het metrostation Erasmus en ga dan te voet verder tot in 1602 Vlezenbeek! Open op maandag en dinsdag van 9.00 tot 18.00 uur – www.neuhaus.be – 02 5682310