MyHeritage kortingscode België-Nederland

Acties en kortingscodes MyHeritage - 20 september 2020

Verlopen MyHeritage kortingscodes:

KORTINGSCODE
MyHeritage
Ontvang nu €20,- MyHeritage korting op jouw bestelling
KORTINGSCODE
MyHeritage
Tot eind April: €49 per DNA kit + Gratis levering vanaf 2 kits
KORTINGSCODE
MyHeritage
Profiteer van -30€ korting op een DNA test bij MyHeritage.nl
KORTINGSCODE
MyHeritage
Ontdek uw etnische afkomst voor slechts €49 (ipv €79)

Veel mensen willen graag meer te weten komen over hun familiegeschiedenis. Genealogie is ongetwijfeld de beste manier om te achterhalen waar je oorsprong ligt en wie je voorouders waren. Met Myheritage kun je je stamboom bouwen en uit een indrukwekkende hoeveelheid documentatie putten.

Meer lezen →
star star star star star
4 of 5 stars based on 12 votes

Veel mensen willen graag meer te weten komen over hun familiegeschiedenis. Genealogie is ongetwijfeld de beste manier om te achterhalen waar je oorsprong ligt en wie je voorouders waren. Met Myheritage kun je je stamboom bouwen en uit een indrukwekkende hoeveelheid documentatie putten.

Meer lezen →

Vergelijkbare webshops

Top kortingscodes

Vergelijkbare webshops

violet-background pink-background

Maak je stamboom met MyHeritage.be

Wil je je familiegeschiedenis achterhalen? Ga terug in de tijd en vind bij elke stap familieleden door met de hulp van Myheritage je stamboom te construeren.

Dit genealogische platform vergemakkelijkt het proces voor je. Registreer je gratis op de website om van start te gaan. Vul vervolgens je contactgegevens in en voeg die van je familieleden toe. 

Als je er hebt, vergeet dan niet om foto’s bij te voegen, wat je stamboom nog interessanter zal maken. Je zult snel waardevolle informatie over je familie en voorouders ontvangen. Myheritage heeft een indrukwekkende database met een schat aan informatie, die grotendeels verstrekt is door de talloze leden van zijn gemeenschap. 

Deze gegevens stellen je in staat om foto’s van naaste personen te delen en verwanten te ontdekken waarvan je misschien het bestaan nog niet had vermoed. Het is zelfs mogelijk dat je ontdekt dat je voorouders bepaalde historische gebeurtenissen hebben meegemaakt. Via het platform kom je te weten welke rol zij daarin hebben gespeeld.

Ontdek andere bronnen op de site

Myheritage geeft je toegang tot een massa documenten, die voor jouw gemak bijeengebracht zijn op dezelfde site. Zet je speurneus op en volg het spoor van je voorouders door de akten met betrekking tot geboorten, huwelijken of sterfgevallen te raadplegen. Ook de aktes die zijn opgesteld naar aanleiding van volkstellingen, kunnen op hun beurt zeer nuttige informatie opleveren.

De DNA-tests die Myheritage aanbiedt, stellen je in staat om nog meer te weten te komen over je afkomst. Dankzij de geavanceerde technologie geven deze tests je gedetailleerde informatie over de regio’s waar je voorouders leefden. Door het vergelijken van DNA is het zelfs mogelijk om familieden te ontdekken die je niet wist dat je ze had. Je kunt dan contact met hen opnemen en nieuwe takken toevoegen aan je stamboom.

De test is zeer eenvoudig in gebruik en goedkoop. Een eenvoudig wanguitstrijkje is voldoende. Dit zeer betrouwbare onderzoek wordt uitgevoerd onder specifieke omstandigheden die je persoonlijke gegevens beschermen.

Een genealogisch platform dat tot je dienst staat

Zodra je begint aan je stamboom, weet je meteen dat Myheritage voor je werkt. Aan de hand van jouw aanwijzingen begint de organisatie onmiddellijk duizenden gegevens met elkaar te vergelijken, en je wordt in real time op de hoogte gebracht van de resultaten van het onderzoek. Je zult inderdaad al snel berichten op je gsm of tablet ontvangen die je op de hoogte stellen van de nieuwe ontdekkingen van het platform.

Als je met je eigen ogen wilt zien hoe efficiënt Myheritage is, heb je recht op een gratis proefperiode. Je hebt dus twee weken de tijd om het platform te beoordelen en uit te maken wat het voor jou kan betekenen. 

Na het verstrijken van de proefperiode zul je het experiment hoogst waarschijnlijk willen voortzetten. Er zijn dan verschillende opties voor je beschikbaar. Ten eerste biedt Myheritage je de mogelijkheid om gratis een stamboom met 250 personen te bouwen. Als je deze verder wilt uitbreiden, kun je voor een van de verschillende abonnementen kiezen. Sommige formules verlenen je toegang tot alle documenten. Met deze abonnementen kun je alle nieuwe namen aan je boom toevoegen die je vindt.

De site deelt ook de ervaring van miljoenen abonnees. Hun onderzoek en opmerkingen kunnen je helpen bij het opbouwen van je stamboom. Het raadplegen van de talloze stambomen die op de site zijn gepubliceerd, kan je inspireren en ideeën geven over hoe verder te gaan met je eigen onderzoek.

Hoeveel MyHeritage kortingscodes zijn er?
Antwoord arrow-down
Er zijn momenteel 12 MyHeritage kortingen of kortingscodes beschikbaar. Deze aanbiedingen zijn geverifieerd en gevalideerd op 20 september 2020 door het team van kortingbelgië.be.
Wat is de laatste aanbieding voor MyHeritage online?
Antwoord arrow-down
De laatste aanbieding van dit moment is "€10 korting door een DNA-test te bestellen". U kunt 12 promoties vinden en bepalen met welke korting u het meeste kunt besparen op uw aankoop.
Wat zijn de alternatieven voor de MyHeritage kortingscodes?
Antwoord arrow-down

De meest recente MyHeritage kortingen:

Korting
Details
Verloop datum
€10
€10 korting door een DNA-test te bestellen
Vandaag geldig
30%
korting
Pak tot 30% korting bij MyHeritage
Vandaag geldig
Gratis
GRATIS proefperiode van 14 dagen
Vandaag geldig
€69
Uw DNA-kit voor €69 - alleen op Myheritage.nl
Vandaag geldig
25%
korting
Korting: -25% op de MyHeritage DNA-kit
Vandaag geldig
store-image

Korting:

Valide pour:

Geen kortingscode nodig:

Conditions:

store-image

Korting:

Valide pour:

Plak de code tijdens het afrekenen:

Gekopieerd

Conditions: