Korting en kortingscode Microsoft - 26 Juni 2019

In de Microsoft Store vind je alle onmisbare accessoires om optimaal gebruik te maken van al je Microsoft-apparaten, zoals je Surface, je Xbox One of je pc. Ga naar de Microsoft Store door op de link hieronder te klikken en zoek wat je nodig hebt!

Terug naar school met Microsoft! Profiteer nu van 10% korting op meerdere categorieën van de Microsoft website, bijvoorbeeld: Office 365, Surface, ethernet adapter, Windows 10, … Alles dus om het schooljaar goed te starten. Ga vlug naar de website want de promotie loopt op binnenkort af.

Outlook, Word, Excel en PowerPoint nodig? Voor privé of professioneel gebruik? Microsoft heeft momenteel een promotie voor het Office pakket. Je kan het direct downloaden vanop de website vanaf 7€ per maand voor thuisgebruik. Verschillende opties zijn beschikbaar. Je kunt ook per maand betalen; zo hoef je niet in één keer het hele bedrag neer te tellen. Ga vlug een kijkje nemen en ontdek van welke aanbiedingen voor Office 2016 voor PC of Mac je kan genieten.

Vind snel alle lopende Microsoft-aanbiedingen en bespaar op je computerapparatuur en consoles! Surface Pro, Microsoft Office suite, Xbox … Je vindt vlug al je favoriete producten of ontdekt nieuwigheden op de Microsoft website.

Deze kortingscodes vindt u misschien interessant:

4 goede redenen om voor Microsoft te kiezen:

  • Microsoft is een computergigant geworden dankzij zijn innovatieve, efficiënte en betaalbare producten. Ondanks de felle concurrentie in de huidige markt, blijft Microsoft een essentiële speler en biedt het altijd artikelen aan waarvan de prestaties de kwaliteit van het merk weerspiegelen.

  • Omdat de Microsoft-producten geschikt zijn voor iedereen, heeft het merk permanente aanbiedingen voor studenten en professionals. Meerdere malen per jaar zijn er ook deals en promoties.

  • Om uw shoppingervaring eenvoudiger te maken, downloadt u de Microsoft-software (zoals de beroemde MS Office) direct van de Microsoft Store. Heeft u advies nodig om uw product te kiezen of te installeren? Neem dan contact op met een Microsoft-expert, hij zal u stap voor stap begeleiden.

  • Alle items verkocht in de Microsoft Store worden gratis aan huis geleverd. Als ze niet voldoen aan uw wensen kunt u ze gratis terugsturen. Handig niet?

Verlopen Microsoft kortingscodes :

Word je met de jaren steeds nerdyer en nerdyer? Profiteer van onze Microsoft-promotiecode voor 3 gratis videogames bij de aankoop van een Xbox One-spelconsole. Je moet gewoon de code invoeren in het daarvoor bestemde vakje wanneer je je bestelling afrondt. Veel speelplezier!

Koop op dit moment je Xbox One S-pakket bij Microsoft en selecteer Call of Duty: WWII; het hele pakket voor slechts € 229,99! Je bespaart in totaal bijna € 139,99 met deze prachtige aanbieding van Microsoft! Aarzel niet te lang, want er wachten goede deals op je!

Na de release op 7 november, kun je de nieuwe Xbox One X kopen voor € 499,99 bij Microsoft! Met 40% meer vermogen dan andere consoles, speel je de krachtigste games in superieure 4K-kwaliteit!

Heb je geen tijd gehad om te profiteren van dit ongelooflijke aanbod van Microsoft? Je krijgt van ons nog 48 uur de tijd om tot € 591 te besparen op de Surface Pro 4-tablet. Met onderstaande actiecode bespaar je een aanzienlijk bedrag als je je een van deze super krachtige tablets aanschaft!

Momenteel krijg je je bezorging gratis aangeboden bij aankoop van een Hybrid Surface-tablet van Microsoft via de website van het merk. Daarnaast zijn er tijdens Black Friday en Cyber Monday veel promoties online op bepaalde modellen. Het ideale moment dus om goede deals te scoren!

Heb je een nieuwe spelconsole nodig om te ontspannen wanneer je thuiskomt na een lange dag, of misschien een kwaliteitstablet voor je werk? Microsoft biedt deze maand € 50 korting op bestellingen vanaf € 500. Om hiervan gebruik te maken, voer je bij het afronden van je bestelling de kortingscode hieronder in het daarvoor bestemde vakje in.

Softwareprogramma’s van Microsoft

De website van Microsoft draait voor het merendeel op de verkoop van softwareprogramma’s, vaak in de aanbieding voor studenten, die je gebruikerservaring van je computer optimaliseren. En vooral het gebruiksgemak bevorderen.

Het onmisbare Office-pakket

Microsoft Office, het pakket dat alle basis- of professionele programma’s zoals Word, Excel en Powerpoint combineert, is tegenwoordig onontbeerlijk voor al wie met de computer werkt. Bij de aankoop van een pc in de winkel wordt meestal alleen een basisversie bijgeleverd. Dan moet je dus een licentie aankopen voor een jaar (zie hieronder voor studentenpromoties).

