Er zijn tal van mannen die hun sleutels, hun portefeuille en hun telefoon zomaar in de zakken van hun jeans of hun jas proppen. Wat betreft veiligheid en stijl hebben we beter gezien. Leg de vooroordelen even opzij, per slot van rekening heeft een man evenveel behoefte aan het meenemen van zijn spulletjes als een vrouw. Door een model te kiezen dat zondermeer bij je past zal je ongetwijfeld het praktische aspect ervan gaan inzien en beseffen dat het een troef kan zijn om je outfit af te werken …

Voor zakenmannen

In het kader van je professionele activiteit heb je nood aan een tas waarin je je documenten of zelfs een laptop kunt opbergen. Daarom koop je een stevige en neutrale tas die je overal mee naartoe kunt nemen. Bepaalde milieus zoals de financiële wereld hebben strikte kledingnormen. Kies dus voor sobere en gelijke tinten. Een kwalitatieve attachécase vind je bij LE TANNEUR.

Voor de nostalgische look van onze schooljaren

Grote trend tijdens de jaren ’90 was de EASTPAK tassen die nog altijd niets van hun charme hebben verloren. Voor een weekend onder vrienden of om te gaan stappen in de stad, spreken deze modellen ons aan door hun eenvoudig en functioneel design. Als je favoriete transportmiddel de fiets is, is de rugzak de ideale oplossing. Zorg er wel altijd voor dat het materiaal regenbestendig is.

Voor de sportievelingen: rechthoekig

Om het even welke sport je beoefent, zij het tennis, voetbal of fitness in een zaal, een tas heb je altijd nodig om je materiaal mee te nemen. Kies een rechthoekige van redelijk groot formaat en met tenminste twee zakken. Met een schouderriem draag je je tas makkelijker. Alle grote sportmerken bieden verschillende modellen aan. Aan jou om die tas te kiezen die het best aan je behoeften voldoet.

Voor wie de trends van dichtbij volgt

Je hebt vast die rugzakken met dubbele sluiting al gezien en met een half vintage/half moderne look. Dat zijn creaties van het merk HERSCHEL, een familielabel dat erin geslaagd is een handige tas te creëren die je kan aanpassen aan je behoeften, terwijl ze terzelfdertijd een unieke en elegante stijl uitstraalt.

Voor moderne avonturiers

Voor een wandeltocht, hiking in de bergen of een intensieve reis is er niets beters dan een rugzak van PATAGONIA. Dit merk specialiseerde zich in uitrusting voor buitenactiviteiten en biedt modellen aan die specifiek hiervoor zijn ontworpen. Comfort en doeltreffendheid zijn de sleutelwoorden. Ons hart gaat wat sneller slaan bij het zien van de rugzak met zwart-witte woudprint. Noteer hierbij even dat als je deze producten via Zalando bestelt, je geniet van gratis levering en retour.