Marley Spoon kortingscode België

Solden, Black Friday en kortingscodes Marley Spoon - 28 oktober 2021

Alles Kortingscodes Acties
KortingscodesActies

Verlopen Marley Spoon kortingscodes:

KORTINGSCODE
Marley Spoon

Ontvang €10 korting op je eerste 3 bestellingen, in totaal €30

Ben je het beu om altijd diezelfde gerechten klaar te maken? Heb je geen lekkere ideeën meer? Klagen je kinderen dat jullie altijd maar hetzelfde eten? Tenzij koken net die huishoudelijke taak is waar jij al de kriebels van krijgt als je er nog maar aan denkt, zoek niet verder: Marley Spoon is het antwoord. Dankzij de maaltijdboxen van Marley Spoon krijg je opnieuw plezier in het koken van heerlijke, originele recepten. Elke week leveren ze alle ingrediënten die je nodig hebt om de heerlijke recepten te maken die je van tevoren hebt geselecteerd. Lijkt dat je wat?

Meer lezen →
star star star star star
4 of 5 stars based on 12 votes

Ben je het beu om altijd diezelfde gerechten klaar te maken? Heb je geen lekkere ideeën meer? Klagen je kinderen dat jullie altijd maar hetzelfde eten? Tenzij koken net die huishoudelijke taak is waar jij al de kriebels van krijgt als je er nog maar aan denkt, zoek niet verder: Marley Spoon is het antwoord. Dankzij de maaltijdboxen van Marley Spoon krijg je opnieuw plezier in het koken van heerlijke, originele recepten. Elke week leveren ze alle ingrediënten die je nodig hebt om de heerlijke recepten te maken die je van tevoren hebt geselecteerd. Lijkt dat je wat?

Meer lezen →
violet-background pink-background

Hoe gebruik je een kortingscode bij Marley Spoon?

Wil je graag gezonder gaan eten? De maaltijdboxen van Marley Spoon zijn misschien wel je beste bondgenoot in je streven naar een betere gezondheid. Om je aan te moedigen de sprong te wagen, biedt Marley Spoon regelmatig kortingscodes aan, die je op onze website bij andere partners kunt vinden (in postpakketten, straatadvertenties enz...). Wij leggen je hieronder uit hoe je een kortingscode kunt toevoegen en zo een interessante korting kunt krijgen op je maaltijdboxen: profiteer ervan. 

1.  Om te beginnen is het goed om te weten dat Marley Spoon bijna uitsluitend kortingscodes aanbiedt aan nieuwe abonnees. Als dit voor jou het geval is, dan kun je genieten van een voordelige korting op je eerste, tweede of derde doos. 

2. Soms werken de kortingscodes alleen als je ook op een specifieke link klikt. Als je dat gedaan hebt, zul je waarschijnlijk bovenaan de pagina de vermelding “Je Marley Spoon-kortingscode is toegevoegd aan je bestelling”. Zo weet je meteen zeker dat het gelukt is. 

3. Daarna hoef je alleen nog maar je recepten te kiezen en het gebruikelijke bestelproces te volgen. Controleer voordat je betaalt of je korting is toegepast. Eet smakelijk! 

marley spoon kortingscode gebruiken

Hoe werkt Marley Spoon? 

Het doel van Marley Spoon is eenvoudig: het jou gemakkelijk maken om in je eigen huis creatieve recepten uit te proberen die speciaal hiervoor bedacht zijn door hun eigen chefs.

Geen boodschappen meer doen (joepie!) en gedaan met je menu’s die elke dag weer hetzelfde uitzien. De website biedt elke week 30 nieuwe recepten aan waaruit je kunt kiezen voor je volgende box. Als je in Vlaanderen of Brussel woont, levert Marley Spoon gratis alle producten en ingrediënten die je nodig hebt om de gekozen recepten zelf thuis te maken.

Je abonnement is volledig flexibel. Je bestelt één keer per week je maaltijden:

3-5 maaltijden in een box voor 2 personen 

2-4 maaltijden in een box voor 3-4 personen 

Je kunt je abonnement op elk moment wijzigen: je kunt de dag van levering, het aantal maaltijden, de grootte van de dozen wijzigen. Je kunt ook een week overslaan als je bijvoorbeeld op vakantie bent.

Lekkere en originele recepten

Elke week kun je weer uit dertig nieuwe recepten kiezen op de website van Marley Spoon. Ze worden ingedeeld in 3 categorieën: vlees, vis of vegetarisch. 

Dankzij handige tags zie je in één oogopslag welke eigenschappen de maaltijden hebben: veganistisch, kindvriendelijk, gezonde keuze, laag zuivelgehalte enz. 

Elk recept is zorgvuldig uitgewerkt in 6 stappen. Daarnaast noemen ze specifiek: 

• voorbereidingstijd: gemiddeld 30 tot 40 minuten 

• de moeilijkheidsgraad van het recept: de meeste recepten zijn zeer eenvoudig te bereiden 

• de voedingswaarden per portie

•  allergenen 

• het keukengerei dat je nodig hebt: bakplaat, steelpan, oven ... 

• de noodzakelijke ingrediënten die niet in de doos zitten: meestal is dat zout en peper 

Verse en met zorg geselecteerde ingrediënten 

Marley Spoon doet meer dan alleen maar alle ingrediënten bezorgen die je nodig hebt om heerlijke recepten te maken bij je thuis. Het merk verbindt zich ertoe je te voorzien van gezonde en verse ingrediënten. Ze worden geleverd in een koelwagen en elke maaltijd zit in een aparte zak. De geselecteerde producten zijn stuk voor stuk van de hoogste kwaliteit. Marley Spoon geeft de voorkeur aan producten van lokale producenten die op verantwoorde en duurzame wijze produceren. Zo heb je altijd verse, seizoensgebonden producten op je bord. 

Daarnaast kun je je wekelijkse bestelling aanvullen met de fruitbox. De fruitbox bevat 3,5 kg aan seizoensgebonden fruit, geteeld door lokale producenten en geleverd aan je deur, samen met je maaltijdboxen.

Marley Spoon: hoeveel kost het?

De prijs van de maaltijdboxen hangt logischerwijs af van het gekozen recept en de grootte van de box. Als je het maximale aantal boxen per week bestelt, profiteer je van een glijdende tariefschaal. 

De prijs staat altijd duidelijk weergegeven op de website, zodat je zonder je zorgen te maken kunt bestellen. De levering is gratis in Vlaanderen en Brussel. 

De fruitbox kost € 13,90. Indien je die wenst, wordt deze bij je bestelling gevoegd en zonder extra verzendkosten geleverd, samen met je maaltijdboxen voor de week. 

Met Marley Spoon is koken wel heel erg eenvoudig geworden – probeer het zelf maar eens! 

Veelgestelde vragen

Hoeveel Marley Spoon kortingscodes zijn er?

Antwoord arrow-down
Er zijn momenteel 7 Marley Spoon kortingen of kortingscodes beschikbaar. Deze aanbiedingen zijn geverifieerd en gevalideerd op 28 oktober 2021 door het team van kortingscode.rtbf.be.

Wat is de laatste aanbieding voor Marley Spoon online?

Antwoord arrow-down
De laatste aanbieding van dit moment is "Geniet van €45 korting met deze Marley Spoon-promotiecode". U kunt 7 promoties vinden en bepalen met welke korting u het meeste kunt besparen op uw aankoop.

Wat zijn de alternatieven voor de Marley Spoon kortingscodes?

Antwoord arrow-down