Natuurlijk zijn er ook basisaccessoires zoals camera’s, computermuizen of toetsenborden te koop van het merk. Praktisch! Gamers vinden de Xbox 360 direct bij de fabrikant: Microsoft.

Promoties voor studenten of gezinnen

Er worden het hele jaar lang promoties gelanceerd op bepaalde items, met name voor studenten en gezinnen. Als student krijg je bijvoorbeeld korting op 4 jaar lange licenties voor het Office 2013-softwarepakket.

Maar er zijn nog tal van andere voordelen! We proberen hier alle voordeelcodes van het merk te groeperen.

Klantenservice met een luisterend oor

Goed om weten: De levering is overal in Europa gratis (dus ook in België) en de downloads zijn direct en snel. Als je ervoor hebt gekozen om Microsoft-software te downloaden, kun je dit veilig online doen. Vind je niet meteen je weg op de site?

Vraag dan een medewerker van de online klantendienst om hulp. Hij of zij helpt je graag bij de keuze van een nieuwe computer. De site heeft inderdaad een geoptimaliseerde en serieuze klantenservice. Over het algemeen zijn de actiecodes van Microsoft een goede manier om te besparen op – vaak vrij dure – computerartikelen.

Ons team weet dit, en stelt elke maand de meest recente promotionele codes voor jou voor. We hopen jou te kunnen informeren met deze blogpost.

Windows 10 in de aanbieding online

Wat is dit softwareprogramma? Microsofts nieuwe baby!s Ze zijn er trots op en terecht. Het programma is een technologisch hoogstandje en je kunt het op de website van het merk in promotie downloaden. Het wordt steeds moeilijker, zo niet onmogelijk, om een Windows-computer te vinden zonder versie 10 erop. Het bedrijf heeft zelfs de rechten op XP achterwege gelaten, een versie die miljarden mensen door de jaren heen hebben gebruikt.

De software is dus vrij recent en de opties erg geavanceerd, waardoor het geheel een pak dynamischer is. Er zijn vaak interessante promotiecodes te vinden online! Met name de hevige concurrentie van Apple heeft ervoor gezorgd dat Microsoft: de consument een handig product wil aanreiken met veel interessante gebruiksmogelijkheden; regelmatig kortingsbonnen aanbiedt om consumenten aan te moedigen; een continue inspanning levert om het product te verbeteren en opnieuw uit te vinden; zo is bijvoorbeeld de zoekbalk verplaatst en zijn sommige objecten gemakkelijker toegankelijk. De hele site werkt een beetje als een widget.

De nieuwigheden van Windows 10 van Microsoft

Maar wat is er nieuw met Windows 10? We hebben het al gehad over de zoekbalk. Er dient ook opgemerkt dat het starten sneller gaat, in slechts een paar seconden. Dankzij de interactieve vensters is het mogelijk om aan meerdere projecten tegelijk te werken: ga gewoon naar een van beide vensters, zoals vroeger onderaan de pagina op de bar en kies het gewenste programma. Voor sommige programma’s verplaats je de muis naar linksboven of rechtsboven om van programma te wisselen (bijvoorbeeld met pdf). Het startscherm geeft alle software en toepassingen weer die je nodig kunt hebben. Je kunt uiteraard zelf veranderen welke pictogrammen worden weergegeven.

Windows 10 is beschikbaar voor verschillende apparaten: laptop en vaste computer, tablet … Voor de software stellen wij jou enkele promoties en kortingen voor. Je vindt ze hierboven. Ze zijn vaak van korte duur, dus aarzel niet om snel het gewenste programma te kopen en te downloaden en dus helemaal bij te zijn met de huidige stand van de technologie.

De meest recente kortingscodes en promoties Microsoft:

Aanbieding

Titel

Verloop datum

Accessoires
Alle accessoires van Microsoft in de Microsoft Store
Vandaag geldig

Aanbieding

Accessoires

Titel

Alle accessoires van Microsoft in de Microsoft Store

Verloop datum

Vandaag geldig

-10%
Microsoft promotie, -10% voor studenten op de website
Vandaag geldig

Aanbieding

-10%

Titel

Microsoft promotie, -10% voor studenten op de website

Verloop datum

Vandaag geldig

Office 365 vanaf 7€
Office 365 vanaf 7€ per maand op de website van Microsoft
Vandaag geldig

Aanbieding

Office 365 vanaf 7€

Titel

Office 365 vanaf 7€ per maand op de website van Microsoft

Verloop datum

Vandaag geldig

Aanbiedingen
Alle speciale Microsoft-aanbiedingen
Vandaag geldig

Aanbieding

Aanbiedingen

Titel

Alle speciale Microsoft-aanbiedingen

Verloop datum

Vandaag geldig